Nicholas Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 дечко, нађи себи девојку, па са њом ћаскај a ja bas volim sa tobom da caskam i da citam tvoje gluposti :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 ја сам закон, али нисам судија !кад би то могло :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 дечко, нађи себи девојку, па са њом ћаскај a ja bas volim sa tobom da caskam i da citam tvoje gluposti :cheesy: па шта ћеш !? Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 дечко, нађи себи девојку, па са њом ћаскај a ja bas volim sa tobom da caskam i da citam tvoje gluposti smej.gif па шта ћеш !? 'volem tebe i tvoje gluposti :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 ја сам закон, али нисам судија !кад би то могло :cheesy: па, може ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 дечко, нађи себи девојку, па са њом ћаскај a ja bas volim sa tobom da caskam i da citam tvoje gluposti smej.gif па шта ћеш !? 'volem tebe i tvoje gluposti :cheesy: па, за неке озбиљније разговоре ... ниси ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 па, за неке озбиљније разговоре и ниси !ko mi kaza :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 ја сам закон, али нисам судија !кад би то могло smej.gifпа, може !јесте, да.као што је Бог дао закон и Судија је dada као што држава доноси законе и поставља судије :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 ја сам закон, али нисам судија !кад би то могло smej.gifпа, може !јесте, да.као што је Бог дао закон и Судија је dada као што држава доноси законе и поставља судије :cheesy: Али Он рече ... Ја нисам дошао да судим ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 добро, немој после да буде ко са девојчицом и компом :cheesy:jel mislis na ono sto je izmislila da se da pokloni komp devojcici? smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Народе драги, треба ми малена помоћ - требају ми наслови књига које су духовне природе, а које су вас обориле с ногу. Даклем, не би требало да су теолошке до те мјере да не могу да схватим, него онако питке, и да грију душу. Сви они који имају неки приједлог нека ми пошаљу пп. Унапријед захвална свима. П.С: знам рећи ћете да видим у препорукама, али вољела бих да ми ко жели и може каже шта је то што су читали и сматрају да је најбоља књига коју су прочитали, а да је духовне природе. Да се не изгубим међу оним препорукама. Хвала још једном. П.П.С: Јесте да тема нема везе са овим што сам написала, али наслов има . Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Pitko i čitko: Ne znam da li nekoga obaraju sa nogu ali su ovo knjige koje može savko da čita i da pri tome ne mora da bude teolog a mnogo su doobre za dušu. Misionarska pisma,Sveti Vladika Nikolaj Ljubav prema Bogu i kako je steći Kazivanja jednog Bogotražitelja Budimo ljudi, Jovan Janjić (o Patrijarh Pavlu) Svih žalosnih radost, Igra Anđela, Petkana - Ljiljana Habjanović Đurović Kasijana, Sveti Vladika Nikolaj Duhovni razgovori, Otac Gavrilo Dovoljno za početak. Možda si već sve to i pročitala. :cheesy2: Ako nisi toplo ti ih preporučujem. Zima ide pa navali. mense0198626478946378946 "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Hvala ti Vlatka, većinu nisam čitala, ali planiram. :cheesy2: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Житије Старца Порфирија, моја омиљена 0442_feel Житије старца Пајсија, Серафима Саровског, за сада мислим да је довољно 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Pitko i čitko: Ne znam da li nekoga obaraju sa nogu ali su ovo knjige koje može savko da čita i da pri tome ne mora da bude teolog a mnogo su doobre za dušu. Misionarska pisma,Sveti Vladika Nikolaj Ljubav prema Bogu i kako je steći Kazivanja jednog Bogotražitelja Budimo ljudi, Jovan Janjić (o Patrijarh Pavlu) Svih žalosnih radost, Igra Anđela, Petkana - Ljiljana Habjanović Đurović Kasijana, Sveti Vladika Nikolaj Duhovni razgovori, Otac Gavrilo Dovoljno za početak. Možda si već sve to i pročitala. 0442_feel Ako nisi toplo ti ih preporučujem. Zima ide pa navali. mense0198626478946378946 Хвала Богу, па већину имам! 319.gifИначе Пролог и Омилије су такође одличне књиге. Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука