Аурор Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Pa ona citira samu sebe. Nađite o grehu samoljublja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avigeja Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Pa ona citira samu sebe. Nađite o grehu samoljublja! brate ateisto ! o kakvim ti grehovima pričaš. mi verujemo u slobodu ! a to znači da možemo da radimo šta hoćemo i da možemo da pričamo šta nam padne napamet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Pa ona citira samu sebe. Nađite o grehu samoljublja! brate ateisto ! o kakvim ti grehovima pričaš. mi verujemo u slobodu ! a to znači da možemo da radimo šta hoćemo i da možemo da pričamo šta nam padne napamet. I mi verujemo u isto to samo sto takodje verujemo da nam nije sve na korist( na korist naseg ontoloskog cilja) od toga sto mozemo da radimo i pricamo sta nam padne napamet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Pa ona citira samu sebe. Nađite o grehu samoljublja! brate ateisto ! o kakvim ti grehovima pričaš. mi verujemo u slobodu ! a to znači da možemo da radimo šta hoćemo i da možemo da pričamo šta nam padne napamet. I mi verujemo u isto to samo sto takodje verujemo da nam nije sve na korist( na korist naseg ontoloskog cilja) od toga sto mozemo da radimo i pricamo sta nam padne napamet. A na osnovu čega misliš da mi mislimo da nam je sve na šta polažemo legitimnu slobodu na korist? Ti ne veruješ u Isusa nego u Ontološki Cilj. Hrišćanin Filozofišćanin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Pa ona citira samu sebe. Nađite o grehu samoljublja! brate ateisto ! o kakvim ti grehovima pričaš. mi verujemo u slobodu ! a to znači da možemo da radimo šta hoćemo i da možemo da pričamo šta nam padne napamet. I mi verujemo u isto to samo sto takodje verujemo da nam nije sve na korist( na korist naseg ontoloskog cilja) od toga sto mozemo da radimo i pricamo sta nam padne napamet. A na osnovu čega misliš da mi mislimo da nam je sve na šta polažemo legitimnu slobodu na korist? Ti ne veruješ u Isusa nego u Ontološki Cilj. Hrišćanin Filozofišćanin. Da to sam ti vise puta objasnio. Ja ne verumem u Isusa (sta sve to znaci u postmodernom vremenu ko ce to znati) nego u Hrista Bogocoveka. A On je taj ontoloski cilj. On kao prototip Bogocoveka je ontoloska maksima nase licnosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Pa ona citira samu sebe. Nađite o grehu samoljublja! brate ateisto ! o kakvim ti grehovima pričaš. mi verujemo u slobodu ! a to znači da možemo da radimo šta hoćemo i da možemo da pričamo šta nam padne napamet. I mi verujemo u isto to samo sto takodje verujemo da nam nije sve na korist( na korist naseg ontoloskog cilja) od toga sto mozemo da radimo i pricamo sta nam padne napamet. A na osnovu čega misliš da mi mislimo da nam je sve na šta polažemo legitimnu slobodu na korist? Ti ne veruješ u Isusa nego u Ontološki Cilj. Hrišćanin Filozofišćanin. Da to sam ti vise puta objasnio. Ja ne verumem u Isusa (sta sve to znaci u postmodernom vremenu ko ce to znati) nego u Hrista Bogocoveka. A On je taj ontoloski cilj. On kao prototip Bogocoveka je ontoloska maksima nase licnosti. A na koji način se bog koji je njegov otac uklapa u sve to? Nije on ontološka maksima. Nije on ništa. Ti si ateista po svim definicijama religioznosti osim svoje, a po njoj sam i ja religiozan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 A da cujem tvoje definicije religioznosti pa da raspravimo?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 A da cujem tvoje definicije religioznosti pa da raspravimo?! Mislim da su ovo ustaljene definicije. Ateizam je nedostatak verovanja u jednog ili više bogova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 A da cujem tvoje definicije religioznosti pa da raspravimo?! Mislim da su ovo ustaljene definicije. Ateizam je nedostatak verovanja u jednog ili više bogova. Ovo se prvi put javlja kod Bertranda Rasela pre toga takva definicija ne postiji cak sta bila bi ismejana. A danas su to aktivirali razni Honki tonki Dokinsi. Ateizam je ne usmeravanje svoje licnosti ka bilo kom ontoloskom modelu. Obicno se zalepe za neki staticni model, nekog idola koji je ne usavrsava nego zarobljava licnost. Verovanje u prebivanje necega Boga, bogova, Titana, andjela je bilo mozda kljucno pitanje u pretsokratovskom kosmolosm periodu kad je bio najveci cilj filozfa umom postaviti, doznati sta postoji dakle sta prebiva u postojanju a sta ne. Nakon Platona to pitanej sta prebiva a sta ne je sasvim nebitno za ontologiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avigeja Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 врлина - потреба да се активно, а не речима, испуњавају заповести које по својој суштини и јесу добро, а што је могућно само уколико признамо да су све заповести, а не само једна, истините и благотворне. вера ( одсуство сумње ) - потреба да се призна духовна стварност, њен водећи значај у човековом животу и њен јединствени и Једини Извор. текст преузет из књиге страсти и њихова пројава кроз соматске и нервно-психичке болести по благослову високопреосвештенога Амросиа, архиепископа ... књига је купљена у манастиру Ковиљ А сада треба писати о врлинама ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avigeja Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 A da cujem tvoje definicije religioznosti pa da raspravimo?! Mislim da su ovo ustaljene definicije. Ateizam je nedostatak verovanja u jednog ili više bogova. ateizam je ... verovanje da ne postoji večni život ! brate ateisto , ala ti ne znaš ništa ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 A da cujem tvoje definicije religioznosti pa da raspravimo?! Mislim da su ovo ustaljene definicije. Ateizam je nedostatak verovanja u jednog ili više bogova. Ovo se prvi put javlja kod Bertranda Rasela pre toga takva definicija ne postiji cak sta bila bi ismejana. A danas su to aktivirali razni Honki tonki Dokinsi. Ateizam je ne usmeravanje svoje licnosti ka bilo kom ontoloskom modelu. Obicno se zalepe za neki staticni model, nekog idola koji je ne usavrsava nego zarobljava licnost. Verovanje u prebivanje necega Boga, bogova, Titana, andjela je bilo mozda kljucno pitanje u pretsokratovskom kosmolosm periodu kad je bio najveci cilj filozfa umom postaviti, doznati sta postoji dakle sta prebiva u postojanju a sta ne. Nakon Platona to pitanej sta prebiva a sta ne je sasvim nebitno za ontologiju. Za ontologiju posle Platona da. Ali obrati pažnju na šta se svodi religija sada. Verovanje u postojanje i tačka. TI si po modernoj definiciji religioznosti ateista. Aktivirao to neverovatni prosvetitelj Dokins ili ne. Pogledaj čoveče, ljudi veruju u čuda, u magiju, TE im je laž... Pričaju sa bogom. Za ontologiju apsolutno jeste nebitno. Nadam se da si poentu izvukao jer je i ja jesam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 A da cujem tvoje definicije religioznosti pa da raspravimo?! Mislim da su ovo ustaljene definicije. Ateizam je nedostatak verovanja u jednog ili više bogova. ateizam je ... verovanje da ne postoji večni život ! brate ateisto , ala ti ne znaš ništa ! Kada budem saznao ko se sa foruma registrovao pod imenom Avigeja da bi me zezao, pretući ću ga motkom sa ekserom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avigeja Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 A da cujem tvoje definicije religioznosti pa da raspravimo?! Mislim da su ovo ustaljene definicije. Ateizam je nedostatak verovanja u jednog ili više bogova. Ovo se prvi put javlja kod Bertranda Rasela pre toga takva definicija ne postiji cak sta bila bi ismejana. A danas su to aktivirali razni Honki tonki Dokinsi. Ateizam je ne usmeravanje svoje licnosti ka bilo kom ontoloskom modelu. Obicno se zalepe za neki staticni model, nekog idola koji je ne usavrsava nego zarobljava licnost. Verovanje u prebivanje necega Boga, bogova, Titana, andjela je bilo mozda kljucno pitanje u pretsokratovskom kosmolosm periodu kad je bio najveci cilj filozfa umom postaviti, doznati sta postoji dakle sta prebiva u postojanju a sta ne. Nakon Platona to pitanej sta prebiva a sta ne je sasvim nebitno za ontologiju. Za ontologiju posle Platona da. Ali obrati pažnju na šta se svodi religija sada. Verovanje u postojanje i tačka. TI si po modernoj definiciji religioznosti ateista. Aktivirao to neverovatni prosvetitelj Dokins ili ne. Pogledaj čoveče, ljudi veruju u čuda, u magiju, TE im je laž... Pričaju sa bogom. Za ontologiju apsolutno jeste nebitno. Nadam se da si poentu izvukao jer je i ja jesam. opet pišeš gluposti i praviš se pametan. Ateisti ne veruju u Boga, Vaskrsenje i Večni Život ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avigeja Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 budi dobar ateista ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука