Лазар Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Hidegkuti Nándor рече: ????? рече: ?? ?????? ? ??????????? ?? ???? ?? ??????? 4 ?????? ????? ...? ?? ????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ???? ?????????? ??? ???? 319.gif ???? ?? ???, ?? ?? ?? ????? ?????? ?????????? ??? ???? ??? ? ????? ?? ?? ??????? ????????, ??????? ?? ?? ?? ????? ???? ?????????? ? ?? ???? ???? ?????? ?? ??? ??????. ????? ?? ???????? 0913_sport ???? ??? ? ?? ????????? ??????? ?? ?? ???????? ??? ?? ???? ?? ????? 0102_laugh У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2009 SANJA рече: ????? рече: ???? рече: ?? ?? ????????? ? ?????? ?? ?????? ? ??????????? ?? ???? ?? ??????? 4 ?????? ????? ...? ?? ????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ???? ?????????? ??? ???? 0442_feel ???? ?? ???, ?? ?? ?? ????? ?????? ?????????? ??? ???? ??? ? Ja sam pitala mog sveštenika i on mi je rekao da se trebam pri?eš?ivati samo u toku ?etiri posta. Sad ni meni ništa nije jasno... PS. A da li mogu da postim samo 7 dana u toku velikih postova i onda da se pri?estim? ????????? ?? ???? ???????? ????????????????, ????? ?? ???? ?? ????? ??? ??????????? dada ??? ?? ?????????? ?? ?????? ????????????, ??????? ?? ?????? ??????? ?? ?? ????? ????????????, ? ??? ?? ??? ???????????? ???? ?? ??????? ?? ???. ??????????? ???? ??????? ???? ?????? ???????? ?? ?? ????? ? ????? ??? ?? ???? ?? ?? ? ????? ??????. 8084.gif ???????, ?????? ?? ??????? ??? ??????? ???? ?????? ???????, ????? ?? ????? ???????????? ? ????? ??????????? ??? ?????????? ??????? (?????? ?? ???? ? ?????? ?????? ????????? ???? ?? ?????? ? ????????? ?????), ???? ? ???? ????? ? ???? ?? ????? ??? ?????? ???????. ????, ??? ???? ??? ?????????? ?????????? ? ????? ???????????? ? ???? ??? ?? ???? ???? ? ??????? ?? ?? ???? ???????????. ?????????, ????????, ??????? ?? ???????? ????????? ?????? ???? ? ??? ???? ?? ?? ??????? ?? ????? ... ??????? ???? ??????????? ?? ???? ??? ? ???? ? ??????? ????????, ???? ?? ????????? ?? ????????????. ??????? ????? ???? ?? ??? ? ???? ????????, ??? ? ???? ?? ??????? ? ?? ???? ?? ???????? ????????, ?? ??? ? ??????? ???????????, ?? ? ??????, ?????? ?? ?? ???? ???? ? ?? ?????? ??? ????. ??? ??? ??? ?? ????????, ????? ?? ?? ???? ????? ??????? ?????: 1. ????? ????????? ?? ?????? ???? ????. 2. ?????????????? ?? ????????????; ??? ???? ?? ??????? ?? ?????????????? ??????? ?????? ?? ?????. 3. ????????? ?? ????? ??? ?? ??? ? ???? ???????, ???? ?????? ?? ???????? ???? ??? ?? ??? ? ???? ? ????. 4. ??????? ?? ???? ??? ? ?????, ? ??????? ????????? ?? ???? ?????; ? ????????? ? ?????????????? ?????? ???. 5. ?? ?????? ???????????; ?????? ????????? ???? ??? ?????. ??? ?? ????: ???? ?? ????????, ???? ?? ?? ???? ?????????; 6. ???? ?? ????? ????????: ?????? ?? ??? ????????, ? ???? ?? ??????; ??? ?? ?? ??????? ?????? 7. ????????? ?? ?????? ??????? ???? ??? ???????? ??? ??????; ???????? ?? ???????? ??????? ???????, ? ????????? ?? ?? ???? ??????. 8. ???? ??????? ???? ?? ? ????? ???? ???? ? ?????. 9. ? ????? ???? ? ???????? ?? ?????????; ??? ?? ????? ????????? ?????????? ????, ? ?? ??????, ?? ????? ?? ????? ??????? ??? ???? ??????? ? ????. 10. ?????, ???, ????? ?? ??? ??? ?? ????? ????? ???? ????? ???????. 11. ??? ????? ???????? ??? ????? ???????? ??????????? ? ??????? ?? ?????, ???? ?? ?????? ??????? ????? ??????. 12. ???? ????, ?? ?????? ????? ????? ??????, ????? ????? ????????. 13. ???? ????? ?? ???????? ? ???? ????? ??????, ?????? ?????? ???????. 14. ??? ???? ?????? ????? ???? ?? ??????, ???? ??????? ???? ???? ?? ????. 15. ???? ????, ?????, ?? ?????? ????????? ???? ????? ?????, ?? ???? ???? ????? ???? ???????? ??? ??????. 16. ? ????? ?????? ? ?????? ????????? ?? ????????????; ??? ?? ?????? ??????? ????? ????. 17. ???????? ??????? ????? ? ??????????? ?? ??, ??? ?? ??? ??????? ?? ???? ????, ??? ???? ?? ???? ???????, ?? ?? ? ??????? ????, ? ?? ????????; ??? ??? ??? ?? ??????. 18. ?????? ?? ???? ?? ???. ??? ?? ?????? ?? ????? ????? ??????, ????????? ?? ? ????? ????? ?? ??????. 19. ? ?????? ????? ?????? ???, ?? ??? ?? ??? ?????? ? ????. 20. ? ??? ????, ???? ?????? ?? ?????? ??????? ??????? ??????, ????? ?????? ??????, ??????? ????? ????? ??????, 21. ?? ??? ?????? ? ?????? ???? ??????, ?? ??????? ???? ??????, ?????? ? ???? ??? ?? ?????? ???? ????, ???? ????? ??????, ???? ????? ?? ??? ????. ????. 22. ????? ??? ???, ?????, ??????? ??? ???????; ??? ??????? ??????? ? ?????? ???. 23. ?????? ?? ?? ?????? ??? ???? ????????, ? ?????, ??? ????? ????, ?????? ???. 24. ?????????? ??? ??????? ????? ? ??? ?????. ??????????? ??? ????? ???? ?? ?? ??????????. 25. ???????? ?? ????? ????. ????. ????????? ????????? ??. ???????? ?????, ????? 13. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Новембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2009 Треба слушати надлежног архијереја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ???? рече: ?? ??? ? ??????? ???????????, ?? ? ??????, ?????? ?? ?? ???? ???? ? ?? ?????? ??? ????. 0442_feel ??????? ??????!!! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 уместо за славу за Аранђеловдан, пошто сам се преварио да стрпам у губицу славски колач ПРЕ Литургије по доношењу у кућу, причестио сам се јуче, на светог Стефана Дечанског 0110_hahaha класична блиц непријатељска акција, клизећи у шеснестерцу. од сад не излазим из цркве после освештавања колача, макар блејао два сата у цркви. 319.gif код мене је доста рано освештавање колача, креће од 7 ујутру, а Литургија је од 9, због масовности слављења. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 cool...samo ko je kome udario klizeći ...onaj o kome ti misliš tebi ili ti sebi tj. Crkvi...time što se nisi pričestio -zbog kore leba...nisi primio HLEB ŽIVI KOJI SIDJE S NEBA......izvini...znam da sam ......... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 W.A.Mozart рече: cool...samo ko je kome udario klize?i ...onaj o kome ti misliš tebi ili ti sebi tj. Crkvi...time što se nisi pri?estio -zbog kore leba...nisi primio HLEB ŽIVI KOJI SIDJE S NEBA......izvini...znam da sam ......... ???? ?????, ???????? ?? ??????? ?? ?????, ?? ??? ???? ... ???????? ??????? ??????? ?? ?????? ??? ???????? ???? ? ... ?? ???? ???? ? ???? ?? ????? ?? ???? ????????, ?? ?? ?? ???? ?? ??????? ? ??????? navijanje ???? ?? ????? ?????? ????????? ? ???? ??? ?????? ?????, ???? ?? ????? ????? ? ???? ???????? ????? ??? ?????????? ?????????? ? ???? ?? ???? ?? ?? ???????? ??????, ? ???? ??? ? ????????? ? ?????? ??????. ???? ??? ? ???????? ?????, ????? ?? ?? ?? ?????? ?? ???? klapklap confused navijanje клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 haj još jednom da kažem i neću više...slava je apstraktan pojam,ja stvarno ne znam šta znači ta reč...na toliko se načina slavi da ...... inače,nije ušla slava u tvoju porodicu nego Hristos....velika razlika...slave ulaze i izlaze...a Hristos ostaje s tobom-uvek... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 W.A.Mozart рече: ina?e,nije ušla slava u tvoju porodicu nego Hristos....velika razlika...slave ulaze i izlaze...a Hristos ostaje s tobom-uvek... ????? ??, ?? ??? ??????, ???? ??? ?? ???? ??????? 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 aj sad pazi................ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 фала брате што бринеш :cheesy2: dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 JESAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM....SLAVA BOGU upravo stigoh...kakav speed od liturgije...dinamika par ekselans....za manje od sat vremena...a izgledalo je kao da je trajala 12 minuta............otac Miroslav iz Rudara služio....uskoro ćemio na fejsu otvoriti stranu o crkvi u Rudaru i svemu tamo pa ćete moći da virnete... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Јесмо, бебе и ја, слава Богу. (ајде рекох да кажем једном, да не будем партибрејкер) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Ja nisam Bolesna sam i lezim kuci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука