Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 samo da se javim gloria i nasta baš ste zgodne,ostale nisam vidio Hvala Ogi 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Само да поздравим Оглу мог врлог брата. klapklap pozdrav Mileva 4chsmu1 nema veze Marti,ovo što sam vidio mi se svidjelo poz "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Само да поздравим Оглу мог врлог брата. pozdrav Mileva 1000000001010 nema veze Marti,ovo što sam vidio mi se svidjelo poz prstgore eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 За Огулина и Милеву...и Мартирија(чисто да се не каже да је спам 1000000001010) http://www.youtube.com/watch?v=A2iWPpfLD7E Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Martirije jesi li još tu,batke? 1000000001010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 još malo pa na peglanje 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 I ja ću još lečka,ali idem na peglanje kod drugarice u komšiluk,mislim neće biti peglanje više torokanje i priča...ali i onako ne spavam.Kasnije da se čujemo na skajp u toku dana treba mi mala pomoć.Ali tek tamo popodne kad budemo slobodni od poslova.Može? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 I ja ću još lečka,ali idem na peglanje kod drugarice u komšiluk,mislim neće biti peglanje više torokanje i priča...ali i onako ne spavam.Kasnije da se čujemo na skajp u toku dana treba mi mala pomoć.Ali tek tamo popodne kad budemo slobodni od poslova.Može? važi sekana , ja ću ti reći kakve planove za sutra imam , napomenuo sam da imam oko posla ali imaću vremena i za tebe 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 prstgore eheeeej 1000000001010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 bliss jeeee 1405_love 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Marti evo jedna za nas za peglanje 0442_feel 1405_love http://www.youtube.com/watch?v=ljjM4JJ_aH0 Lepo peglaj Marty bliss jeeee “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Laku noć sekana , odoh i ja ( samo ako ne neko ne zadrži pa da još malko ostanem bliss jeeee ) - LAKU NOĆ SVIMA 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Ajde Raco javi se i turi fotku kao što reče sekana 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' /> Која секана? Глори? Она што су јој наочаре за сунце преко пола лица? Та? То се не важи. А и Дида је подвила репић. Dida je rekla svoje:ja sam udata već 14 godina i sve moje slike su porodične,a ne bi volela da se ovde eksponiraju moj muž i moja deca.Ova devojačka lepota je sasvim dovoljna da vam da do znanja da budete malo ozbiljniji,ako već imate neke namere.Zaista,ovo je najlepša strana na forumu,zar ne 0110_hahaha 0110_hahaha ekstra :drugarstvo:Tako da Rale,samo izvoli sa slikicama,a inače,imala sam zdravstvenih problema,nisam podvila repić facenew22222222 0205_whistling Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Ja od sada strogo ignorisem Ratka, jer samo spamuje.... spam spam bleh Da Ratko.. to tvoje ubacivanje medju redove bez konkretnih rezultata smatram za spamovanje :cheesy: Dakle u buduce te ignorisem na ovoj temi... srcee A kad smo vec kod teme... Ovo je Martijeva tema... Dakle pozdrav za Martirija... Najboljeg decka na forumu srcee 4chsmu1 319.gif :bla: RADOSTAN DAN - IDOLI Aleksandrida srcee srcee omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Глорииии :cheesy: 319.gif srceeВидим наставили сте журкицу,баш ми је жао што нисам видела остале слике,али биће других прилика... srcee srcee srcee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука