Jump to content

Alo piše: Artemiju ne daju penziju!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Овде је проблем у наслову и ја се питам : "ко не да владики пензију"?

Очигледно још једна манипулација са насловима и жељом да се створи још већа подела међу верницима.

Злонамерно се сугерише да неко не да. Да би се остварила пензија и добила неопходно је поднети документа ПИО фонду и сачекати решење. Ко то ради у СПЦ, ко подноси документа и брине о томе, ваљда неки владикин секретар. Е сад где је секретар да то заврши?

U Grckoj...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 62
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

@Aragorn

Брате, јесте помало смарање, али, лакше је кад поставиш линк ка местима где си ово већ раније документовао. За разлику од оних који би да бране неодбраниво, има прегршт доказа за ове (као и многе друге) тврдње које зарад икономије СП Црква још увек није изнела. Али, лакше је и корисније када се стави линк ка информацији - не замери.  klapklap

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Арагорне, ти си краљ!  0110_hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=gcvtoBIPA0s

''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев

Подели на овим сајтовима

У Сремској епархији су одбили од плате свештеницима да би помогли владици Артемију и његовој пратњи.А они стално нешто траже колко чујем.

Ovo nije tacno.Mm je svestenik u Sremskoj eparhiji i niko mu nista nije odbio od plate,cak su im i povecane plate.

Sad mi rece suprug da je svaki svestenik morao da uplati 30000 eparhiji za manastir Sisatovac.Mozda je taj novac bio namenjen +Artemiju.

Ово нека вам буде за наук да никада категорички не износите одређене тврдње док их не проверите. :cheesy2:
stadaradim

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

@Aragorn

Брате, јесте помало смарање, али, лакше је кад поставиш линк ка местима где си ово већ раније документовао. За разлику од оних који би да бране неодбраниво, има прегршт доказа за ове (као и многе друге) тврдње које зарад икономије СП Црква још увек није изнела. Али, лакше је и корисније када се стави линк ка информацији - не замери.  :cheesy2:

Brate mili,sto bih ti zamerio..

Ali,razumi me kao brata rodjenog,da nemam snage i zivaca da postavljam stalno dokumenta u odgovor raznim usijanim glavama koji brane ovog ili onog zilota,samo zato da bi se neko "uverio",a dokazano na preko 50 tema po ovom pitanju u zadnjih 5 godina na verujem,pa sad i ovde,da oni to uopste ne sljive niti uzimaju u obzir i sve je za njih predmet manipulisanja,kao sto ste se svi mogli uveriti.

Naravno i na zalost,oni su duhovna ceda svog duhovnog oca,kome su v.Atanasije i mit.Amfilohije usmeno i pismeno/preko 20 pisama koliko se javno zna/ ukazivali na nedostatke u rukovodjenju ERP,kao i o postupcima njegovog okruzenja koje je bilo predmet istrage najmanje 5 sinodskih komisija,sa najmanje 4 izvrsne odluke Sabora SPC/i gomile Sinoda/,sto nista nije bilo dovoljno v.Artemiju i koji je mrtav stadaradim rekao, na nekoliko mesta, "da je iznenadjen naglom akcijom protiv njega"..."da se oseca kao u prvim danima hriscanstva,kada su hriscani gonjeni".."da je penzionisan bez dokaza i preko noci"..."da se digla hajka bez presedana protiv njega i o.Simeona/i dalje ga tako oslovljava bez obzira na odluke Suda i Sabora/..."da nije znao nista o finansijskim transakcijama u ERP/a njegov potpis na svemu,sto je potvrdio na Atinskom Areopagu,ustvrdivsi da Dejan Vilovski nista nije mogao bez njegovog blagoslova/...dakle,sve laz do lazi,/mnoge od njih dokumentovane u Sinodskim i Saborskim dokumentima../...licemerje do licemerja...

A ja nisam rekao ovde ni 20-ti deo onoga za sta ga terete ravno 5 Sinodskih komisija,sto svako dobronameran moze da proveri u onome sto sam postavio/a to je samo delic dokumentacije protiv e.Artemija/..

I opet sam bez obzira na sve receno ,cascen od strane nekih ovde, raznim epitetima,kao da ja izmisljam ili fabrikujem lazi,a ono sto rekoh je samo kap u moru onoga sto se zamera v.Artemiju...

Neka.

Dobronamerni,kao i ti sam, ce razumeti,za ostale me bas boli briga.

Iskreno.

Подели на овим сајтовима

Јеси у праву брате, али све ово чита много више људи него што коментарише. У том смислу, јесте смарајуће, али је ипак корисно дати линк ка раније реченом, јер на жалост многи упркос свему још увек не знају шта да мисле. Немој баш да гледаш очима нас "инсајдера" који смо, разним околностима и видели што-шта више од те огромне документације, што још увек није објављено. Нема сврхе ни писати за људе са већ формираним ставовима по овим питањима, зар не - обраћамо се оној неопредељеној већини.

Види, ја стављам линкове за нешто што сам већ раније негде на форуму написао, чак и за много безначајније информације од ових. Чак би и мени добро дошла та подсећања, а теби је увек лакше да пронађеш и да се сетиш на којој си теми нешто написао. Ја брате знам да ти овде до сада ниси написао ни једну недокументовану реч, а то што си мало оштрије по некад наступио, толерисали смо и горе код оних других.

bighugbighug

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Да је Арагорн особа на чије коментаре не треба обраћати посебну пажњу, јер је реч о поремећеној особи, говоре многи докази.

Коментарисати Арагорнове лажи и измишљотине није упутно јер реч је о веома болесној особи која пати од веома тешког облика схизофреније и манијакалне депресије. Вишеструки је бегунац из установа за лечење душевно оболелих особа. Кад год је под пратњом враћан на лечење тражио је интернет конекцију и могућност да на форуму Верујем одговара са - амин и потписујем мада је у последње време, нарочито са порастом спљашње температуре, примећена његова појачана интернет активност када је блаћење монаштва рашкопризренске Епархије у питању.

Православна Црква која је вековима одолевала разним јересима, данас се налази суочена са досада највећом опасношћу. Свејерес екуменизма, са свих страна нагриза јединство Православне Цркве, њено учење и вековно канонско устројство.

- јрм. Сава (Јањић)

Подели на овим сајтовима

Да је Арагорн особа на чије коментаре не треба обраћати посебну пажњу, јер је реч о поремећеној особи, говоре многи докази.

Коментарисати Арагорнове лажи и измишљотине није упутно јер реч је о веома болесној особи која пати од веома тешког облика схизофреније и манијакалне депресије. Вишеструки је бегунац из установа за лечење душевно оболелих особа. Кад год је под пратњом враћан на лечење тражио је интернет конекцију и могућност да на форуму Верујем одговара са - амин и потписујем мада је у последње време, нарочито са порастом спљашње температуре, примећена његова појачана интернет активност када је блаћење монаштва рашкопризренске Епархије у питању.

Фала Богу, има нас још поремећених! bighugbighug  mense0198626478946378946

http://www.youtube.com/watch?v=gcvtoBIPA0s

''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев

Подели на овим сајтовима

Neka ti je brate na cast.

Подели на овим сајтовима

Претпостављам да нисам никога изненадио, саблазнио или увредио са доказима који имају већу чврстину од Арагоранових, а нарочито узимајући у обзир то да је ово само 20 посто од онога што о њему могу да напишем.

Православна Црква која је вековима одолевала разним јересима, данас се налази суочена са досада највећом опасношћу. Свејерес екуменизма, са свих страна нагриза јединство Православне Цркве, њено учење и вековно канонско устројство.

- јрм. Сава (Јањић)

Подели на овим сајтовима

Neka ti je brate na cast.

Јел си и ти приметио да није у реду...

Па онда размисли кад износиш лажи и увреде на рачун владике Артемија.

- јрм. Сава (Јањић)

Подели на овим сајтовима

У Сремској епархији су одбили од плате свештеницима да би помогли владици Артемију и његовој пратњи.А они стално нешто траже колко чујем.

Ovo nije tacno.Mm je svestenik u Sremskoj eparhiji i niko mu nista nije odbio od plate,cak su im i povecane plate.

Sad mi rece suprug da je svaki svestenik morao da uplati 30000 eparhiji za manastir Sisatovac.Mozda je taj novac bio namenjen +Artemiju.

Ово нека вам буде за наук да никада категорички не износите одређене тврдње док их не проверите. bighugbighug
crvenilo
Ма све је у реду,ја то рекох добронамерно,...вас ради. :)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Тамо се закључа једна тема а онда се брже боље искористи друга да се развије прича са оне закључане.

Тврдим да је лаж и да је наслов у новинама сугестиван памфлет који има само циљ да сугерише да неко не да пензију владики. Тај неко се не помиње, ко је тај?

Ко је по вама кривац што неко треба да у фонду ПИО попуни формулар и затражи М4 обрасце, то све може вероватно и интернетом.

Ал у Грчкој нема бензина па секретар не може да дође са својим аудијем. Да се сетио владика је могао да му понесе једну канту кад је ишао да сведочи.

Подели на овим сајтовима

Забрањено је вређање чланова форума, по било ком основу. Зато, молим те, не лепи никоме овде етикету јеретика.

Александар

- јрм. Сава (Јањић)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...