Гости Guest свештеник Иван Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Шта није јасно? Мислим да сам врло јасно рекао да не желим да будем ничији духовник, имате ви ваше свештенике. Рекох да само желим да са вама поразговарам о вери онако како сам то ја схватио и онако како то на парохији као свештеник доживљавам. Свакако, ви ћете управо са вашим питањима помоћи да неке ствари разјаснимо. Ако сте мислили на ово да може духовно да вас роди неко ко није свештеник, па то је врло позната ствар. Мени није духовно родио свештеник већ један побожан деда. То не значи да нам не требају свештеници, напротив! Ја само кажем да ми је у првим корацима ка Цркви највећи помоћник био мирјанин. У том контексту сам казао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 И да се разумемо: ово неће бити класично предавање јер предавања и нема. Ово ће бити разговори са свештеником. Ви питате- ја одговарам, ја питам- ви одговарате. Једноставно, да и најмањи разуме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlanabl Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 И да се разумемо: ово неће бити класично предавање јер предавања и нема. Ово ће бити разговори са свештеником. Ви питате- ја одговарам, ја питам- ви одговарате. Једноставно, да и најмањи разуме.Ето,ја питах... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Мислим да је право време за једно предавање и то вечерас. Тема би била: Свештеник и његов однос са парохијанима. Може и нешто слично. Просто, водићемо разговор. ја нажалост нећу моћи да отајем много дуго али ћу желети да са вама поделим нека искуства. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Мислим да је право време за једно предавање и то вечерас. Тема би била: Свештеник и његов однос са парохијанима. Може и нешто слично. Просто, водићемо разговор. ја нажалост нећу моћи да отајем много дуго али ћу желети да са вама поделим нека искуства. Оче Иване па где баш вечерас када је лига шампиона . Вероватно ниси упознат да вечерас игра Партизан у Лиги Шампиона , због свега што се дешава . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Ево упутства за коришћење TeamSpeak3: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6323.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Ух да... ипак ћемо сутра да имамо предавање. Хвала на сугестији. Знам за утакмицу али ми је била негде на крај свести. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Од када то пратимо хрватске клубове??? -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='isus-sinai' /> Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Од када то пратимо хрватске клубове??? bliss jeeee-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='amin-nas' /> isus-sinai ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Од када то пратимо хрватске клубове??? navijanje-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='navijanje' />ето прве теме. 4chsmu1можете причати о томе на разговору са свештеником - о спорту обојеним вером или нацијом, или још боље о вери обојеном спортом или нацијом, или чак о нацији обојеној спортом или вером, и које су разлике између та три. navijanje клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Да ли је данас било неко предавање , односно разговори уживо о парохијском животу са свештеником ? Ја сам мало пре дошао од унука и прикачих се кад оно ништа.Можда сам закаснио 89898989898989 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 89898989898989 Ja sam za naciju obojenu Vjerom i sportom! :bla: mense0198626478946378946 0102_laugh "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Да ли је данас било неко предавање , односно разговори уживо о парохијском животу са свештеником ? Ја сам мало пре дошао од унука и прикачих се кад оно ништа.Можда сам закаснио 89898989898989 ja ne znam kada idu predavanja 1405_love :bla:.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Духовник је онај који те рађа Духом за Литургију. smej.gif 8086.gif 8086.gif smej.gif smej.gif smej.gif "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Духовник је онај који те рађа Духом за Литургију. 8086.gif 8086.gif greengrin :huh: greengrin https://www.pouke.org/video.php?cid=55&id=358&do=view Ево једно предавање у мојој кући мога великог пријатеља и свештеника Горана Крстића. Молим Вас послушајте. Мој први видео снимак са старим именом сајта СветиЈаков.орг како је ово лепо видети mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука