Paradoksologija Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ovo postaje libertarijanski klub ljubitelja Ajn Rend namesto pravoslavnog foruma, ali mene izgleda niko nije obavestio. P.S. Ja slike postavljati neću. Mislim da sam se negde izlanula koja mi je parohija. Još samo slika fali da mi neki Obrazovac napravi sačekušu posle liturgije. Никола Поповић, Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Може да буде и православни либертаријански клуб љубитеља Ајн Ренд... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ovo postaje libertarijanski klub ljubitelja Ajn Rend namesto pravoslavnog foruma, ali mene izgleda niko nije obavestio. Православне феминисткиње, православни либертаријанци... Све бре може, само нико не прихвата православне хедонисте. Снежана, Nina 777, Млађони and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Православне феминисткиње, православни либертаријанци... Све бре може, само нико не прихвата православне хедонисте. BRATE NAS! NAS SI! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Па ја мислио овде се стављају блам фотке... За Млађонија! pff moja veca! Grizzly Adams and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ај мало да пресечемо ове манекенске и да убацимо хорор. Аурор, Плутон, GeniusAtWork and 22 осталих је реаговао/ла на ово 25 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ш'а има, народе? Млађони, GeniusAtWork, Милан Ракић and 22 осталих је реаговао/ла на ово 25 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ђе с` ба!? Како испити? Аурор and Пг је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ђе с` ба!? Како испити? Еееево фино, дају се, труди се... Како живот? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 што рече неко, види човече све неки лепотани... ццц... да организујемо ми неки избор за најдилбера или тако нешто, а? Grizzly Adams, Slavko... and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ево кулирамо мало... Agaton Vuzman, Драшко, Samo Ana and 23 осталих је реаговао/ла на ово 26 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ево кулирамо мало... da dodjes ti kod mene da idemo u drva po moravskim brdima, jeftiniji ti je turizam imam dobru medovacu domaci ajvar, ljutu, lozu.... srpska priroda 100 % Никола Поповић, Kaludjerovic Sreten and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Који си хајлендер, еее... Брадати брцки чоек! Млађони, Пг, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Гризли исти ко на аватару. Slavko..., Пг, Kaludjerovic Sreten and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 TAkodje su pozvani juan hedonista, auror sektas, aquilio, avocado a i svi ostali dobre volje... moze i baron ali pod uslovom da mi napravi sanduk za drva! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука