Немања Богослов Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Па има везе јер сам то мислио у контексту да није тако,као што је он рекао да деца после неких ствари не посте,блудниче,итд...Не знам шта је проблем... Студент ПБФ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Па има везе јер сам то мислио у контексту да није тако,као што је он рекао да деца после неких ствари не посте,блудниче,итд...Не знам шта је проблем... To se odnosilo na majku koja nosi plod a ne na oceve ili potencijalne oceve. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 исто као и свим застрањењима - молитвом за ближњег, пре свега, и кратком аргументацијом зашто то не пије воду. искрено, ја сам већи фан молитве, пошто обично аргументација не води никуд, а песничење помаже само да умине бол у ономе ко песничи не и да се истера глупост из главе 0110_hahaha 0110_hahaha confused skidam kapu za ovo! 0110_hahaha i castim jednom whey super boost konzervom greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Zar ne mislis da je uvodjenje etno vradzbina jednako odgovorno kao i "okultno" za revniteljske koncepte "zakonitih" liturgija i vecine ovog cirkusa koji se desava u zadnje vreme?! Primer, "kad su dveri otvorene blagodat nemoze da sidje" i ostale ludosti tog tipa. Ja sam cuo da Blagodat nece da sidje ako stepenice ne sazida Rade Neimar. Inace lupas po potanju fotoaparata i blagodati. naravno da fotoaparat skida blagodat. pa jos je Sveti vasilije Veliki pisao o tome. posebno su stetni Nikon i Panasonic. Ruski su naravno najbolji i skidaju vrlo malo blagodati. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Zar ne mislis da je uvodjenje etno vradzbina jednako odgovorno kao i "okultno" za revniteljske koncepte "zakonitih" liturgija i vecine ovog cirkusa koji se desava u zadnje vreme?! Primer, "kad su dveri otvorene blagodat nemoze da sidje" i ostale ludosti tog tipa. Ja sam cuo da Blagodat nece da sidje ako stepenice ne sazida Rade Neimar. Inace lupas po potanju fotoaparata i blagodati. naravno da fotoaparat skida blagodat. pa jos je Sveti vasilije Veliki pisao o tome. posebno su stetni Nikon i Panasonic. Ruski su naravno najbolji i skidaju vrlo malo blagodati. 0110_hahaha eheeeej 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 исто као и свим застрањењима - молитвом за ближњег, пре свега, и кратком аргументацијом зашто то не пије воду. искрено, ја сам већи фан молитве, пошто обично аргументација не води никуд, а песничење помаже само да умине бол у ономе ко песничи не и да се истера глупост из главе greengrin greengrin greengrin skidam kapu za ovo! eheeeej i castim jednom whey super boost konzervom smej.gif bendoff :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука