Баба Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ono što je najbitnije to je da danas se uradi mnogo više na srpsko-jevrejskoj saradnji. Kako? Vratiti oduzetu ili nasilno kupljenu imovinu (zgrade i sinagoge) jevrejskoj zajednici. Proglasiti neki od jevrejskih praznika (Jom Kipur, Hanuku, Pesah, Purim, Roš Hašanu...) za državni praznik. Izdati o trošku države novine (magazin) na ivritu-srpskom. Dati jevrejskoj državi poreske i druge olakšice kojima bi ih stimulisali da ulažu u privredu Srbije. Za početak. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Па ти си неки јеврејофил? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Samo sam realan. Nemate vi srbi nikog ko je sličniji vama, nego sveti jevrejski narod. Sličan se sličnom raduje. Sudija, Драшко, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 А зашто би то радили... Зашто би држава Јеврејима плаћала часописе (било којој ргупи) када ни Србина није платила? Зашто би прогласили Јеврејски празник...када имамо толико ближих народа...чије празнике ниси ни научио... Јевреји нису заслужили то што влада предлаже.. kron је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Е сада, односи јесу у успони..Израел-Р.Српска...а за сарадњу са Србијом немам појма... Али положај Хришћана у Израелу је и даље проблем за боље односе... (бар Хришћанима) kron је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Нису Јевреји заслужили ни да Србија призна Палестину па је учинила то, иако Израел није признао Косово... Јанко, Sudija, Nikolajj and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Нису Јевреји заслужили ни да Србија призна Палестину па је учинила то иако Израел није признао Косово... Када је Србија признала Палестинске територије? Р.Српска није... п.с Израел сам признаје п.територије.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ova tema bi trebala da promoviše srpsko-jevrejske odnose, a ne da ih kvari. Sveti jevrejski narod je bliži srpskom narodu od ijednog drugog. Kolika je ljubav starih srba (dok nisu došli titoisti) bila prema jevrejima, vidi se jer su ih nazivali srbima mojsijeve vere. Zar srce samo ne skoči od sreće i osećanja ljubavi kada se tako kaže. Kao da je kazano najrođenijem. Jevreji su isto gledali na srbe, i ne retko bilo je dosta mešanih brakova, što za jevreje i nije bila baš odlika kroz istoriju. Interesantno je da mržnja prema srbima i jevrejima nije toliko zasnovana na religijskom nego na nacionalnom. Jevreji su zaslužili i mnogo više od ovog što se predlaže, ali eto, nek se čuje i ovo, pa da se krene bar od tog osnovnog. Kolike su dobre veze jevreja i srba dokaz je i to što je vrhovni rabin Isak, zapravo pojevrejčen srbin. Upravo ono što sam napisao na početku. Srbin mojsijeve vere. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Mozda nam pomognu da uspostavimo teokratiju... "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Mozda nam pomognu da uspostavimo teokratiju... "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 ? Шта се чудиш Брате? Како можеш Државу Израел и палестинске територије да упоређујеш са КиМ у Србијом... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ova tema bi trebala da promoviše srpsko-jevrejske odnose, a ne da ih kvari. Sveti jevrejski narod je bliži srpskom narodu od ijednog drugog. Kolika je ljubav starih srba (dok nisu došli titoisti) bila prema jevrejima, vidi se jer su ih nazivali srbima mojsijeve vere. Zar srce samo ne skoči od sreće i osećanja ljubavi kada se tako kaže. Kao da je kazano najrođenijem. Jevreji su isto gledali na srbe, i ne retko bilo je dosta mešanih brakova, što za jevreje i nije bila baš odlika kroz istoriju. Interesantno je da mržnja prema srbima i jevrejima nije toliko zasnovana na religijskom nego na nacionalnom. Jevreji su zaslužili i mnogo više od ovog što se predlaže, ali eto, nek se čuje i ovo, pa da se krene bar od tog osnovnog. Kolike su dobre veze jevreja i srba dokaz je i to što je vrhovni rabin Isak, zapravo pojevrejčen srbin. Upravo ono što sam napisao na početku. Srbin mojsijeve vere. Ако није хвалоспев...неби требало да се прича...ти си неки Томин? Како је ближи? Каква љубав? Који мешани бракови? Оооо...какве ствари се пишу без доказа... Као Дачићев памфлет за избое на КиМ-у.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Шта се чудиш Брате? Како можеш Државу Израел и палестинске територије да упоређујеш са КиМ у Србијом... https://www.pouke.org/forum/topic/22645-srbija-priznala-palestinu-kao-dr%C5%BEavu/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука