Тавита Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 значи... јесам 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 i nemoj se moliti da se pričesti... moli se da oseti još veću čežnju za Hristom.... sve su ostalo nijanse Наравно. То и јесте "хлеб наш насушни", а не нешто "што се ваља", како би рекле неке наше баке. Но, Бог зна зашто је то тако. Него, увек ти буде жао у таквим ситуацијама. А мени тим пре јер ми је муж... Али надам се и верујем да ће се пробудити по том питању. Хвала на одговору! com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 jaša,poruke ne rade nikom....radimo na tome da ih popravimo...moraću ovako da ti odgovorim Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 ЈЕСАМ! :drugarstvo: 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 :drugarstvo: 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Да,на Теодорову суботу и на Недељу Православља.Надам се да ћу се причестити у среду и петак,ако се не улењим па не одем у Цркву. :smiley: 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Да,на Теодорову суботу и на Недељу Православља.Надам се да ћу се причестити у среду и петак,ако се не улењим па не одем у Цркву. :smiley:амин брате, само напред 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Фебруар 24, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2010 Јесам. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ооооо дааааааааааа! 0102_laugh :cheesy2: :cheesy2: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ооооо дааааааааааа! 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 A je li se ko od vas ispovijedio za grehove? 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bluesman Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 A je li se ko od vas ispovijedio za grehove? 0442_feelsto bi rekao vladika Atanasije Rakita, pa svaki put kada pristupamo mi ispovedamo da smo gresni, pristupamo radi oprostenja grehova :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Pokajanje je najveca sveta tajna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 A je li se ko od vas ispovijedio za grehove? 0442_feelsto bi rekao vladika Atanasije Rakita, pa svaki put kada pristupamo mi ispovedamo da smo gresni, pristupamo radi oprostenja grehova :smiley: To je da oprostis "snila baba, sto joj milo bilo". Velika je stvar ispovijest kod pravog duhovnika. Koliko je samo meni pomogao duhovnik prilikom ispovijesti, takva iskustva nikada ne bih mogao imati sa autoispovijescu. Cudi me da ovi "reformatori" ne insistiraju na cestoj ispovijesti, ako vec insistiraju na cestom pricescu. Treba se cesto pricescivati, ali cesto i ispovijedati grehove. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 A je li se ko od vas ispovijedio za grehove? 0442_feel Oprosti, a kako da se čovjek pričesti, a da se prije toga ne ispovijedi? Ako si mislio na to da li sam rekla sve ono što smatram svojim grijehom - jesam, onoliko koliko sam bila u stanju da uvidim, ono što nisam spoznala daće Bog da mi se otkrije do slijedeće ispovijesti. 0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука