чтец Филип Написано Јун 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 Karadjordje pazi sta pises tamo. To su opasni ljudi..ozb..Djavolje sluge, Bog Mamon.. Lucifer je bozanstvo masona. A Cilj im je opsti mir i sl..kao sto ce da bude i cilj njihovog gospodara Antihrista - predsednika UN-a.. itd itd.. Марко Цвијић and Ana - 1 је реаговао/ла на ово 2 Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 Ај вонт ту би меисн pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 аи даут деи'л лет ју ентер д груп бaт иц vорт чраин',доу Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 ????????,????????? ?? ?? ?? ?? ?????? zar imas fiksnu ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 Да. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 30, 2009 Пријави Подели Написано Јун 30, 2009 Опет ми стављају ај пи адресу на црну листу > Дис из писнг ми оф :cheesy2: Ај ем вери енгри нау :P pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 30, 2009 Пријави Подели Написано Јун 30, 2009 porke????????? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 30, 2009 Пријави Подели Написано Јун 30, 2009 Немам појма ш`а је са овим људима ??? Два пута ми стављају ај пи адресу на црну листу :: Неееемам пооојма...волим да постављам незгодна питања..биће да је то....нема другог разлога. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 30, 2009 Пријави Подели Написано Јун 30, 2009 sta si pitao,keve ti??? 8) Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 30, 2009 Пријави Подели Написано Јун 30, 2009 Питао сам их што масони постоје кад је сва толеранција и љубав присутна у Светом Евангелију? И ови (не)толерантни гуслари ме стављају на црну листу..... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 30, 2009 Пријави Подели Написано Јун 30, 2009 Šta znači biti Mason ? Ovo pitanje nije iznenađujuće. Iako su Masoni (Slobodni zidari) pripadnici najvećeg i najstarijeg bratstva na svetu, iako mnogi među njima imaju očeve, dedove ili rođake koji su takođe bili Masoni, mnogo je ljudi koji i dalje nisu sasvim sigurni šta znači biti Mason? Odgovor je jednostavan... Mason (ili Slobodni zidar) pripadnik je bratstva poznatog kao Masonstvo (ili Slobodno zidarstvo). Bratstvo predstavlja skupinu muškaraca koji su se udružili zato što: Postoji nešto što oni žele da učine u svetu. Postoji nešto što oni žele da učine "u sebi samima". Uživaju u društvu onih osoba koje vole i poštuju. Ово сам прочитао тамо код њих .Да извинете мене ово највише асоцира на геј удружење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 30, 2009 Пријави Подели Написано Јун 30, 2009 ???? ?? ???????? ?? ?? ?????? ?? ???? ????? >:P??? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ???? ????? ??? uzmi Proxy :cheesy1: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 30, 2009 Пријави Подели Написано Јун 30, 2009 30/06/2009 Slobodno zidarstvo i crkva (karadjordje) stojiš im na naslovnici Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 30, 2009 Пријави Подели Написано Јун 30, 2009 Ма кад им будем долетио у јазбину у Подгорицу узимаће они прокси и бенседине pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 30, 2009 Пријави Подели Написано Јун 30, 2009 ????? ??? ?? ??? ?????? ??????? ??? ?? ??? ??????????? ? ????? ???????? ? ?????? ???????????? ??? (??)?????????? ??????? ?? ???????? ?? ???? ?????..... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука