Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Kad dojdem tam ima da izedete golemi ćuteci 1414_feel Ето како је фин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Kad dojdem tam ima da izedete golemi ćuteci 1414_feel Ето како је фин. Њему се све прашта сори Рале 1414_feel 1414_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 ma ne za vas ćuteci Ето. И неодлучан је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 1414_feel omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Di nam je Marti???? MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII javi se......................... 1414_feel Na skajpu sam , inače sve pratim ali ne mogu pisati! Kad dojdem tam ima da izedete golemi ćuteci 1414_feel имам и ја скајп 1414_feel omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 1414_feel Ево једна песмица за Глоријицу и за њен скајпић на који се још увек Лепи Марти не оглашава... http://www.youtube.com/watch?v=ZJorsLmvsnU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 1414_feel Ево једна песмица за Глоријицу и за њен скајпић на који се још увек Лепи Марти не оглашава... http://www.youtube.com/watch?v=ZJorsLmvsnU ж н парле па франце 1414_feel 1414_feel omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Рале,ниси ли ти то мало љубоморан,а 1414_feelПа ко теби брани да то исто урадиш?А на крају,ја уопште нисам мислила на физички изглед,јер ни не знам како изгледа.Мислила сам на његово писаније из којих се виде исте те искре из очију које ти описујеш,само на другачији начин.Ја ти опет кажем,стварно је диван човек и волела би да таквих људи има више и због жена,али би и свет био мало другачији... eheeeej Да, јесам, искрено речено, љубоморан сам, али и огорчен. Зашто огорчен? Е па зато што ем не знам да радим у фотошопу, ем све и да знам да радим мислим да ниједан фотошоп не би могао да сузи ову моју стомачину. Ali taj stomacic je super jastucic 1414_feel Немој да си љубоморан, мили братко Ратко. И мој мужић има стомачић-јастучић, и сутра ће бити пуних 25 година од како се у његовом загрљају осећам сигурном, заштићеном, вољеном...1414_feel Ма, не бих га дала ни за све Шварценегере овога света! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 sa Anastasijom , da se zna 1414_feel 1414_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 sa Anastasijom , da se zna 1414_feel 1414_feel Ugovaramo VeDe Svadbu 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ето,одговри Лидија,ко да сам ја писала...Ал не вреди,Рале љубоморан,па то ти је 1414_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Немој да си љубоморан, мили братко Ратко. mazenje И мој мужић има стомачић-јастучић, и сутра ће бити пуних 25 година од како се у његовом загрљају осећам сигурном, заштићеном, вољеном...bighugbighug Ма, не бих га дала ни за све Шварценегере овога света! Хвала ти Лидо. Ти си прави пример жене која воли. Мада нису ни сви бојлерчићи исти. Још које пиво и мој ''бојлерчић'' ће бити овакав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ето,одговри Лидија,ко да сам ја писала...Ал не вреди,Рале љубоморан,па то ти је bighugbighug Ти то не можеш да разумеш. Ти си већ 14 година у браку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ето,одговри Лидија,ко да сам ја писала...Ал не вреди,Рале љубоморан,па то ти је facenew22222222 Ти то не можеш да разумеш. Ти си већ 14 година у браку. Ок.Ти би да се жениш или шта?Немаш девојку?Постоји неки проблем,ал ти никако ниси конкретан bighugbighug mazenje Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ето,одговри Лидија,ко да сам ја писала...Ал не вреди,Рале љубоморан,па то ти је facenew22222222 Ти то не можеш да разумеш. Ти си већ 14 година у браку. Ок.Ти би да се жениш или шта?Немаш девојку?Постоји неки проблем,ал ти никако ниси конкретан bighugbighug mazenje Па не, ти си рекла да сам љубоморан, а ја нисам хтео да се правдам да нисам. Онда сам решио да прихватим да сам љубоморан. Е сад једно од та два морам да правдам, себе - да нисам љубоморан или љубомору - зашто сам љубоморан. А пошто се, као што већ рекох, нисам одлучио за оно прво, онда сам се, хтео-не хтео, аутоматски одлучио за ово друго. И сада то браним. Љубомору. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука