Јован Чакарески Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 @Martirije Тема ти је ВРХ !! Браво shuntavilo2 :cheesy: klapklap klapklap klapklap 4chsmu1 :bla: facenew22222222 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 МИТРОПОЛИТ МИНСКИ ( Белорусија ) ПАВЛЕ УМИРОВЉЕНИ МИТРОПОЛИТ МИНСКИ ( Белорусија ) ФИЛАРЕТ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 @Martirije Тема ти је ВРХ !! Браво shuntavilo2 :cheesy: klapklap klapklap klapklap 4chsmu1 :bla: facenew22222222 8086.gif 8086.gif 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Можда сам претерао али жеља ми да знамо који су наши поглавари ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 МИТРОПОЛИТ КАНАДСКИ СОТИРИОС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 АРХИЕПИСКОП АУСТРАЛИЈСКИ СТИЛИАНОС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 МИТРОПОЛИТ ДИОКЛИЈСКИ КАЛИСТОС п.с. Литургијско венчање! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 ЕПИСКОП ДАЛМАТИНСКИ ФОТИЈЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Можда сам претерао али жеља ми да знамо који су наши поглавари ! Nemoj da si stao http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Можда сам претерао али жеља ми да знамо који су наши поглавари ! Nemoj da si stao hfvguio Нећу Братац , shuntavilo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 ЕПИСКОП ТИМОЧКИ ЈУСТИН Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 ЕПИСКОП ЗАПАДНОЕВРОПСКИ ЛУКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 ЕПИСКОП ЖИЧКИ ХРИЗОСТОМ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 ЕПИСКОП ГОРЊОКАРЛОВАЧКИ ГЕРАСИМ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука