Jump to content

Од јуче смо постали "НОВА СЕКТА" ! :))))

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

• Гости
Guest о. Агапије

http://www.facebook.com/pages/NOVA-SEKTA-POUKE-:)/146539905368387?ref=ts

У опису групе о нама пише :

"На нашим просторима појавила се нова секта која је настала на сајту поуке.ор или живе речи утехе.Ови секташи су веома опасни и агресивни.Молимо све православне хришћане да се удаље из група Лажно православље,Шок-отац Симеон рукумијски не спомиње свога епископа на Литургији,и сличних које ови секташи отварају.Ови попови мисле да је вера чиста теологија а они пророци, и папа-Бог .Веома су сложни врбују нове чланове за своју секту тако што нападају православце а себе подижу у небеса као једине безусловно исправне и паметне људе."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 108
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Имам предлог за учење секте!!!

Овако, Антихрист је дошао још одавно али се зезнуо па је деведесетих орочио целокупну уштеђевину у Дафимент Банку, нешто ситно је и у Југоскандик. И сад се он натеже са наше правосуђе, чека стално у ред да му исплает месечно по стотинак евра, а њему то није довољно ни кирију да плати... е где су ту рачуни, инфостан, храна (још ако пазари у Макси). Па и он сирома се пати. Постојала је могућност да када добије бесплатне акције крене у своју мисију... али оћеш наш Млађа га зезнуо па му дао само 1700 динџи.

Овом приликом ако има неко ко хоће да да добровољни прилог, ко колико може, да помогнемо човеку.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Ако је већ секта у питању, што јавно пишете о томе? Зар не би требало да кажете: "Не, ми нисмо секта, ми смо друштвена организација и бла бла..."  bleh

bleh Ето, изгледа да сте и мене врбовали!  :drugarstvo:

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

smej.gif :mad: :mad:

Peko sektaš!

Pa ni ti nisi mnogo odmakao od mene.Peđa ima gadne muke da se odluči koga da banuje od nas dvojice. :mad:

Ali ja sam ateista! LoL. Nije baš bitno ako se ne slažeš sa njim, zar ne?

E, a ja pitao Aleksandru onu "Da li misliš da Dostojevski nije mogao da logički misli?" pošto je ona klasifikovala ljude na debile i nedebile u zavisnosti od toga da li veruju ili ne, što naravno nije okej i nije pokazatelj ničega i ona mi je rekla da sam kreten, da sam troll,  rekla ljudima da prestanu da fidaju trolla, rekla mi da odjebem i Peđa me banovao.  hastalavista  Veselo.

A Peđini postovi su ovakvi "NAJJAČE DA ĆU JA TEBI DA OBRAZLAŽEM I OBJAŠNJAVAM!!! KAKAV RETARD!!". LoL

Pomalo me podsećaju na ovo:

Zapravo, svaki njegov post glasi ovako:  HULK SMASH !!!

E tako je to!  :mad: Ali koga briga za njega, zar ne?

Najjače da i njega briga za nas, LOL. Previše je zauzet divljenjem ovakvim stvarima:

Подели на овим сајтовима

Ја, ма жалост, на ово не могу да се смејем, пошто се исувише често суочавам са мешавином последица параноје и хистерије. Овде је све то додтано гарнирано безобразлуком, бахатошћу и потпуним одсуством образовања. Људи, они стављају на зид те групе слике људи одавде које су им доступне. Жао ми је, ја у томе не видим ништа смешно, али примећујем елементе више кривичних дела (рецимо, позив на линч). Само, имајте на уму да никога овде неће штитити разне Наташе Кандић и Соње Бисерко (и хвала Богу што неће)! А до зла би итекако могло да дође. Све више ових људи мисли да би и насиље према "папистима" и "јеретицима" могло бити оправдано - чак су отишли толико далеко да окаче и слику човека који у рукама држи дете!!!  crvenilo :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

Ја, ма жалост, на ово не могу да се смејем, пошто се исувише често суочавам са мешавином последица параноје и хистерије. Овде је све то додтано гарнирано безобразлуком, бахатошћу и потпуним одсуством образовања. Људи, они стављају на зид те групе слике људи одавде које су им доступне. Жао ми је, ја у томе не видим ништа смешно, али примећујем елементе више кривичних дела (рецимо, позив на линч). Само, имајте на уму да никога овде неће штитити разне Наташе Кандић и Соње Бисерко (и хвала Богу што неће)! А до зла би итекако могло да дође. Све више ових људи мисли да би и насиље према "папистима" и "јеретицима" могло бити оправдано - чак су отишли толико далеко да окаче и слику човека који у рукама држи дете!!!  crvenilo :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Све си у праву , поготово за ово на крају!
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Мислим да нас је стигла "Божија рука"  crvenilo

Нека их Андреј, то су храбри исповедници вјере прађедовске који се разрачунавају батинама и позивањем на линч. Лепо је Патријарх Павле рекао: Нека вам аргументи буду јаки а речи благе. Пре неки дан сам на мојем ФБ профилу написао:

Цитат

Пут наше Цркве је пут страдања где гонитељ Цркве себе показује као жртву. Колико год да нам је тешко због тога, сетимо се да је то био пут нашег Господа који је у трпљењу подносио најгоре муке, те се кроз Његову рану исцелисмо од смрти. Зато се овај пут Цркве завршава Васкрсењем.

Ево њихових речи које промовишу групу:

Цитат

На нашим просторима појавила се нова секта која је настала на сајту поуке.ор или живе речи утехе.Ови секташи су веома опасни и агресивни.Молимо све православне хришћане да се удаље из група Лажно православље,Шок-отац Симеон рукумијски не спомиње свога епископа на Литургији,и сличних које ови секташи отварају. Ови попови мисле да је вера чиста теологија а они пророци, и папа-Бог .Веома су сложни врбују нове чланове за своју секту тако што нападају православце а себе подижу у небеса као једине безусловно исправне и паметне људе.

"Данас циљ непријатеља људског рода није само да одвоји верне од пута спасења којим га води Црква Христова, већ да створи властиту „Цркву Христову", и да претвори само Тело Христово у једну „екуменску" организацију, како би на тај начин припремио долазак свог изабраника - Антихриста" - Свети Серафим Роуз

Јасно се види да је групу, тј. страницу, направила нека ископлексирана личност. Не би ме чудило да ју је направио и неки атеиста јер они користе сличне методе за рушење црквене свести као и самозвани ревнитељи. Исто пљују по Патријарху Иринеју, по Патријарху Павлу, по Епископима и свештеницима... и све се врло јасно и аргументима доказује.

Што се тиче горе поменутих група, које наводно ми "секташи" држимо, по ко зна који пут понављам да портал Поуке.орг нема са тим групама ништа и ја их не признајем као групе нашег Портала.

Групе иза које стоји портал Поуке.орг су:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4585.msg122181.html#msg122181

Остале ствари нећу да коментаришем јер такву конструкцију може да измисли само зао човек, који нема везе са црквеним животом.

И даље све људе који заиста воле своју Цркву позивамо да активно узму учешћа у ширењу Православља које је радост обитавања у Христу.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

:mad: :mad: :mad:

Peko sektaš!

Pa ni ti nisi mnogo odmakao od mene.Peđa ima gadne muke da se odluči koga da banuje od nas dvojice. :mad:

Ali ja sam ateista! LoL. Nije baš bitno ako se ne slažeš sa njim, zar ne?

E, a ja pitao Aleksandru onu "Da li misliš da Dostojevski nije mogao da logički misli?" pošto je ona klasifikovala ljude na debile i nedebile u zavisnosti od toga da li veruju ili ne, što naravno nije okej i nije pokazatelj ničega i ona mi je rekla da sam kreten, da sam troll,  rekla ljudima da prestanu da fidaju trolla, rekla mi da odjebem i Peđa me banovao.  crvenilo   Veselo.

A Peđini postovi su ovakvi "NAJJAČE DA ĆU JA TEBI DA OBRAZLAŽEM I OBJAŠNJAVAM!!! KAKAV RETARD!!". LoL

Pomalo me podsećaju na ovo:

Zapravo, svaki njegov post glasi ovako:  HULK SMASH !!!

E tako je to!  :mad: Ali koga briga za njega, zar ne?

Najjače da i njega briga za nas, LOL. Previše je zauzet divljenjem ovakvim stvarima:

Stvarno je to rekla???Meni je ranije rekla baš suprotno.

Ma dobro ja sam se već navikao na takve Peđine postove pošto se meni uglavnom tako i obraća.Zapravo kad god nešto takvo napiše,ja dobijem napad smeha. :mad:  Kad se samo setim njegove prve poruke meni...ide ovako nešto(velika crvena slova se podrazumevaju):"Kako interesantno da is ovo zaboravio da prokomentarišeš Petre.Ali ne birini ponavljaću ti dok ti to ne utuvim u glavu i nateram te da pobegneš..." :mad:

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

crvenilo :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: 0110_hahaha

Цитат

Mi ponekad i pogrešimo, za razliku od ostalih "nepogrešivih" - "ne sekta"  4chsmu1, ali se zato pokajemo i teramo dalje ...

Naše ideje su vrlo "zlobne" - mi širimo hrišćansku ljubav (sram nas bilo  4chsmu1) ...

Solidarni smo i naklonjeni druženju - pih za nas, đavo nas odnio  4chsmu1 ...

Moš misit  ;), mi imamo blagoslov Episkopa - Nešto tu nije u redu - sotonoilo se umešao  4chsmu1 ...

I na kraju naš sektaški pozdrav Hristos Voskrese

isus-sinai Bogorodicaaaaaa

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...