Драган Јашић Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Веома ретка књига штампана у свега 500 примерака . Ја сам је добио од једног мог доброг пријатеља , иначе великог верника , прочитао сам је и дубоко се замислио о свему што пише . Кога интересује ево поставио сам : http://www.4shared.com/document/vdj00Fx3/Otac_Tadej_i_drugi_sveci_-_Sta.html? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 чији ли је тај верник, да ми је знати. каква је ово књига, и ко је владика Дамаскин? ако је то Дамаскин Давидовић, онда он није у СПЦ јер је рашчињен и то ову књигу чини јеретичком. сем тога што у књизи има тешких глупости које немају везе са Православљем, Црквом и њеном праксом шта се, како и због чега ради. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Веома ретка књига штампана у свега 500 примерака . Ја сам је добио од једног мог доброг пријатеља , иначе великог верника , прочитао сам је и дубоко се замислио о свему што пише . Кога интересује ево поставио сам : http://www.4shared.com/document/vdj00Fx3/Otac_Tadej_i_drugi_sveci_-_Sta.html? o cemu pise ako nije mnogo ukratko da napises Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 чији ли је тај верник, да ми је знати. каква је ово књига, и ко је владика Дамаскин? ако је то Дамаскин Давидовић, онда он није у СПЦ јер је рашчињен и то ову књигу чини јеретичком. сем тога што у књизи има тешких глупости које немају везе са Православљем, Црквом и њеном праксом шта се, како и због чега ради. Медо брате немам појма о коме се ради које владика Дамаскин,а овај пријатељ је из моје парохијске заједнице и заједно смо на свим литургијама . Ово што сам поставио и прочитао ме је заиста запањило , а право да ти кажем мало сам се запитао зашто је штампано само у 500-тинак примерака.Что се мене тиче могу администратори и да обришу овај пост.Могуће да је јеретичка књига .... ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Књига коју је написала мати Макрина,са заветним благословом Старца Гаврила.Посебно је занимљива страна 204. Starac Gavrilo - prorok poslednjih vremena "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 крајње је претенциозно и погрешно названа књига за почетак ''последња времена'', ко да се некоме ''јавило'' с Неба ... самоуображено ''знање'' и прелест демонска, ревност ''не по разуму'' ништа друго ... 31. Небо и земља проћи ће, али речи моје неће проћи. 32. А о дану том или о часу нико не зна, ни анђели који су на небесима, ни Син, до Отац. Свето Јеванђеље по Марку, глава 13. јес вала занимњива та страна 204, све је лепо ''ревнитељске'' владике описао, што домаће, што Грчке :) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Е мој медо... Па да си читао св Оце видео би хиљаде примера откривња Оцима будућих догађаја у цуљу спасења! Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Е мој медо... Па да си читао св Оце видео би хиљаде примера откривња Оцима будућих догађаја у цуљу спасења! чито, ал ни једног до сад да је постао свет проповедајући да живи у последњим временима, поготово са благословом рашчињених владика ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 postavlja se pitanje koliko su mnoge izjave nasih duhovnika autenticne a sto se tice oca Gavrila,on je jedan od glavnih faca u digitalnom andjelu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
iguman Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 bio sam u manastiru Bosnjane,i njihov pogled na ovo delo je veoma zanimljiv.Naime zbog knjige im dolaze vernici u vecem broju-a za Hadzi Andreja kazu da je pisao mnogo neistina u knjizi .... inace u manastiru se nalazi mirotociva ikona svetog Luke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 U drugom odlomku knjiga ima gramaticku gresku koju ne prave ni deca u osnovnoj skoli 0205_whistling smej.gif Knjiga je izdata sa blagoslovom tzv. Vladike damaskina i obiluje budalastinama "pravoslavni kinezI" 4chsmu1 bleh To sa kinezima mi samo govori da je autor komunista koji ne moze da zamisli borbu protiv svetskog portetka bez brace kineza. Mogu ruku u vatru staviti da pomenuti kaludjeri nemaju nikakve veze sa ovim glupostima. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Е мој медо... Па да си читао св Оце видео би хиљаде примера откривња Оцима будућих догађаја у цуљу спасења! Znam da se ti uvek zanosis glupostima poput teorijaq zavere; ali kako ti se ovo svidja kada Kostunica vec na prvoj strani postaje prljavi izdajnik 0205_whistling smej.gif 4chsmu1 Posto taj klovn vise nema nikakvu ulogu u srpskoj politici vec ocekujem novo izdanje knjige u kojoj Kostunicu menja Tadic. Otkrivenja my ass; kao Tarabici, Nostradamus i slicne budalastine. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Књига Шта ће скоро бити је својеврстан микс, те се можда не може тако једноставно оценити цео њен садржај. Са књигом о старцу Гаврилу је друга ствар јер је монахиња Макрина аутор, а писано је само о једној теми - старцу Гаврилу. Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Поред тога сутра је Св. Лука, па манастир у Бошњанима слави. едит: https://www.pouke.org/forum/index.php?topic=770.0 http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/mansvluke.html Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука