Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Haha, dobri nas Meda, dezurni izmamljivac osmeha! klapklap ????, ?? ???? ?? ?????, ??? ?????? ?????? ?? ??? ?????, ??????, ??????, ?????????, ???????, ??????????, ??????? ? ?????????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Haha, dobri nas Meda, dezurni izmamljivac osmeha! 8084.gif ????, ?? ???? ?? ?????, ??? ?????? ?????? ?? ??? ?????, ??????, ??????, ?????????, ???????, ??????????, ??????? ? ?????????? klapklap psssst, necemo nikome reci nista crvenilo.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Jesam juce!I tako sam srecna zbog toga! 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Нека је на вечиту радост гледања Лица Живога Бога у Царству Небеском Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Hvala,Trapo! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Честитам Изи,браво... 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Hvala,Mirodjijo! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 „О многострано и неизрециво Причешће! Христос постаје наш брат, јер се збратимљује са нама Телом и Крвљу... Он нас чини Својим пријатељима, дарујући нам, благодаћу, ове Његове Свете Тајне. Он нас везује за Себе и сједињује са Собом, као што женик сједињује невесту са собом, кроз причешће овом Његовом Крвљу, постајући једно тело са нама. Он, такође, постаје и наш отац кроз Божанско Крштење у Њега и Он нас храни на Својим грудима као што брижна мајка доји своје чедо.“ Свети Григорије Палама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 da se naježiš Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Ја нисам,незнам кад се пости и шта се треба једе (ако се уопште једе), и да ли се сме запали цигара,ако је то један дан онда истрпећу без цигаре а ако је више дана онда не верујем да ћу истрпим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 zavisi koji post...najbolje će ti reći tvoj sveštenik...kad je ulje,kad riba...kad stroži post.... a za cigare se ne sekiraj...dosta je i da par njih smanjiš dnevno i to je podvig i trud... inače ...naravski da se jede Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 zavisi koji post...najbolje ?e ti re?i tvoj sveštenik...kad je ulje,kad riba...kad stroži post.... a za cigare se ne sekiraj...dosta je i da par njih smanjiš dnevno i to je podvig i trud... ina?e ...naravski da se jede ??????? ?? ??????? ?? ?????? ?????? ?? ???????? ?????? ?? ?? 2-3 ????,??? ?? ????? ????? ????????? ?? ????? ???? ??????????. ????? W.A.Mozart Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 zavisi koji post...najbolje ?e ti re?i tvoj sveštenik...kad je ulje,kad riba...kad stroži post.... a za cigare se ne sekiraj...dosta je i da par njih smanjiš dnevno i to je podvig i trud... ina?e ...naravski da se jede ??????? ?? ??????? ?? ?????? ?????? ?? ???????? ?????? ?? ?? 2-3 ????,??? ?? ????? ????? ????????? ?? ????? ???? ??????????. ????? W.A.Mozart uzdrzavanje od hrane je jedno krilo, a molitva drugo.http://www.molitvenik.in.rs/molitve_index.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Ivane,ja sam pusac.Moj duhovnik to zna.Kaze da je to moja borba i da on najbolje zna koliko je teska,jer je i on pusio.I pusta me da se pricescujem svake nedelje,a od Vavedenja i cesce,bez obzira na cigarete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Ivane,ja sam pusac.Moj duhovnik to zna.Kaze da je to moja borba i da on najbolje zna koliko je teska,jer je i on pusio.I pusta me da se pricescujem svake nedelje,a od Vavedenja i cesce,bez obzira na cigarete. ???? ?? ???? ??? ????????? ???? ?? ?? ??????,?? ????? ? ?? ??????? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука