Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Haha, dobri nas Meda, dezurni izmamljivac osmeha! 8084.gif

????, ?? ???? ?? ?????, ??? ?????? ?????? ?? ??? ?????, ??????, ??????, ?????????, ???????, ??????????, ??????? ? ??????????  klapklap

psssst, necemo nikome reci nista  crvenilo.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' />

Подели на овим сајтовима

• Гости

„О многострано и неизрециво Причешће!

Христос постаје наш брат,

јер се збратимљује са нама Телом и Крвљу...

Он нас чини Својим пријатељима, дарујући нам,

благодаћу, ове Његове Свете Тајне.

Он нас везује за Себе и сједињује са Собом,

као што женик сједињује невесту са собом,

кроз причешће овом Његовом Крвљу,

постајући једно тело са нама.

Он, такође, постаје и наш отац кроз Божанско Крштење у Њега

и Он нас храни на Својим грудима као што брижна мајка доји своје чедо.“

Свети Григорије Палама

Подели на овим сајтовима

Ја нисам,незнам кад се пости и шта се треба једе (ако се уопште једе), и да ли се сме запали цигара,ако је то један дан онда истрпећу без цигаре а ако је више дана онда не верујем да ћу истрпим.

Подели на овим сајтовима

zavisi koji post...najbolje će ti reći tvoj sveštenik...kad je ulje,kad riba...kad stroži post.... a za cigare se ne sekiraj...dosta je i da par njih smanjiš dnevno i to je podvig i trud...

inače ...naravski da se jede

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

zavisi koji post...najbolje ?e ti re?i tvoj sveštenik...kad je ulje,kad riba...kad stroži post.... a za cigare se ne sekiraj...dosta je i da par njih smanjiš dnevno i to je podvig i trud...

ina?e ...naravski da se jede

??????? ?? ??????? ?? ?????? ?????? ?? ???????? ?????? ?? ?? 2-3 ????,??? ?? ????? ????? ????????? ?? ????? ???? ??????????.

????? W.A.Mozart

Подели на овим сајтовима

zavisi koji post...najbolje ?e ti re?i tvoj sveštenik...kad je ulje,kad riba...kad stroži post.... a za cigare se ne sekiraj...dosta je i da par njih smanjiš dnevno i to je podvig i trud...

ina?e ...naravski da se jede

??????? ?? ??????? ?? ?????? ?????? ?? ???????? ?????? ?? ?? 2-3 ????,??? ?? ????? ????? ????????? ?? ????? ???? ??????????.

????? W.A.Mozart

uzdrzavanje od hrane je jedno krilo, a molitva drugo.http://www.molitvenik.in.rs/molitve_index.html
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Ivane,ja sam pusac.Moj duhovnik to zna.Kaze da je to moja borba i da on najbolje zna koliko je teska,jer je i on pusio.I pusta me da se pricescujem svake nedelje,a od Vavedenja i cesce,bez obzira na cigarete.

???? ?? ???? ??? ????????? ???? ?? ?? ??????,?? ????? ? ?? ??????? ?? ?????.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...