Jump to content

Музика - универзални језик

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево,браћо,на ваш захтев отварам нови топик и то баш у овом подфоруму...пишите,постављајте музику коју волите,по могућству и музику из ваших конфесија а не само световну музику која инспирише човека на добро и одише истинским уметничким духом,дискутујете о њеном прожимању и утицају на друге аспекте нашег живота,њеној кохезивној улози,смислу и свеукупном одразу на живот сваког од нас без обзира којој религији припадао.  4chsmu1

Наравно,пазите да све што постављате и о чему разговарате има везе са овим што сам написао или сам џабе отварао овај топик ако се сведе на карактер онога што постоји у већ приустном музичком подфоруму.Поздрав!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Извињавам се Звонку,Мирсаду,Требнику и осталима...пола порука сам вам приликом пребацивања избрисао...тупсон! Шта да се ради...наставите даље.Извињавам се!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Ово је врло добра тема па тако свој први пост послије представљања поставим баш овдје!

Не знам да ли ћемо се ми жидови, кршћани и муслимани икада сложити по питању тога како си сваки од нас представљамо Бога али знам сигурно да најмање једна и врло важна ствар у којој се можемо сложити СВИ И ОДМАХ САД је ова:

Misty Edwards - The Devil is a Liar

k5Bb7E_uPPU

На чешком и словачком језику vrah - враг и данас значи УБИЦА!

А никад он ничим другим није био до ли лажовом и убицом људског рода од створења свијета!

Послушајте што о томе каже и пјева Misty Edwards.

У прилогу линк к њеној фан веб страници на интернету.

http://www.etarg.org/

Подели на овим сајтовима

Now we have original bretagne-celtic version, polish version and montenegrin version of this song.

If you heard yet another, post it here, please. This song is amazing!

Ovdje imamo jednu prekrasnu bretanjsku pjesmu na keltskom jeziku u dvije verzije/remake. Poljskoj i crnogorskoj.

Ako pronađete još neku verziju/remake na nekom drugom jeziku napostujte je ovdje! Hvala!

1. Celt`s song from Bretagne in celtic language. This song is in II part of clip and starts of 2:20

1. Keltska pjesma iz Bretanje na keltskom jeziku. Ova pjesma je u II dijelu klipa i počinje od 2:20

lW0JTDtfxC4

2. Polish version/remake - Poljska verzija/obrada

wp6HjzIYfm4

2. Montenegrin version/remake - Crnogorska verzija/obrada

yL55CYgfoG8

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...