mikael_pasa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Микаел, добра слика. Како ти се свиђа моје наоружање: opa bato....od akusticnih imam skvajera i neku staru iz muzicke naklade.a od elektricnih imam ibaneza,i strata...ali vise volim akusticne da sviram. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Ја сам залуђен за акустику, посебно: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Ево,браћо,на ваш захтев отварам нови топик и то баш у овом подфоруму...пишите,постављајте музику коју волите,по могућству и музику из ваших конфесија а не само световну музику која инспирише човека на добро и одише истинским уметничким духом,дискутујете о њеном прожимању и утицају на друге аспекте нашег живота,њеној кохезивној улози,смислу и свеукупном одразу на живот сваког од нас без обзира којој религији припадао. 4chsmu1 Наравно,пазите да све што постављате и о чему разговарате има везе са овим што сам написао или сам џабе отварао овај топик ако се сведе на карактер онога што постоји у већ приустном музичком подфоруму.Поздрав! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Извињавам се Звонку,Мирсаду,Требнику и осталима...пола порука сам вам приликом пребацивања избрисао...тупсон! Шта да се ради...наставите даље.Извињавам се! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Istina je da je muzika univerzalni jezik koji spaja ljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 evo da cujete kako moji prijatelji iz Hrvatske prze bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Ово је врло добра тема па тако свој први пост послије представљања поставим баш овдје! Не знам да ли ћемо се ми жидови, кршћани и муслимани икада сложити по питању тога како си сваки од нас представљамо Бога али знам сигурно да најмање једна и врло важна ствар у којој се можемо сложити СВИ И ОДМАХ САД је ова: Misty Edwards - The Devil is a Liar k5Bb7E_uPPU На чешком и словачком језику vrah - враг и данас значи УБИЦА! А никад он ничим другим није био до ли лажовом и убицом људског рода од створења свијета! Послушајте што о томе каже и пјева Misty Edwards. У прилогу линк к њеној фан веб страници на интернету. http://www.etarg.org/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Now we have original bretagne-celtic version, polish version and montenegrin version of this song. If you heard yet another, post it here, please. This song is amazing! Ovdje imamo jednu prekrasnu bretanjsku pjesmu na keltskom jeziku u dvije verzije/remake. Poljskoj i crnogorskoj. Ako pronađete još neku verziju/remake na nekom drugom jeziku napostujte je ovdje! Hvala! 1. Celt`s song from Bretagne in celtic language. This song is in II part of clip and starts of 2:20 1. Keltska pjesma iz Bretanje na keltskom jeziku. Ova pjesma je u II dijelu klipa i počinje od 2:20 lW0JTDtfxC4 2. Polish version/remake - Poljska verzija/obrada wp6HjzIYfm4 2. Montenegrin version/remake - Crnogorska verzija/obrada yL55CYgfoG8 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука