Jump to content

Честитамо!!!

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

• 2 weeks later...

wolfgangamadeusmozart1d.png

Radujmo se svi - naš Moci danas slavi rođendaaaaan!  Just_Cuz_19

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

da sam neki prepodobni starac,rekao bih-čestitajte mi tako što ćete otići na liturgiju...a ovako

1000000001010 facenew22222222  algabacaju algabacaju algabacaju :group111: :group111: :group111: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: Hristos vaskrse

hehehe

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

facenew22222222

Срећно и дуговечно, брате Моцарте!

Бејах на Литургији, тако да сам и сте стране испунио твоју жељу.

Жив нам био, здрав и срећан!

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Drag moje sestre i bratijo,moja seka se juče udala,uz najlepšu svadbu na svetuuuuuu!Sve vas ljubim i pozdravljam :drugarstvo: algabacaju algabacaju algabacaju :group111: facenew22222222 Hristos vaskrse 1000000001010 :drugarstvo: :drugarstvo:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ето Бато и ја сад са Литургије, тако да  facenew22222222

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Drag moje sestre i bratijo,moja seka se juče udala,uz najlepšu svadbu na svetuuuuuu!Sve vas ljubim i pozdravljam 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif algabacaju algabacaju algabacaju 0442_feel 0442_feel

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju

0442_feel slava3 bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Drag moje sestre i bratijo,moja seka se juče udala,uz najlepšu svadbu na svetuuuuuu!Sve vas ljubim i pozdravljam bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju 0442_feel 0442_feel

Многа љета у здрављу, миру и љубави... догодине тетка била  0442_feel slava3 bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Drag moje sestre i bratijo,moja seka se juče udala,uz najlepšu svadbu na svetuuuuuu!Sve vas ljubim i pozdravljam bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju 0442_feel 0442_feel

Čestitam i neka joj je sa srećom, DA BUDE SREĆNO I DUGOVEČNO! 0442_feel algabacaju slava3

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...