Jump to content

Разговори уживо о парохијском животу са свештеником! Придружите се!

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

pomoz bog

a koja je šifra, kaže se dobije se od administratora sajta...

Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16)

Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22)

И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49)

Подели на овим сајтовима

драга браћо и сестре,

реко која је шифра за програм тим спик 3, ја сам све даунлоадово, али немам шифру коју каже тамо, даје администратор, како до те шифре?

Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16)

Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22)

И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Е брате, завршили смо циклус предавања са ТимСпик програмом. Када завршимо још неке битне ствари крећемо са новим видео предавањима преко Стикема. Мислим да негде има тема о томе, молио бих неког уредника да је пронађе.

Подели на овим сајтовима

Драги Брате Иване,

а преко Скајпа, има ли шта и које корисничко име да тражим, имате ли лично Ви неко корисничко име на скајпу и да ли би били расположени некад за разговор?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Znači ovo više ne radi !!! joooj joooj joooj

a ja skidao program ...........

ma nema veze joooj 4chsmu1 bendoff bendoff Just_Cuz_19

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.

Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"

Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...