Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Proto, kao navijac navijaca me bas iznenadjujes svojim stavom, pogotovo onim vodje kao sluge Satane???Pa sta si ti onda trazio sa tim sledbenicima satane u Becu???

uros je zrtveni jarac nesposobne drzave da resi problem navijaca i sporta-dokazno

Lonac je na zalost zavrsio kako je zavrsio, al isto tako je mogao bilo gde drugo..(npr na semaforu pod tockovima  autobila nekog ministra )sto ce reci da je bolesno drustvo u celom svetu, a ne iskljucivo navijaci.RIP

p.s.I ne bih toliko ponizavao intelekt navijaca

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Прото, братићу, и мене изненађујеш својим ставом, с обзиром на искуство.

Али, и навијач има право на живот, на мишљење, на став. Навијање је страст. Као што неко ужива да игра голф, билијар, да слика или шта већ.. тако неко ужива да буде део једне фантастичне атмосфере. Не могу описати никада али никада осећај када смо играли са Петражалком и нисмо прошли на пенале у Лигу шампиона. Онај осећај када је цео стадион (исток, запад, југ, север) навијао као један 15 минута без престанка. Али буквално цео стадион. Једну песму. 32 хиљаде душа. 32 хиљаде парова дланова-као један. Да се човек најежи. И дан данас кад се тога сетим, ја се најежим. И поносан сам што сам био део те историје. Каква таква је. Навијање је страст-просто и једноставно.

Мислим да не може баш свако то да разуме. Онај кога то не дотиче, ко се не интересује за то, логично да не разуме целу причу. Страст.

Зашто стално причамо о пандурим као лошим момцима? Па зато што су лоши. Ето. Сцена где 9 пандура бије једног 15годишњака...језиво.... ако је он прекршио закон.. постоје судови, судије, затвор, притвор.. све по закону... једноставно, на њима је већа одговорност је они (пандури) треба да спроводе закон. И другачије се гледа кад он прекрши закон а другачије се гледа кад хулиган направи неред.

Исто као што народ другачије гледа кад поп једе мрсно у посни дан и кад неки обични верник једе мрсно на посни дан. Ствар одговорности. Они (пандури) би ипак требали да буду неко нешто, да народ има поверења у њих и сличне приче. Али обрнуто је тотално. И зато ћемо увек бити огорчен на њих.

Подели на овим сајтовима

питање: шта би ви урадили кад би се са црног и црвеног амблема скинуле звездице - јел би поздравили, или пали у транс?

Подели на овим сајтовима

Знате оне две звездице изнад грба што ми имамо одавно а партизан од скора? За 20 освојених титула...

Е, ја сам чуо да ће у партизану ту једну да промене у полумесец... кажу више им се слаже...  dada

@ Деда

вечерас је отварање једног локала у граду па ако си расположен да се нађемо тамо...  пусти ми поруку...

Билијар, пикадо, клопа, пиво и рок свирка... И таман да ти објасним ово око полумесеца...  0110_hahaha

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Коста и Деда,

слажем се са вашим последњим порукама.

Израз "слуге Сатане" је заиста прејак и употребио сам га више у афекту, што чиним када уочим неку хијерархију која сеже у том правцу.

У овом случају кажем: вође раде за полицију, полиција за владу, влада за "владаре из сенке", а зна се ко седи на том престолу.

Ви критикујете с правом претерану силу полиције, а добро знате да обични редови туку обичне навијаче, а официри са вођама имају добре односе.

Не вређам ја интелигенцију обичног навијача јер знам да он не допушта да нико њим манипулише, као и сви у реалном животу.  0110_hahaha

Добро, зезанција - и ја сам од исте феле.

Знам добро шта је навијачка страст и био сам на многим дербијима и на великим европским утакмицама Звезде и Партизана.

Најбоља је била Звезда-Милан, поновљена због магле, још је Пикси тада играо, а Малдини и Костакурта били клинци.

Пуцају се пенали, а у историји никад пунија Маракана (100.000) упалила бакље од хартије, опонашајући свеће и као један кличе "Помози Боже" ... и помогао је, али Италијанима.  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='pivo' />

Подели на овим сајтовима

Идемо даље...

Знаш, ниси лош за једног гробара...  Ти мора да си један од оних које су преварили кад су били мали...  pivo

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Ако вас ико од "обичног света" икада поново буде питао "А што се ти залажеш за некакву 'правду' за Уроша?", одговор комотно може да буде "а зашто терориста у Србија добија осам година ако планира да диже у ваздух људе?".

Ако ме ико буде питао нећу ја да питам него: "Е зато што вехабије добијају 8.."

Чистићете улице!

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...