Дејан Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Владике су само владике ,једне Цркве и једног Бога! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Теологија је наука,па су несугласице нормална ствар али јединство у Христу нема алтернативу ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 наша Црква има једну лепу реч која описује ово: саборност. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 algabacaju mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Како је ово лепо видети. Баш тако: теологија је ствар која ће се увек испитивати, јер сада видимо у огледалу, измаглици... а чекамо дан када ћемо гледати Бога лицем к лицу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 smej.gif Радост smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 СА Сабор 1947.године http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Леп призор са прве две слике. :cheesy2: Кад је била ова литургија? Чини ми се да је ово у Румунији или Мађарској, који је оно епископ са владикама Никанором и Игнатијем, чини ми се да је епископ будимски Лукијан?? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Леп призор са прве две слике. Кад је била ова литургија? Чини ми се да је ово у Румунији или Мађарској, који је оно епископ са владикама Никанором и Игнатијем, чини ми се да је епископ будимски Лукијан?? Јесте, владика Лукијан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Мислим али нисам сигуран,да је ово било пре годину или две , тад је наш владика ишао код +Лукијана Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука