Jump to content

Gospodine, želite li kafu, čaj ili mene?

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Драги Енизе, ваш је проблем што не можете да одвојите политику од вере. Немам ти ја ништа против ислама, али и те како имам против тога да једна од најтоталитарнијих држава на свету сеје своје отровно семе на нашим просторима.

Може тај часопис да буде не знам колико исламофобан, то неће да поништи чињеницу да појединци унутар ваше вере раде грозне стваре (ово је још дечија игра чега све нема). Вама фали пуно самокритичности. Знаш, постоји велики број српских медија који су отворено антицрквени. Али чак и када такви медији кажу да у Цркви има педофила, и даље их има. Ти медији можда имају лоше намере, али ретко кад отворено лажу. Обично само искорсте аутоголове нас самих. Развијај самокритичност у себи, помаже доста, веруј ми.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 88
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Jedna instruktorica se izvikala na moju kolegicu rekavši joj da je piercing na njenom nosu podsjeća na kurve iz 14. stoljeća. Ova joj je uzvratila: 'Šta vi znate o 14. stoljeću kad još niste ni dotle dogurali?'

isus-sinai

Ko ova pametnica, koja odjeća sliči odjeći iz kamenog doba odjeća kaluđerice ili odjeća ove druge!ako ova nije došla do 21 st ova nije ni do kamenog doba.Mrzim viceve na račun vjernika.
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Jedna instruktorica se izvikala na moju kolegicu rekavši joj da je piercing na njenom nosu podsjeća na kurve iz 14. stoljeća. Ova joj je uzvratila: 'Šta vi znate o 14. stoljeću kad još niste ni dotle dogurali?'

0102_laugh

Ko ova pametnica, koja odjeća sliči odjeći iz kamenog doba odjeća kaluđerice ili odjeća ove druge!ako ova nije došla do 21 st ova nije ni do kamenog doba.Mrzim viceve na račun vjernika.

То вам је још један проблем. Не знате да се шалите на сопствени рачун.

И да, боље вицеви на рачун верника него одвратна фарисејштина.

Него, девојка са пирсингом није мислила на одећу, већ на ниво свести. joooj

Подели на овим сајтовима

Драги Енизе, ваш је проблем што не можете да одвојите политику од вере. Немам ти ја ништа против ислама, али и те како имам против тога да једна од најтоталитарнијих држава на свету сеје своје отровно семе на нашим просторима.

Може тај часопис да буде не знам колико исламофобан, то неће да поништи чињеницу да појединци унутар ваше вере раде грозне стваре (ово је још дечија игра чега све нема). Вама фали пуно самокритичности. Знаш, постоји велики број српских медија који су отворено антицрквени. Али чак и када такви медији кажу да у Цркви има педофила, и даље их има. Ти медији можда имају лоше намере, али ретко кад отворено лажу. Обично само искорсте аутоголове нас самих. Развијај самокритичност у себи, помаже доста, веруј ми.

U islamu postoji i nešto što se zove islamska politika, da kod nas je vjera i politika zajedno( u islamskoj državi).

Da i kod nas ima svašta imamo i mi naših "crnih bisera"

Samo da znaš da ako se islam seje na ovim proistorima za tebe kao nemuslimana je to otrovno sjeme dok za mene je to najbolje što se čovjeku može dogoditi.(stvar vjerovanja zar ne)

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Нисам мислио на сејање ислама. Проповедај ти слободно и сеј колико год желиш, ко ти брани. Под отровним семеном подразмевам саудијски тоталитаризам и фанатизам. Ма колико ја био немуслиман, и колико се не слагао са исламом, тешко да могу да сматрам тековине исламске културе на овим просторима за отровно семе. Без севдаха, на пример, не бих могао да живим. Али кад Саудијска Арабија пушта пипке около, то ме се и те како тиче. Ако је то  стварно неодвојиви део ислама, онда жалим случај, НЕЋЕ ДА МОЖЕ, драги мој. Савремена Европа, па чак и Босна, почивају на неким сасвим другим принципима. Могу они теби да се не свиђају колико год желиш, али онда се лепо пресели у Арабију, па тамо уживај у исламској држави.

Чисто да напоменем, да не мислиш опет да имам нешто посебно против твог ислама, ја сам против и такозване православне државе, шта год то било.

Подели на овим сајтовима

Чисто да кажем ако већ из ове приче није јасно, пошто сам имао индиректно одређених искустава у које не бих да улазим, али ако вам ико икад из Арапског света понуди посао за који није потребна универзитетска диплома БЕЖИТЕ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА. Озбиљно. Поготово ако је реч о раду на грађевини или кућепазитељству.

Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника.

XIO

Подели на овим сајтовима

Samo da znaš da ako se islam seje na ovim proistorima za tebe kao nemuslimana je to otrovno sjeme dok za mene je to najbolje što se čovjeku može dogoditi.(stvar vjerovanja zar ne)

Не, већ разума.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Kao pripadnica ženskog pola, žena će češće nailaziti na neugodne situacije.Međutim sa svađu je potrebno dvoje.Tako i za takve stvari.Ako ti nisi za nešto ko će te prisiliti na to.Koje je društvo je od toga čisto?

Izađe djevojka na ulicu i tamo je odmjeravaju dobacuju isl.Ali dali je ona ispunila njihove bolesne želje to je do nje a ne do njih.

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Kao pripadnica ženskog pola, žena će češće nailaziti na neugodne situacije.Međutim sa svađu je potrebno dvoje.Tako i za takve stvari.Ako ti nisi za nešto ko će te prisiliti na to.Koje je društvo je od toga čisto?

Izađe djevojka na ulicu i tamo je odmjeravaju dobacuju isl.Ali dali je ona ispunila njihove bolesne želje to je do nje a ne do njih.

није поента у њима, већ у превари која изгледа безазлено а легално је и отворена проституција.

а приде је очигледно и одређено понижење по националној основи, ако занемаримо све остало.

Подели на овим сајтовима

Naravno!!!!Nista se nece neprijatno desiti ako ti to ne zelis ili ne das povoda. Nekada razna nabacivanja i situacije mogu biti neprijatna ALI jasan stav resava problem  70A.gif

У Арапском свету готово никакав повод није потребан да те сексуално малтретирају, и то да не стане само на речима, и никакав јасан став ти ту не може помоћи. Они могу кад им се прохте, а жена је крива што их је изазвала. Чак ти ни абаја са покровом лица од главе до пете не помаже. Ти си их изазвала. Врло је непрепоручљиво ван обезбеђених места да се жена шета без мушке пратље, а поготово не сама. Озбиљно ти кажем, ситуација се не може поредити ни са најгором биртијом у Србији.

Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника.

XIO

Подели на овим сајтовима

Naravno!!!!Nista se nece neprijatno desiti ako ti to ne zelis ili ne das povoda. Nekada razna nabacivanja i situacije mogu biti neprijatna ALI jasan stav resava problem  :)

У Арапском свету готово никакав повод није потребан да те сексуално малтретирају, и то да не стане само на речима, и никакав јасан став ти ту не може помоћи. Они могу кад им се прохте, а жена је крива што их је изазвала. Чак ти ни абаја са покровом лица од главе до пете не помаже. Ти си их изазвала. Врло је непрепоручљиво ван обезбеђених места да се жена шета без мушке пратље, а поготово не сама. Озбиљно ти кажем, ситуација се не може поредити ни са најгором биртијом у Србији.

HAHALI BRATE, NE LUPAJ!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ti kao ateista, bar bi trebao da se diviš arapima prema čuvanju časti žena.U Jordanu i kod muslimana i kod hrišćana djevojka koja je imala sex prije braka , nemože se udati.

Dok kod nas balkanaca je mutava ako nije izvinite"razrađena".

Ja sam živio sedam godina tamo i divio sam se moralnosti tih ljudi.

Naravno svako pravilo ima izuzetke!

Izvinjavam se ženama naših prostora, nisu one krive mi smo krivi i ovo ne znaći da je svaka naša djevojka onakva kako napisah o balkankama.

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...