Bernard Написано Јануар 29, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 Velika planina Kafanski amater, obi-wan, Katholikos and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 Blejsko jezero obi-wan, Danijela and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 2 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 Rogla Kafanski amater, Danijela and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 Kamniško Savinjske Alpe Лидија Миленковић, Kafanski amater, zarptica and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 29, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 пре 3 минута, Bernard рече Blejsko jezero Veoma dobra fotografija. Svaka cast. Лидија Миленковић, Bernard and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 пре 1 сат, Danijela рече Veoma dobra fotografija. Svaka cast. Hvala! To mi neki put kaže i žena za neku sliku......Lako je njoj, dok ona skija ili kliza na ledu ja se mučim i slikam. Šalim se, i ona mi mnogo puta pomaže, nosi rezervni aparat, objektiv ili tripod, daje ideje........ Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 Jezero Jasna, Kranjska gora obi-wan, Лидија Миленковић, Danijela and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 obi-wan, sanja84, Danijela and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 Slap Peričnik Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 29, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 пре 58 минута, Bernard рече Hvala! To mi neki put kaže i žena za neku sliku......Lako je njoj, dok ona skija ili kliza na ledu ja se mučim i slikam. Šalim se, i ona mi mnogo puta pomaže, nosi rezervni aparat, objektiv ili tripod, daje ideje........ E tako je i meni Muke nase niko ne zna Bernard је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 29, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 пре 55 минута, Bernard рече Jezero Jasna, Kranjska gora I ova mi je fenomenalna! Bernard је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 пре 13 минута, Danijela рече E tako je i meni Muke nase niko ne zna Samo je doktorima još teže..... Danijela је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 29, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 @Bernard Odlican osecaj za kadar. Koji je aparat, staklo?... Bernard је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 пре 29 минута, obi-wan рече @Bernard Odlican osecaj za kadar. Koji je aparat, staklo?... Canon EOS 7, a rezervni je Nikon D7200, njega nosi žena u rancu ako pođe sa mnom, ako ne onda sam nadrljo...... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2021 Пре сат времена, Danijela рече I ova mi je fenomenalna! Ova je slaba, uspon je trajao skoro tri sata, ranac oko 11kg, umoran, nemirna ruka, bez tripoda, slikao nekim džepnim aparatom, ni sam više ne znam kojim. Na slici je brat od žene, slikano u Kamniško Savinjske Alpe, planinu Skuta imamo na dlanu, levo je pogled prema Ljubljani, ac desno je Logarska dolina. sanja84, Kafanski amater, Danijela and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука