Jump to content

Од јуче смо постали "НОВА СЕКТА" ! :))))

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

• Одговори 108
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest ЖРУ Администрација
  Цитат

Постављена слика

Ја мислим да је групу основао Gile Djosan pozz ch  ;)

Иначе, морамо и себе да ставимо на нашу групу "Зауставимо секте"

http://www.facebook.com/group.php?gid=102892716420865&ref=search

Значи, угасили смо га...  1400

Није Гиле оче него  : Кощей Наравно Бессмертный

Написао је на страници "Лажно православље" да је он отворио ту страницу....

Подели на овим сајтовима

' veoma su složni ' - kakav kompliment, hvala im bangin ali nisam znala da smo  veoma agresivni što ne znači da nećemo postati 70A.gif

bangin

jadni oni, samo to mogu da napisem, a šta im je - NE ZNAM, versko ludilo? možda će nas spaljivati na lomači ;)  bangin

izbegavajmo ih, ja ih izbegavam odavno, ako dragi Gospod Bog nije našao za shodno da nam kaže kad će doći kraj sveta kako to oni znaju? izgleda da oni sve znaju i to unapred tako da je svaki dijalog sa njima nemoguć. lek - izbegavanje  aman :)

'' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање ''

Подели на овим сајтовима

Цитат

Добра је прилика да прочитамо текст Секте на интернету

јес вала, имамо и овај леп од свештеномученика Данила Сисојева - Секте и јереси које паразитирају на Православљу

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7904.0.html

Подели на овим сајтовима

Цитат

ali nisam znala da smo  veoma agresivni što ne znači da nećemo postati

не, нећемо ни постати агресивни, нити било ког позивати на агресију, насиље или нетрпељивост.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Да Таро, треба избегавати разговоре са људима који  кажу да су православни а заправо све време врло активно раде на урушавању црквене свести верних људи. Но, нека их... ја заиста мислим да је поред највећег дара човеку, слободе, дат још један велики дар: време. Све ће се показати у своје време.

Оно што мени смета јесте лично прозивање људи и позивање на линч. И ко прозива? Анонимуси... Ето, постављају и слику човека са дететом, са намером да га линчују, шта ли већ...

Подели на овим сајтовима

ma, šalim se , O Bože, tačno sam znala da će se neka moja reč

Цитат
  Цитат

ali nisam znala da smo  veoma agresivni što ne znači da nećemo postati

не, нећемо ни постати агресивни, нити било ког позивати на агресију, насиље или нетрпељивост.

ma, šalim se, o Bože, tačno sam znala da će neko pogrešno protumačiti moje reči.,, vidite da sam stavila znak smejanja posle tih reči, kakva agresivnost, daleko sam i daleko smo od toga,, mir,,mir,, mir 8086.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости

НОВА СЕКТА ПОУКЕ-ЖРУ

kao prvo nepismeni su jer se ne diraj pise odvojeno a ne zajedno!!!

a drugo u vreme posta vredjaju svoju bracu to je njihova kultura i vaspitanje.

monahe nazivaju cobanima a srpske manastire nazivaju tamo nekim glupim manastirima.

tako su oni ..., како су лепо издеклемовали хехехе...!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Оно што мени смета јесте лично прозивање људи и позивање на линч. И ко прозива? Анонимуси... Ето, постављају и слику човека са дететом, са намером да га линчују, шта ли већ...

Е то ми је баш засметало. Мислим, може свако да има своје мишљење и да прича шта мисли да је у реду. Генерално ме не занима ни политичарење у цркви, а још мање сам за агитацију против овог или оног свештеника, још мање пролтив неког епископа. Али ово јавно објављивања слика, посебно родитеља са малим дететом...ружно понашање, нема шта. Бар то дете мора да буде изузето из целе приче.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Цитат

НОВА СЕКТА ПОУКЕ-ЖРУ

monahe nazivaju cobanima a srpske manastire nazivaju tamo nekim glupim manastirima.

То су декларативни православци , као што има у рватцкој таких католика , а заправо су само хулигани...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат

НОВА СЕКТА ПОУКЕ-ЖРУ

не знам само где то "ми" причамо...

Подели на овим сајтовима

Цитат

Да Таро, треба избегавати разговоре са људима који  кажу да су православни а заправо све време врло активно раде на урушавању црквене свести верних људи. Но, нека их... ја заиста мислим да је поред највећег дара човеку, слободе, дат још један велики дар: време. Све ће се показати у своје време.

slažem se,

malo sam gledala profile tih ljudi na fb, to su fanovi gavrila principa, nazivaju sebe srbendama , eksploatišu ona mučna četiri slova S  a ne znaju da to uopšte nisu slova S nego vizantijska slova B , u Vizantijskom carstvu je bio poznat krst sa četiri B  kao znak carske kuće dinastije paleologa, ta četiri B otprilike znače - SVETI KRSTE POMOZI CARU KOJI VLADA NAD CAREVIMA( MISLI SE NA ISUSA HRISTA ) a pošto su zapadnoj heraldici bila sasvim nepoznata slova u grbu počeli su mnogi ovaj znak  da tumače pomoću figura, najbliža je bila slika ocila. vizantijska slova imaju sakralni značaj kao invokacija božanstva a prevod nije nikako SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA, da ne ulazim dublje u ovu temu kojom su se bavili mnogi istoričari, ono što želim da kažem je koliko oni NE ZNAJU i koliko POGREŠNO tumače sve što pročitaju da mi je to postalo nepojmljivo..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...