Гости Guest свештеник Иван Написано Август 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Седми Васељенски Сабор време: 19 . август 2010. године, четвртак у 19:30 на 1314_womensпредавач: o.Љубиша Костић, ђакон Приступна шифра је logos2010. Пре предавања подесите искучивање микрофона да се предавач не би ометао у току предавања.Пре приступа предавањима прочитајте УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ TeamSpeakaВажно обавештење:Предавања су ограничена за 40 корисника на једном предавању. Због тога пожурите да заузмете своје место. Само чланови форума могу да присуствују предавањима. Ваше Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Предавање почиње за 10 мин. klapklap U r all welcome! algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Предавање почиње за 10 мин. smej.gif U r all welcome! smej.gif Одлично припремљено предавање! smej.gif smej.gif Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Заиста најбоље предавање у циклусу о Васељенским Саборима. Много ми се допало. smej.gif mense0198626478946378946 smej.gif Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Хала драгим пријатељима без којих не би било ово предавање овакво .... smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Да ли може неко ко је снимао да постави ово предавање овде, мени се грешком избрисало предавање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Да ли може неко ко је снимао да постави ово предавање овде, мени се грешком избрисало предавање... Како се избрисало, мислиш из канте за смеће је исто отишло? 0110_hahaha Ја сам почео снимати, и онда сам се случајно дисконектовао, па када сам се вратио престало снимање и онда сам одустао.... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Да ли може неко ко је снимао да постави ово предавање овде, мени се грешком избрисало предавање... Како се избрисало, мислиш из канте за смеће је исто отишло? 0110_hahaha Ја сам почео снимати, и онда сам се случајно дисконектовао, па када сам се вратио престало снимање и онда сам одустао.... Ја сам снимао и када се завршило предавање дисконектовао се а заборавио да искључим.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Да ли може неко ко је снимао да постави ово предавање овде, мени се грешком избрисало предавање... Како се избрисало, мислиш из канте за смеће је исто отишло? 0110_hahaha Ја сам почео снимати, и онда сам се случајно дисконектовао, па када сам се вратио престало снимање и онда сам одустао.... Ја сам снимао и када се завршило предавање дисконектовао се а заборавио да искључим.... Нема то везе, фајл се записује на диск истовремено док се снима, тако да ти је негде на харду сад. Потражи га. Ако не можеш наћи, у виндовс опцији за search files тражиш фајл као *.wav и пронаћи ће га негде који је величине око 1 ГБ. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Snimao je i jos jedan slusalac, nekako na D mu je bio nick Dobrota ?? Tako nesto, ako vidi ovo nek se javi http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Ево, брат Јустинијан ми је помогао да нађем предавање у свом компу.... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Ево, брат Јустинијан ми је помогао да нађем предавање у свом компу.... 0110_hahaha какав пост предавањски трилер са хепиендом osamucen Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Ево, брат Јустинијан ми је помогао да нађем предавање у свом компу.... osamucen какав пост предавањски трилер са хепиендом али, али, али.....прича се ту не завршава..... Не знам којим чудом, сачувана је само расправа.....иако одлично знам, а и неки се можда сећају, да сам укључио снимање од самог почетка предавања..... Како сад ово ?! 0110_hahaha Ево, почиње јустиновим питањем и коментаром... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Ако неко буде постављао предавање овде за преузимање не смањи прво меморију предавања , пошто сигурно заузима око 1 гб, па нека постави.... Најбоље да га пребаци у мп3 формат.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Morgoth Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Еј први пут сам вас слушо искроз је интересантно. Ти иконоборци су исти индијанци ко неке ове данас секте. Увек исти су што цркву гањају ко нерон и диоклекцијан што гањали цркву су. “I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука