Jump to content

Због чега сте уписали БФ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Ја сам га уписао зато што сам жарко то желео. Много ми значи и мислим да је заиста наш факс у Београду прва лига. Додуше, има тога што треба још боље устројити али у глобалу је супер. Професорски кадар у већини случајева је врхунски.

Подели на овим сајтовима

Богословски факултет је веома озбиљан и захтеван факултет. Шта вас је мотивисало да се упишете на студије теологије?

Љубав према боготражењу и према Ономе Који је мене потражио...

Озбиљност и захтевност факултета тада губи своју перспективу...јер је све слободно усавршавање

Подели на овим сајтовима

Боље да не говорим зашто га својевремено уписах  :);):)

Зато и нисам имао благослов од Господа да га завршим. Али, ко зна, можда и наставим од јесени.  :cheesy:

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Kada je se neslavno završio rat na Kosovu otišao sam na brod da radim .Usput sam obišao svet ,i stacionirao se u Nemačku .Vratio sam se da ovde upišem fakultet i ostanem da živim .

Negde na polovini studija doživeo sam tešku saobraćajnu nesreću dok sam radio za Crkvu .

Ranije sam studirao sa idejom da postanem đakon ili sveštenik ,međutim kada sam nakon nesreće upoznao pobliže naš Crkvine sistem (bila su mi neophodna sredstva za život) shvatio sam da u takvom okreženju i sa takvim ljudima ne želim da radim .

Ostala je još veronauka ,neverovatna je stvar da posao veroučitelja zavisi od svega drugog samo ne od vašeg rada .Sem toga za sledeću godinu su najavili pilot probu u vidu deset izbornih predmeta tipa grafički dizajn,kultura i običaji Srba,internet ,modelovanje ,vajanje ,sportska pravila itd.Pretpostavlja se da će na veronauci ostati oko 30 posto dosadašnjih učenika u prvoj godini i da će taj broj opadati do 15 posto iz godine u godinu .

Tako da ni tu neće biti mesta .

Sada sam budzetski student ostalo je još malo .Iskreno nadam se da ću završiti fakultet da bih mogao da radim nešto full time .

Možda se vratim ,vrlo verovatno ako me prime nazad .

Inače sam fakultete je ozbiljan i dobar .

Samo što njegova upotrebljivost u smislu zaposlenja je ravna nuli .Te ako niste u činu ,kod mene se čin čeka od para dana do par godina (češće) i nemate sreće da postanete veroučitelji nakon ovog završenog fakulteta možete da oprobate sreću na nekom hard kor jeretičkom fakultetu u Evropi gde bi branili master rad i usput radili za fakultet te tako zaradjivali za hleb .

U suštini obogatio sam se na intelektualnom planu i to je nešto .Misliću o tome kada budem rasporedjivao Indijce i Vijetnamce po smenama i radnim zadacima

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...