Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

8084.gif 0442_feel poklon poklon 0442_feel 8084.gif

Da danas cela porodica!!! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' />

8084.gif 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 8084.gif

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

?? ?? ????????? ? ?????? 0102_laugh

?? ?????? ? ??????????? ?? ???? ?? ??????? 4 ?????? ????? ...? ?? ????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ???? ?????????? ??? ????  319.gif ???? ?? ???, ?? ?? ?? ????? ?????? ?????????? ??? ???? ??? ?

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

?? ?????? ? ??????????? ?? ???? ?? ??????? 4 ?????? ????? ...? ?? ????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ???? ?????????? ??? ????  319.gif ???? ?? ???, ?? ?? ?? ????? ?????? ?????????? ??? ???? ??? ?

????? ?? ?? ??????? ????????, ??????? ?? ?? ?? ????? ???? ?????????? ? ?? ???? ???? ?????? ?? ??? ??????.

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

?? ?? ????????? ? ?????? 0913_sport

Ja sam pitala mog sveštenika i on mi je rekao da se trebam pri?eš?ivati samo u toku ?etiri posta. Sad ni meni ništa nije jasno...

PS. A da li mogu da postim samo 7 dana u toku velikih postova i onda da se pri?estim? 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Ja sam pitala mog sveštenika i on mi je rekao da se trebam pri?eš?ivati samo u toku ?etiri posta. Sad ni meni ništa nije jasno...

PS. A da li mogu da postim samo 7 dana u toku velikih postova i onda da se pri?estim? 319.gif

?????? ?? ??????? ?? ?????? ?????? ???????? ?? ???? ??????????.

????? ?? ?? ????? ?????? ?????????? ??? ??? ?? ?????????? ? ???? ????? ???? ??????? ??????????? ? ???? ?? ?? ??? ???? ? ?? ??? ??? ?? ?? ??? ???????.

???, ?? ???? ?????? ??????? ?? ???? ????????, ?? ???? ????? ?????????? ????? ?? ?? ?????? ???????????? ???? ????? ?????, ????? ?? ????? ?????? ? ??? ?????, ??? ?? ????? ??????, ????? ?? ????? ????? ?????? ???. ?? ?? ????????.

? ?? ??? ?? ??????? ?? ??????? ?????? ?????????? ? ?????? ?????????. ?????? ?? ?? ??????? ????????? ?? ??????? ??? ??????, ??? ??????, ? ?????? ?? ??????? ?????? (?? ??????? ????????) ?? ???? ?? ??????.

????? ?????!

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...