Jump to content

Честитамо!!!

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Иако се не оглашаваш као прије да знаш да те нисмо заборавили! Срећан рођендан Дедааааа! И да ти Бог дарује свега доброг. А ја ти дарујем ову тортицу, правила сам је цио дан, сад завршила  poljupcic

Постављена слика

хехехе хвала хвала Милева.... баш си ме изненадила.. Растко, такође хвала  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Magdooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Sreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Roooooooooooooooođeeeeeeeeeeeeeeeeendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

A evo i torteeeee:

Постављена слика

:drugarstvo: :291291291: algabacaju 0442_feel :bla: 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Magdo srećaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan  rođooooooooooooooooooooooossssssssss

Постављена слика

Постављена слика

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...