deda Написано Септембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2009 нека му је вечна слава.... а злочинце не треба никако пустити да се провуку са неком благом казном..иако било каква казна неће вратити највећу вредност, људски живот... 0120_angryy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2009 Нек му је вечна слава . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2009 да му Бог душу прости, вечнаја памјат! а да нама буде за наук, куда агресија води. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2009 цео дан данас, ради поштовања према жртви, нема агресивних изјава овде, све до једне ће бити брисане. глобални модератор Меда. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Гледам на другим форумима је ова тема закључана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 и под цијену да ми избришете сваки пост..и да ме банујете ја морам проговорити... ШТА ЈЕ ВАМА ЉУДИ??? О чему ви то??? Зар један француски живот толико више вриједи него било који СРБСКИ живот??? Да је убијен Србин ништа од овога не би било... Мени је жао невино пострадалог француза... Слава му. Алииииииии... Али људи, он је знао ђе долази..знао је да се ти гробари убијају и међусобно..и Радовић Аца и Деја Лонац и други.... Боли ме ... брига за тог француза када мало боље погледам... Данас је годишњица од погибије РАДОВИЋ АЦЕ!! НЕВИНО ПОСТРАДАЛОГ!!! Зашто нико то не помиње... Сви сад смо као космополите.... П.С. Овај Француз је имао неке здраствене проблеме одавно..нешто са протоком крви,тако да је и то утицало на његово трагично пострадање.... "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Sledbenice, ne lupaj.... Sto se tice Radovice Ace bio sam na nekih 50m kad je poginuo, kad ga je pogodila svetleca raketa..Zauvek ostaje u nasim Srcima i upravo radi toga da se vise nikad ne ponovi ovo se mora zaustaviti bez obzira ko je i kojoj grupi pripada.Uostalom zar nije moto naseg severa"Stop Nozevima"i Stop ubistvima po stadionima? Slava svih neduznim zrtavama Aci , Dejanu, Tatonu..koji su postradali radi najobicnijih glupana... PS.samo da naglasim, duboko sam ubedjen da je ovo prljavo delo izvela DB RADI peder bala, al nebitno covek se prestavio Gospodu. RiP Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Sledbenice, ne lupaj.... Sto se tice Radovice Ace bio sam na nekih 50m kad je poginuo, kad ga je pogodila svetleca raketa..Zauvek ostaje u nasim Srcima i upravo radi toga da se vise nikad ne ponovi ovo se mora zaustaviti bez obzira ko je i kojoj grupi pripada.Uostalom zar nije moto naseg severa"Stop Nozevima"i Stop ubistvima po stadionima? Slava svih neduznim zrtavama Aci , Dejanu, Tatonu..koji su postradali radi najobicnijih glupana... PS.samo da naglasim, duboko sam ubedjen da je ovo prljavo delo izvela DB RADI peder bala, al nebitno covek se prestavio Gospodu. RiP ?????????? ?? ??? ?? ?? ?????????????, ??? ?? ????? ?? ?? ??????? ?? ????????? ??????. ????: ????? ???? ??? ?????? ????? ?? ????? ?????: ????? ?? ?? ??? ?? ???? ???????? ???? ???? ??????? ???????.. ???????.. 0203_cool ?????????... ??? ?? ???? ?? ????????? ???? ?? ????????? "??????" ???? ?? ???? ???? ?????.. ?? ?? ???? ??????, ???? ?? ?? ???????? ???????? ??????? ??????? ???, ?? ?????????? ?? ?? ??? ? ???????,? ?? ???????? ??????? ????? ???? ????????... ?????: Slava svih neduznim zrtavama Aci , Dejanu, Tatonu.. ??????? ???? ??? ? ???? ?? ??????? ?????.. ?? ???? ?? ??? ?????: http://kosmetskezrtve.org.rs/rs/vesti/casopis/006/decenija-od-nato-bombardovanja.php ?? ?? ???? ????????? ?????.... ?? ????? ?? ?? ?????? ??????.. ???? ?? ???? ??????????,??? ?? ??????? ?????.. ?????? ?? ??? ?????? ????,?? ??? ? ?? ?? ?? ?? ???? ??? ??????,??? ????? ???? ????? ?? ??????.... ??? ???? ?? ?? ?? ?????.. ????? ?? ??? ??????-??? ? ??????? ??? ???? ?? ???! ????? ?? ?????! "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Pa sta mislis radi cega je poceo Lov na Vidjenije navijace, valjda za takvo nesto treba razlog.Da bi ih proglasili kriminalcima,ljudima opasnim po drustvo treba ih tako i prestaviti javnosti sa cvrstim dokazima.A dokaz je nestreni francuz-zrtveni jarac nesposobne drzave .Nikad Srpski navijac nije napo , a kamoli ubio nekog gostujuceg navijaca koji cak ni ne nosi obeleznje.Razmisli malo.Bitno je protivnike (navijace, obraz, 1389) prestaviti u najgorem mogucem obliku.I onda sledece godine kad javna okupljanja budu zabranjna, derpad slobodno secu Srbijom i sire svoju bolesnu filozofiju. Pre svega ja sam Pravoslavac , a smatram se i patriotom pa tek onada razmisljam kao pripadnik navijacke grupe, kako uglavnom stariji navijaci i razmisljaju.Uostalom to se i sam mozes uveriti na sajtu delija gde stoji slika onog partizanovog navijaca koji je poginuo u americkoj ambasadi.To se zove kodeks casti. Acu i sve druge ces navise postovati ako mu zapalis svecu za dusu i ako ga spones u molitvama.To je za mene odavanje pocasti, a ne neki deciji natpisi. U redu i ja sam nacinalista kao i ti , cak i veliki protivnik zapada...al ovaj decko nema veze sa plikom pamecu politicara.Uostalom zar ljudi oo njega nisu nosili majice sa natpisom"Srbija" i pevali srpske pesme kao i to sto su drzali visoko podignuta TRi prsta?? Eto to je za mene postovanje Srbije, od njih dosta... A to da nam je zapad zabijo noz u ledja kad je god mogao je istina i tako ce uvek biti. Covece ovde je rec o navijacima, a ne o zrtvama rata..Otvori temu pa cemo da pricamo, mada imam utisak da cemo se tamo lako i brzo sloziti 0203_cool kisa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Иначе тај "франуз" је био део групе која је у свом ранцу носила заставу "KOSOVO IS SERBIA", коју су планирали да каче на стадион на текми, Француз који је са Севера Маракане заједно са нашима гледао Срб-Фра и Звезда-Металац, и део групе која је подржавала Србију и нашу борбу за Космет између осталог и на протестима у Паризу. За то сви ми можемо да осећамо додатну кривицу, ја је бар осећам као навијач и као Србин!! Нека му ја лака земља... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Pa sta mislis radi cega je poceo Lov na Vidjenije navijace, valjda za takvo nesto treba razlog.Da bi ih proglasili kriminalcima,ljudima opasnim po drustvo treba ih tako i prestaviti javnosti sa cvrstim dokazima.A dokaz je nestreni francuz-zrtveni jarac nesposobne drzave .Nikad Srpski navijac nije napo , a kamoli ubio nekog gostujuceg navijaca koji cak ni ne nosi obeleznje.Razmisli malo.Bitno je protivnike (navijace, obraz, 1389) prestaviti u najgorem mogucem obliku.I onda sledece godine kad javna okupljanja budu zabranjna, derpad slobodno secu Srbijom i sire svoju bolesnu filozofiju. Pre svega ja sam Pravoslavac , a smatram se i patriotom pa tek onada razmisljam kao pripadnik navijacke grupe, kako uglavnom stariji navijaci i razmisljaju.Uostalom to se i sam mozes uveriti na sajtu delija gde stoji slika onog partizanovog navijaca koji je poginuo u americkoj ambasadi.To se zove kodeks casti. Acu i sve druge ces navise postovati ako mu zapalis svecu za dusu i ako ga spones u molitvama.To je za mene odavanje pocasti, a ne neki deciji natpisi. U redu i ja sam nacinalista kao i ti , cak i veliki protivnik zapada...al ovaj decko nema veze sa plikom pamecu politicara.Uostalom zar ljudi oo njega nisu nosili majice sa natpisom"Srbija" i pevali srpske pesme kao i to sto su drzali visoko podignuta TRi prsta?? Eto to je za mene postovanje Srbije, od njih dosta... A to da nam je zapad zabijo noz u ledja kad je god mogao je istina i tako ce uvek biti. Covece ovde je rec o navijacima, a ne o zrtvama rata..Otvori temu pa cemo da pricamo, mada imam utisak da cemo se tamo lako i brzo sloziti 0203_cool kisa ??????? ????,??? ????? ?? ?? ????????.. ??????? ??? ????? ???? ???????? ??? ?? ?????? ?? ?????? ???????? ???????. ????? ?? ????? ????????. ?????? ?????? ????? ?? ????? ? ???????? ???????. ??????, ????? ?? ?? ??? ??? ?? ?????? ????????.. ? ???? ?? ????? ?? ????? ?????? ?? ????? ???? ?? ?????? ???? ?????? ?????????? ???????, ???? ?? ?? ???????? ?????? ???.. ??? ?? ?? ????? ????? ??? ?? ????? ?? ????????? ??????, ? ?? ??????? ???!!!!!!!! "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Данас је годишњица од погибије РАДОВИЋ АЦЕ!! НЕВИНО ПОСТРАДАЛОГ!!! Зашто нико то не помиње... Сви сад смо као космополите.... Не мења ова информација што се мене тиче ништа, али зар Аца није настрадао 30.10.1999? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Септембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Никад нисам и никад нећу правити разлику између људи. Људски живот је исти. Био православац, муслиман, католик, Француз, Србин, белац, мушкарац, жена, педер, лезбејка..... живот је исти. А припадност полу, нацији, вери, сексуалној орјентацији, политичкој..... је нешто скроз друго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 ?????? ?? ?????? ???????? ?? ??? ???? ?????????. ??????? ?? ??? ?? ?????? ?? ??????. 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука