SANJA Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Šangaj i Dynablaster, srećan vam rođus 0110_hahaha 0409_feel whackado Хапи брдеј 0102_laugh Ekrem Jevrić kaže "brdVej" 0110_hahaha Je l' se sećate kako je pevao Vendi "hepi brdVej tu ju, hepi brdVej ju tu tu" 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 0102_laugh ШАНГАЈ ШАЛАБАЈЗЕРИЋ 0409_feel pa da ponovimo ponovo sve iz početka 0110_hahaha Živ i zdrav mi bio bata Šanganoti 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Mojoj braći u Hristu sve najbolje od leteti i srećan rođendaaaaan! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 srecan rodjus Bartendersuuuuuuuuuuuuuuuuuu! whackado kucanje :cheesy2: Da sve krive shipke ispravis! greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 srecan rodjus Bartendersuuuuuuuuuuuuuuuuuu! whackado whackado greengrin srecan Da sve krive shipke ispravis! greengrin Јао лопужо нисам знао да ћеш и овде да ми честиташ.Хвала ти од срца.Има да искиривим неколико шипки и за тебе,немој да се бринеш greengrin kucanje :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 bartandez :cheesy2: ti rodjus,i sve najbolje .gif' class='bbc_emoticon' alt='kucanje' /> ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Srećan rođus i sve najbolje! 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Sve najbolje brate moj!!!!!!!!!!!!!!! :djetalina: smej.gif smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Srećan rođus i sve najbolje! victory78 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Јооој срамота ме Хвала људи пуно на честиткама! victory78 .mislise. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Pridružujem se čestitkama. Sve najbolje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 :cheesy2: :cheesy2: klapklap Šangaj i Dynablaster, srećan vam rođus .mislise. leteti t4431 Хапи брдеј dada Ekrem Jevrić kaže "brdVej" klapklap Je l' se sećate kako je pevao Vendi "hepi brdVej tu ju, hepi brdVej ju tu tu" klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 Ne znam na kojoj temi bih ovo rekla...oni sa foruma koji su mi blizi znaju celu pricu i.... KONACNO SAM USPELA DA NASTAVIM STUDIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap ljut girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping sideways9 sideways9 sideways9 sideways9 sideways9 bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Radih vredno, skupih pare i sada sam opet na putu da postanem pravnik 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 ljut girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping bliss jeeee bliss jeeee "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука