Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

Е, мене и моје ћеркице је јутрос око два сата причестио Његова Светост Патријарх Српски Иринеј!!! Hristos vaskrse isus-sinai vaistinu

Христос Васкрсе!!!

На здравље Вам и на спасење. bliss jeeee

а ево ја се омрсио, али претходно и причестио.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Данас је у нашој цркви било препуно народа. Било је динамично и радосно, готово су се сви причестили.

После смо организовали такмичење за најлепше и најјаче јаје.

Hristos vaskrse 0442_feel 0442_feel

Подели на овим сајтовима

У храму данас у Москви скандал има да пишем жалбу. Ја то озбиљно.

O cem` se radi?  Hristos vaskrse

Боље да незнаш мира ради твоего. Покушаћмо  за почетак између нас вернох и  дотичног храма да решимо. А после отвраам ртему подсетите ме. Једноставно на Литургији свештеник није хтео да Причести никог осим деце.
Подели на овим сајтовима

Јутрос око пола четири примих Христа васкрслог!  0442_feel  Hristos vaskrse

И цела црква, без изузетка! Сви до једног су се причестили, први пут нам се овако  нешто десило! Излази отац Златан да дели нафору онима који се нису причестили и каже - приђите... и нико не прилази! Сви и даље стоје на својим местима! Прво се збунио, и онда оооогроман осмех, и речи - хајде сви још један круг... и сви добили репете нафору! 0442_feel 0442_feel

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

Боље да незнаш мира ради твоего. Покушаћмо  за почетак између нас вернох и  дотичног храма да решимо. А после отвраам ртему подсетите ме. Једноставно на Литургији свештеник није хтео да Причести никог осим деце.

Zar na Vaskrs da ne dozvoli narodu da se pricesti....  :-( :-( :-( :-( :-(

Подели на овим сајтовима

Јутрос око пола четири примих Христа васкрслог!  ;)  Hristos vaskrse

И цела црква, без изузетка! Сви до једног су се причестили, први пут нам се овако  нешто десило! Излази отац Златан да дели нафору онима који се нису причестили и каже - приђите... и нико не прилази! Сви и даље стоје на својим местима! Прво се збунио, и онда оооогроман осмех, и речи - хајде сви још један круг... и сви добили репете нафору! :)sFun_bat

Hehehe, divnooooo  0442_feel

Hristos Voskrese!

Подели на овим сајтовима

Јутрос око пола четири примих Христа васкрслог!  :)  Hristos vaskrse

И цела црква, без изузетка! Сви до једног су се причестили, први пут нам се овако  нешто десило! Излази отац Златан да дели нафору онима који се нису причестили и каже - приђите... и нико не прилази! Сви и даље стоје на својим местима! Прво се збунио, и онда оооогроман осмех, и речи - хајде сви још један круг... и сви добили репете нафору! 0442_feel sFun_bat

Hehehe, divnooooo  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif

Hristos Voskrese!

Мила, Ваистину Воскресе Христос наш! ;)

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

Zar na Vaskrs da ne dozvoli narodu da se pricesti....  :-( :-( :-( :-( :-(

Што кажу, не суди, али ја не видим ни један објашњив разлог за такав потез.

Ко је он да брани људима оно што им Господ даје?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...