Мика Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Одакле почети...Посао=сан љетне ноћи...Момак=мистерија....Мада,сад се више чују коментари..нема ништа без школе..само факулете...улагати у себе отд..Па нико не пита јел се може на факултет??Јел се могло прије 10 год...у РС???Наравно да се могло,али није свако могао.Мислим,народ буба глупости...а шта знам, и сама сам незапослена,ал увијек нађем неку занимацију па не мислим о томе док радим..Ет,неки дан замалооооооооооо да се запослим..али нема посла каже човјек.Што кажу:треба захваљивати Богу што има посла(ово је за запослене).Али нешто не разумијем...гледам..никад више се није излазило као сад..о аутима да не причам...одјећа маркирана..а народ нема хљеба да једе...мистерија велика..А ја мислим да неће човјек крепати од глади ако зна ишта радити са својих 10 прстију и ако се труди... Дјевојке посао-удаја ..како год било чини се тако далеко обоје..алиииии све је могуће.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 A sele mila tu smo da dijelimo i dobro i zlo, MA RADOST NAM JE OVDJE BITI A dopuna ove teme nase nasusne bi bila: je li, a kad se mislis zeniti/udati 0102_laugh ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 У исту групу спада и питање: "Кад ће принова?", упућено младом брачном пару (рецимо, 2 године у браку), који се можда својски труди и тугује због тога што нема зачећа, а онда се неко нађе паметан да пита... "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 У исту групу спада и питање: "Кад ће принова?", упућено младом брачном пару (рецимо, 2 године у браку), који се можда својски труди и тугује због тога што нема зачећа, а онда се неко нађе паметан да пита... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Узгој тартуфи у Србији http://www.greenlaboratories.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука