Jump to content

Честитамо!!!

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Mojoj braći u Hristu sve najbolje od leteti i srećan rođendaaaaan!

12280.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

srecan rodjus Bartendersuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :) whackado kucanje :cheesy2:

Da sve krive shipke ispravis! greengrin

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

srecan rodjus Bartendersuuuuuuuuuuuuuuuuuu! whackado whackado greengrin srecan

Da sve krive shipke ispravis! greengrin

Јао лопужо нисам знао да ћеш и овде да ми честиташ.Хвала ти од срца.Има да искиривим неколико шипки и за тебе,немој да се бринеш  greengrin

kucanje :) :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

little_brother-3730.gif

Sve najbolje brate moj!!!!!!!!!!!!!!!  :djetalina: smej.gif smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Ne znam na kojoj temi bih ovo rekla...oni sa foruma koji su mi blizi znaju celu pricu i.... KONACNO SAM USPELA DA NASTAVIM STUDIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap ljut girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping sideways9 sideways9 sideways9 sideways9 sideways9 bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Radih vredno, skupih pare i sada sam opet na putu da postanem pravnik  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

ljut girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping bliss jeeee bliss jeeee

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...