Jump to content

Svaka treća osoba ozbiljno razmišlja da napusti Fejsbuk

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Хтели, не хтели, од следеће године, многи од нас мораће да га напусте, јер уводе плаћање  4chsmu1

Ја сам то чуо да ће то бити за неки месец али...

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Немојте људи ко бога вас молим тек данас сам пронашао куму која ме је крстила , а живи и ради на Кипру.Нисмо се ни чули ни видели једно десетак година ! Мораћу да јој кажем да угради скајп онда . mense0198626478946378946

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Немојте људи ко бога вас молим тек данас сам пронашао куму која ме је крстила , а живи и ради на Кипру.Нисмо се ни чули ни видели једно десетак година ! Мораћу да јој кажем да угради скајп онда . mense0198626478946378946

smiley-dance007
Подели на овим сајтовима

I ja kontam da izbrišem svoj nalog... Pravo je dosadan fb   st-porfirije_2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> ....

Ја сам свој профил одавно деактивирао, мада сад размишљам да се окачим на My Space.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...