Гости Guest Izida Написано Новембар 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 Ja sam malopre stigla iz Crkve.Da,jesam se pricestila!Hvala Bogu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 Да 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 АМИН !!! 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 Богу хвала и слава навек! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 9, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 Neka je na zdravlje i na spasenje Sveto Pricesce svima,koji se juce pricestise! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 Амин, Боже дај мира свима... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 8084.gif 0442_feel poklon poklon 0442_feel 8084.gif Da danas cela porodica!!! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> 8084.gif 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 8084.gif Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 ја се причестио у недељу 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Ja u nedelju.Slava Gospodu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 ?? ?? ????????? ? ?????? 0102_laugh?? ?????? ? ??????????? ?? ???? ?? ??????? 4 ?????? ????? ...? ?? ????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ???? ?????????? ??? ???? 319.gif ???? ?? ???, ?? ?? ?? ????? ?????? ?????????? ??? ???? ??? ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 ?? ?????? ? ??????????? ?? ???? ?? ??????? 4 ?????? ????? ...? ?? ????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ???? ?????????? ??? ???? 319.gif ???? ?? ???, ?? ?? ?? ????? ?????? ?????????? ??? ???? ??? ? ????? ?? ?? ??????? ????????, ??????? ?? ?? ?? ????? ???? ?????????? ? ?? ???? ???? ?????? ?? ??? ??????. Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 ?? ?? ????????? ? ?????? 0913_sport?? ?????? ? ??????????? ?? ???? ?? ??????? 4 ?????? ????? ...? ?? ????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ???? ?????????? ??? ???? 319.gif ???? ?? ???, ?? ?? ?? ????? ?????? ?????????? ??? ???? ??? ? Ja sam pitala mog sveštenika i on mi je rekao da se trebam pri?eš?ivati samo u toku ?etiri posta. Sad ni meni ništa nije jasno... PS. A da li mogu da postim samo 7 dana u toku velikih postova i onda da se pri?estim? 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Ja sam pitala mog sveštenika i on mi je rekao da se trebam pri?eš?ivati samo u toku ?etiri posta. Sad ni meni ništa nije jasno... PS. A da li mogu da postim samo 7 dana u toku velikih postova i onda da se pri?estim? 319.gif ?????? ?? ??????? ?? ?????? ?????? ???????? ?? ???? ??????????. ????? ?? ?? ????? ?????? ?????????? ??? ??? ?? ?????????? ? ???? ????? ???? ??????? ??????????? ? ???? ?? ?? ??? ???? ? ?? ??? ??? ?? ?? ??? ???????. ???, ?? ???? ?????? ??????? ?? ???? ????????, ?? ???? ????? ?????????? ????? ?? ?? ?????? ???????????? ???? ????? ?????, ????? ?? ????? ?????? ? ??? ?????, ??? ?? ????? ??????, ????? ?? ????? ????? ?????? ???. ?? ?? ????????. ? ?? ??? ?? ??????? ?? ??????? ?????? ?????????? ? ?????? ?????????. ?????? ?? ?? ??????? ????????? ?? ??????? ??? ??????, ??? ??????, ? ?????? ?? ??????? ?????? (?? ??????? ????????) ?? ???? ?? ??????. ????? ?????! Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Hvala na odgovoru... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука