drradomir Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 pomoz bog a koja je šifra, kaže se dobije se od administratora sajta... Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16) Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22) И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drradomir Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 драга браћо и сестре, реко која је шифра за програм тим спик 3, ја сам све даунлоадово, али немам шифру коју каже тамо, даје администратор, како до те шифре? Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16) Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22) И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Е брате, завршили смо циклус предавања са ТимСпик програмом. Када завршимо још неке битне ствари крећемо са новим видео предавањима преко Стикема. Мислим да негде има тема о томе, молио бих неког уредника да је пронађе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Одлична идеја, ако успем да савладам систем. trening Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drradomir Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Драги Брате Иване, а преко Скајпа, има ли шта и које корисничко име да тражим, имате ли лично Ви неко корисничко име на скајпу и да ли би били расположени некад за разговор? Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16) Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22) И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Savic Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 Znači ovo više ne radi !!! joooj a ja skidao program ........... ma nema veze 4chsmu1 bendoff bendoff "Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili" Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 1, 2011 Znači ovo više ne radi !!! joooj a ja skidao program ........... ma nema veze maher 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Bi'e nova predavanja, ali preko drugog programa. Sve cemo to pokrenuti kada postavimo novi sajt. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука