Гости Guest свештеник Иван Написано Август 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Четврти, пети и шести Васељенски сабор време: 06 . август 2010. године, петак у 20:00 на предавач: o.Љубиша Костић, ђакон Приступна шифра је logos2010. Пре предавања подесите искучивање микрофона да се предавач не би ометао у току предавања.Пре приступа предавањима прочитајте УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ TeamSpeakaВажно обавештење:Предавања су ограничена за 40 корисника на једном предавању. Због тога пожурите да заузмете своје место. Само чланови форума могу да присуствују предавањима. Ваше Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Зар сва три Сабора у једно предавање? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Зар сва три Сабора у једно предавање? Да, јер је такорећи иста јерес у питању.....монофизитство. 4chsmu1 Јевсевије је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Свеједно ћу морати да га одслушам тек кад се вратим,20. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Auuuu, necu biti tu da "prisustvujem" predavanju... 4chsmu1 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Што нећеш? Мислиш "не можеш"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Што нећеш? Мислиш "не можеш"? E, toooo. Pogresno sam se "odrazio" lqj2e2sokakote Supruga i ja idemo na dva-tri dana (i to bas pocevsi od petka) van grada pa cu biti off-line i necu biti u mogucnosti da "prisustvujem" predavanju... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 89898989898989 Ми имамо веронаук петком од 21h ко Маре!!! lqj2e2sokakote Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Ааа, помериће Мара веронауку за суботу, Ово је јединствена прилика да чујете серијал о васељенским саборима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 bliss jeeee ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Ponoc je prosla, stigao je 6. avgust. t4431 dada “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Школа веронауке је померена за поедељак: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7352.msg209850.html#msg209850 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Ја сам спремна!!! Егзибиција због МТС-а!!! lqj2e2sokakote Неће да ме преваре, хоћу свој део!!! :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Не заборавите, предавање је вечерас у 20:00 ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 je li kasno za dobijanje sifre sada???? Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука