сербон Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Е, мене и моје ћеркице је јутрос око два сата причестио Његова Светост Патријарх Српски Иринеј!!! Hristos vaskrse isus-sinai vaistinu Христос Васкрсе!!! На здравље Вам и на спасење. bliss jeeeeа ево ја се омрсио, али претходно и причестио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Причестио сам се, као и читава сабрана Црква на данашњој литургији... дивно је било! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 JESAM....NOĆAS OKO 2.... 0304_smile4 bliss jeeee Hristos vaskrse isus-sinai vaistinu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Данас је у нашој цркви било препуно народа. Било је динамично и радосно, готово су се сви причестили. После смо организовали такмичење за најлепше и најјаче јаје. Hristos vaskrse 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Jesaaaaaaaam 0442_feel) I PEVALAAAA la la laaaaaaa Hristos vaskrse 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 У храму данас у Москви скандал има да пишем жалбу. Ја то озбиљно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Подсетите ме да направим нову тему. Било је уплаканих верника на сам Васкрс! После се чуде што их тероришу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 У храму данас у Москви скандал има да пишем жалбу. Ја то озбиљно. O cem` se radi? Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Jesmo,jesmo,posebno se radujem zbog decice svoje !Hristos vaskrse! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 У храму данас у Москви скандал има да пишем жалбу. Ја то озбиљно. O cem` se radi? Hristos vaskrse Боље да незнаш мира ради твоего. Покушаћмо за почетак између нас вернох и дотичног храма да решимо. А после отвраам ртему подсетите ме. Једноставно на Литургији свештеник није хтео да Причести никог осим деце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Јутрос око пола четири примих Христа васкрслог! 0442_feel Hristos vaskrse И цела црква, без изузетка! Сви до једног су се причестили, први пут нам се овако нешто десило! Излази отац Златан да дели нафору онима који се нису причестили и каже - приђите... и нико не прилази! Сви и даље стоје на својим местима! Прво се збунио, и онда оооогроман осмех, и речи - хајде сви још један круг... и сви добили репете нафору! 0442_feel 0442_feel Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 У храму данас у Москви скандал има да пишем жалбу. Ја то озбиљно. O cem` se radi? Hristos vaskrse Боље да незнаш мира ради твоего. Покушаћмо за почетак између нас вернох и дотичног храма да решимо. А после отвраам ртему подсетите ме. Једноставно на Литургији свештеник није хтео да Причести никог осим деце. Zar na Vaskrs da ne dozvoli narodu da se pricesti.... :-( :-( :-( :-( :-( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Јутрос око пола четири примих Христа васкрслог! Hristos vaskrse И цела црква, без изузетка! Сви до једног су се причестили, први пут нам се овако нешто десило! Излази отац Златан да дели нафору онима који се нису причестили и каже - приђите... и нико не прилази! Сви и даље стоје на својим местима! Прво се збунио, и онда оооогроман осмех, и речи - хајде сви још један круг... и сви добили репете нафору! Hehehe, divnooooo 0442_feel Hristos Voskrese! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Јутрос око пола четири примих Христа васкрслог! Hristos vaskrse И цела црква, без изузетка! Сви до једног су се причестили, први пут нам се овако нешто десило! Излази отац Златан да дели нафору онима који се нису причестили и каже - приђите... и нико не прилази! Сви и даље стоје на својим местима! Прво се збунио, и онда оооогроман осмех, и речи - хајде сви још један круг... и сви добили репете нафору! 0442_feel Hehehe, divnooooo https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif Hristos Voskrese! Мила, Ваистину Воскресе Христос наш! "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 У храму данас у Москви скандал има да пишем жалбу. Ја то озбиљно. O cem` se radi? Hristos vaskrse Боље да незнаш мира ради твоего. Покушаћмо за почетак између нас вернох и дотичног храма да решимо. А после отвраам ртему подсетите ме. Једноставно на Литургији свештеник није хтео да Причести никог осим деце. Zar na Vaskrs da ne dozvoli narodu da se pricesti.... :-( :-( :-( :-( :-( Што кажу, не суди, али ја не видим ни један објашњив разлог за такав потез.Ко је он да брани људима оно што им Господ даје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука