Jump to content

Дијагноза - карцином

ego

Препоручена порука

• Одговори 528
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

A što da se ne podsmevam, kad je ovo sa petrolejom kao lekom za rak smešno.Da je on lek medicina bi ga davno priznala kao lek protiv raka.Aj molim te šta može da ima lekovito u benzinu i dizelu?

• Волим 1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

A sta je petrolej u stvari? Kerozin?

Kerozin - gorivo za avione :) I svetlost za lampe :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

A što da se ne podsmevam, kad je ovo sa petrolejom kao lekom za rak smešno.Da je on lek medicina bi ga davno priznala kao lek protiv raka.Aj molim te šta može da ima lekovito u benzinu i dizelu?

ako ti ne vidis zasto ne treba da se podsmevas ni ja ti ne mogu objasniti

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Pa onda odlicno, sto bacam pare na silne lekove, pogotovo za decu! Rokamo ih kerozinom i petrolejom  i nema brige! Samo da ne bude  ,,Sve je postalo pepeo i dim, odkad su se deca igrala s'benzina aaaa aaaa"! Tako je bilo jedno vreme i sa arsenikom, pa jel imamo slucajeve sa elementima radijuma i ,,zdavlje radijacije" ......msm nzm :)

Подели на овим сајтовима

nisam znala da se u apoteci kupuje gorivo za avione i lampe

ne znam samo odakle vam ideja da na ovakav nacin komentarisete nesto o cemu nemate predstavu

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Ali super fora mi je sto je Albanski petrolej "najbolji" ... sada kada navale Srbi po "lek" ...ima da se kurtalisemo raka ... nemci su tu mnogo zaostali u poredjenju sa nama ... mada je neka nemica preporucila tih 12 kasicica kao "vakcinu" ne verujem da ce nemci da pohrle da piju petrolej ... ipak, glupi su oni, nisu vispreni kao mi Srbi ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

ako ti ne vidis zasto ne treba da se podsmevas ni ja ti ne mogu objasniti

Ne podsmevam se obolelima od raka.Podsmevam se petroleju kao leku za tumor.Da je to lek, pa do sad bi izazvao revoluciju u onkologiji.

Подели на овим сајтовима

Zračenje i hemoterapija kao da nemaju nikakvih negativnih posledica. Kako da ne. Zato ljudima opada kosa i malaksaju.

Svaki hemijski lek ima i štetne sastojke i posledice. Po čemu je petrolej tu izuzetak ?

Zračenje ubija maligne ćelije, na žalost pored njih ubija i zdrave pa se dešava da opadaju dlake na telu i jake mučnine sa povraćanjem.A da petrolej radi apsolutno to isto malignim ćelijama do sad bi već i zvanično bio lek.Pametnom dovoljno.

Подели на овим сајтовима

Od moga tece otac je imao rak pluca,lekari mu nisu predvidjali puno,covek cepai kozju surutku mislim i gas (nzm da l je to isto sto i petrolej) na kockicu secera onako,i poziveo skoro 10 godina jos.

Sto se tice alternativne medicine u lecenju raka,ja se tome ne bih smejao tek tako.Moja komsinica se godinama lecila kod Todora Jovanovica,prekinula je tretmane zbog nedostatka novca,i pocela da ide na standardne terapije.Umrla je nakon nekoliko meseci.

Sto se tice farmacije i slicno,kao sto su mi smesni ljudi koji veruju u sve i svasta sto im seoske babe preporuce,tako su mi smesni i ljudi koji slepo veruju lekarima i lekovima.

Inace sam student jedne medicinske grane,znaci,samo se trudim da budem objektivan. :)

Подели на овим сајтовима

Zeleni čaj, crni kim, maline, jabuke, voće i povrće, pasulj, kupus, što manje prženog i pečenog (ražanj je visoko kanceroidan), što manje šećera, životinjske masti (meso dozirano, dakle meso nije problem, ne mora se biti vegan sa obzirom da i ovo zadnje nije sasvim zdravo), baciti cigare (sic!), ovo preporučujem, mada znam da je dosadno i nezgodno o svemu ovome se brinuti, dan uz dan.. a i košta! Ali dajte, petrolej, brrr...

Samo da dodam : Izbegavati stres i negativne misli. To izgleda najviše utiče na bolesti.

Подели на овим сајтовима

Zračenje i hemoterapija kao da nemaju nikakvih negativnih posledica. Kako da ne. Zato ljudima opada kosa i malaksaju.

Svaki hemijski lek ima i štetne sastojke i posledice. Po čemu je petrolej tu izuzetak ?

brate ,moja mama ga je pila po preporuci strucnjaka za histopatologiju,

ja sam ga pila kao dete,ima ukus alkohola,

nije imao nikakva stetna dejstva na nas

Подели на овим сајтовима

Zračenje ubija maligne ćelije, na žalost pored njih ubija i zdrave pa se dešava da opadaju dlake na telu i jake mučnine sa povraćanjem.A da petrolej radi apsolutno to isto malignim ćelijama do sad bi već i zvanično bio lek.Pametnom dovoljno.

to radi hemoterapija

maja prijateljica je zavrsila sa zracenjem pre par nedelja a kosa joj je za tih mesec dana dok se zracila izrasla

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...