Дејан Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Naume,pošto svojim neznanjem sablažnjavaš verne i aludiraš da je vladika Artemije proteran ovo ti je sad upozorenje da ćeš biti adekvatno sankcionisan! Ovakvim pričama diskredituješ čitavu SPC ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наум Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Видели смо ''активности'' оних који се моле са јеретицима. Видели смо шта о томе учи свети Јустин Ћелијски. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Naume,ajde nam sad ti lepo razjasni zašto je otac Justin toliko pisao o ekumenizmu? koji su razlozi,koji vid ekumenizma je u pitanju,istoriske okolnosti itd...? Razjasni nam šta je to zajednička molitva itd... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наум Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Направио сам неке измене у писмима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Молим те да ми кажеш шта је кривица владике Артемија због које је кажњен као нико до сада у СПЦ!prvo ti nama odgovori na moje pitanje pa ću onda ja tebi da odgovorim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наум Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Naume,ajde nam sad ti lepo razjasni zašto je otac Justin toliko pisao o ekumenizmu? koji su razlozi,koji vid ekumenizma je u pitanju,istoriske okolnosti itd...? Razjasni nam šta je to zajednička molitva itd... Хоћу. Под једним условом! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Naume,ajde nam sad ti lepo razjasni zašto je otac Justin toliko pisao o ekumenizmu? koji su razlozi,koji vid ekumenizma je u pitanju,istoriske okolnosti itd...? Razjasni nam šta je to zajednička molitva itd... Хоћу. Под једним условом! ne moraš da uslovljavaš , niti da odgovaraš na pitanje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наум Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Naume,ajde nam sad ti lepo razjasni zašto je otac Justin toliko pisao o ekumenizmu? koji su razlozi,koji vid ekumenizma je u pitanju,istoriske okolnosti itd...? Razjasni nam šta je to zajednička molitva itd... Хоћу. Под једним условом! ne moraš da uslovljavaš , niti da odgovaraš na pitanje! Није проблем да ти разјасним. Али проблем је да ти идруги који то не знају претите онима који то знају и дезавујишете читаоце овог форума! Видиш, село гори а баба се чешља! Митрополит Николај се ''моли'' са јеретицима, а ти скрећеш тему на веома чудна питања и образложења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 TREBA SE SETITI PRIČE O QUDIMA PČELAMA I O QUDIMA MUVAMA. i JA SAM DA SE ZAKQUČAJU PRIČE KOJE NISU NA KORIST Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Backi Insajder Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Jel moze neko da mi odovori gde je tema na kojoj sam ja pisao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Naume,ajde nam sad ti lepo razjasni zašto je otac Justin toliko pisao o ekumenizmu? koji su razlozi,koji vid ekumenizma je u pitanju,istoriske okolnosti itd...? Razjasni nam šta je to zajednička molitva itd... Хоћу. Под једним условом! ne moraš da uslovljavaš , niti da odgovaraš na pitanje! Није проблем да ти разјасним. Али проблем је да ти идруги који то не знају претите онима који то знају и дезавујишете читаоце овог форума! Видиш, село гори а баба се чешља! Митрополит Николај се ''моли'' са јеретицима, а ти скрећеш тему на веома чудна питања и образложења. Šta podrazumeva zajednička molitva? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Митрополит Николај се ''моли'' са јеретицимаЈа живим у згради од 9 спратова и када се молим и ја се можда молим са јеретицима, а можда и неко изнад моје главе бије жену, или води љубав с њом док се ја молим. 0110_hahahaМолитва је добра. Свети Николај Жички је причешћивао англиканце. То је много, много горе од заједничког богослужења. Боље је молити се заједно Богу, макар и са јеретицима, него растурати заједницу своје помесне Цркве. Заједница је добра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Jel moze neko da mi odovori gde je tema na kojoj sam ja pisao?Ево, потражи у твом профилу:https://www.pouke.org/forum/index.php?action=profile;u=2648;sa=showPosts Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наум Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Šta podrazumeva zajednička molitva? Заједничка молитва (претпостављам да мислиш на ''молитву'' православних са јеретицима) подразумева да се на истом месту верници или клир православни ''моле'' са онима који нису православни . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Šta podrazumeva zajednička molitva? Заједничка молитва (претпостављам да мислиш на ''молитву'' православних са јеретицима) подразумева да се на истом месту верници или клир православни ''моле'' са онима који нису православни . svi se mi molimo na planeti zemlji,dakle tvojom logikom ispada ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука