Raymond Red Reddington Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/22645-srbija-priznala-palestinu-kao-dr%C5%BEavu/ Па добро...сконто сам.. него питам какве то има везе са Србија КиМ? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ignjatije and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 מזל טוב Ignjatije and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ја сам мислио да је ово озбиљна тема..а не митинг... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Када ти тек кренеш.. какви бре плави, црни и наранџасти Срби те спопали.. Нема "црначких" Јевреја...има Јудејаца... А Јеврејин је расно дефинисан...Семит... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Па добро...сконто сам.. него питам какве то има везе са Србија КиМ? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Нисам рекао Јеврејска раса, већ да су Јевреји расно дефинисани...а ЈУДЕЈЦИ нису... Уочи разлику... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Predsednik Srbije, gospodin Tomislav Nikolić, ove godine je proveo par divnih dana, punih ljubavi u Izraelu. Zajedno sa njim je bio i ambasador Izraela u Srbiji, gospodin Levi. Dovoljno je citirati gospodina Levija: "Naši odnosi su zasnovani na dubokoj solidarnosti i razumevanju jevrejskog i srpskog naroda. Mi smo prijatelji oduvek i zauvek i ništa to prijateljstvo neće uzdrmati. Mislim da je predsednik Nikolić od prvog trenutka, kada je posetio muzej Holokausta Jad Vašem, kada je zasadio drvo u Har Hercelu i pomolio se na hebrejskom, čime je sve zadivio, osetio da je došao kući. Njega su grlili svi koji su ga tamo sreli. Jer, mi zaista volimo Srbiju. Ne slažemo se o svemu i ne moramo o svemu da se složimo. Pomenuli ste Palestinu, eto po tom pitanju se ne slažemo i to ne krijemo već o njemu razgovaramo kao prijatelji." Ja kažem da ja volim Izrael i sveti jevrejski narod. I da mi je znati koji je narod bliži srpskome ako ne sveti jevrejski??? U proteklom ratu na teritorijama Hrvatske i Bosne i Hercegovine, dokaz srpsko-jevrejskog prijateljstva bila je između ostalog i Klara Mandić. Zbog nje, čuveni kapetan Dragan je nosio davidovu zvezdu na sebi, a Radovanu Karadžiću su bila otvorena mnoga vrata kojima je spasao srbe uništenja. Malo li je od jedne "židovke"?!? ......... Toliko o relativno skorašnjim dokazima prijateljstva i ljubavi, a o onim predratnim i okupacijskim ne vredi ni pričati. Prepuni su udžbenici toga. Od učešća brojnih jevreja u jedinicama Kraljevske vojske u otadžbini, do spasavanja progonjenih i devastiranih porodica od strane srpskih građana. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Predsednik SRBIJE sa Peresom Potpisivanje sporazuma Obilazak garde Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Obilazak Jad Vašema Predsednik SRBIJE polaže venac u Jad Vašemu U sinagogi Ignjatije and Sudija је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Sa beogradskim jevrejima i ambasadorom Levijem Predsednik SRBIJE sa Jerusalimskim patrijarhom Teofilom III, (poseta Crkvi Sv.Groba) Na ulicama Jerusalima oduševljenje i spontano druženje sa srpskim predsednikom Nikolićem Ignjatije and Sudija је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Za one koji nemaju pojma kakve sličnosti postoje između Srbije ,KiM i Izraela i Palestine možemo održati malu kekcijicu iz istorije. Oko 63/2 godine Gnej Pompej,budući triumvir,zauzeo Palestinsku regiju u kojoj se nalazila Judeja. Međutim vrlo brzo po zauzeću Judeje Jevreji su počeli da dižu vrlo krvave ustanke protiv Rimljana i Jevreja kolaboracionista,poput kralja Iroda. Rimljani nisu mogli da tolerišu stalne ustanke ali nisu mogli ni dopustiti sebi da u cilju očuvanja mira,u već sada provinciji Judeji,ostave veći vojni garnizon jer se Rimsko osvajanje produžilo dalje na istok prema Persiji,te su Rimljani odlučili da plate Arapske vojnike i konjicu da za račun Rima drže u miru provinciju Judeju i da guše pobune.Za svoje usluge Arapi su dobili izuzetne zakonske i ostale povlastice i tako su se počeli naseljavati u Palestinu gde su vršili strašan teror nad Jevrejskim stanovništvom.Mimo toga,Arapi doseljenici su oduzimali zemlju Jevrejima i proterivali ih kako bi se sami naselili na Jevrejskoj zemlji.Na Jevreje su Arapi vršili strašan pritisak na one imućnije jevreje sa dobrim imanjima,te bi ovi podlegavši Arapskom teroru prodavali svoja imanja ni za šta,ne bi li spasili glave. Eto,to je ukratko o sličnostima između Srbije i Izraela.Skoro identična stvar sa KiM. Znači pravi Palestinci su ustvari Jevrejska plemena a Arapi su doseljenici sa Arabijskog poluostrva i nisu nikakvi starosedeoci nego su uzurpatori. A inače,otac Jasera Arafata je blagoslovio zloglasnu Handžar diviziju koja je klala Srbe po Bosni i Crnoj gori. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Za one koji nemaju pojma kakve sličnosti postoje između Srbije ,KiM i Izraela i Palestine možemo održati malu kekcijicu iz istorije. Oko 63/2 godine Gnej Pompej,budući triumvir,zauzeo Palestinsku regiju u kojoj se nalazila Judeja. Međutim vrlo brzo po zauzeću Judeje Jevreji su počeli da dižu vrlo krvave ustanke protiv Rimljana i Jevreja kolaboracionista,poput kralja Iroda. Rimljani nisu mogli da tolerišu stalne ustanke ali nisu mogli ni dopustiti sebi da u cilju očuvanja mira,u već sada provinciji Judeji,ostave veći vojni garnizon jer se Rimsko osvajanje produžilo dalje na istok prema Persiji,te su Rimljani odlučili da plate Arapske vojnike i konjicu da za račun Rima drže u miru provinciju Judeju i da guše pobune.Za svoje usluge Arapi su dobili izuzetne zakonske i ostale povlastice i tako su se počeli naseljavati u Palestinu gde su vršili strašan teror nad Jevrejskim stanovništvom.Mimo toga,Arapi doseljenici su oduzimali zemlju Jevrejima i proterivali ih kako bi se sami naselili na Jevrejskoj zemlji.Na Jevreje su Arapi vršili strašan pritisak na one imućnije jevreje sa dobrim imanjima,te bi ovi podlegavši Arapskom teroru prodavali svoja imanja ni za šta,ne bi li spasili glave. Eto,to je ukratko o sličnostima između Srbije i Izraela.Skoro identična stvar sa KiM. Znači pravi Palestinci su ustvari Jevrejska plemena a Arapi su doseljenici sa Arabijskog poluostrva i nisu nikakvi starosedeoci nego su uzurpatori. A inače,otac Jasera Arafata je blagoslovio zloglasnu Handžar diviziju koja je klala Srbe po Bosni i Crnoj gori. Ви чујете приче , на пола их сконтате..и навијачки у напад.... Арапи и Јевреји су род рођени...браћа по крви...и некада и вери... Ја немам појма одакле било коме пада на памет од нас да о томе пише.. Колико видим...Јевреји и Арапи су се одлично договорили...и живе у миру... Арапи и Јевреји су вековима живели заједно... И како је мени један Јеврејин рекао...гледај Србине своја посла... Прво осим Еп.Јована Ћ. и Еп.Атанасија...нико ни са Јеврејске стране ни са Српске није рекао како су нам историје исте.. Чак је један Јеврејин на РТСу рекао и да нису ни близу... Косово и Метохија је окупирана, Срби су побијени и насељени други народи.. Колико народа има овакву причу... Руси, Јермени, Грузијци, Баски, Грци, Бугари, Румуни, Чеси, Словаци, Немци, С.Аерички аутохтони становници, Поједина племена у Русији. Ја немам ништа против Јевреја...али имам против вашег фанатизма..политичког... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 п.с и у Србији нико осим Срба неби требао да има већинска права... А посебно не неко на основу тренутне политичке блискости. А Израел је скоро изручио и припадника ВРС Сарајеву... јел и то гест...(можда Николићу) „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Јаков. је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука