Гости Guest ага пије млеко Написано Август 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2010 http://www.facebooksrbija.com/svaka-treca-osoba-ozbiljno-zeli-da-napusti-fejsbuk/informacije/1217.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 I ja kontam da izbrišem svoj nalog... Pravo je dosadan fb _2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 I ja razmisljam o tome...dosadno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Хтели, не хтели, од следеће године, многи од нас мораће да га напусте, јер уводе плаћање 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Хтели, не хтели, од следеће године, многи од нас мораће да га напусте, јер уводе плаћање 4chsmu1 Ја сам то чуо да ће то бити за неки месец али... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Немојте људи ко бога вас молим тек данас сам пронашао куму која ме је крстила , а живи и ради на Кипру.Нисмо се ни чули ни видели једно десетак година ! Мораћу да јој кажем да угради скајп онда . mense0198626478946378946 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Немојте људи ко бога вас молим тек данас сам пронашао куму која ме је крстила , а живи и ради на Кипру.Нисмо се ни чули ни видели једно десетак година ! Мораћу да јој кажем да угради скајп онда . mense0198626478946378946 smiley-dance007 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 I ja kontam da izbrišem svoj nalog... Pravo je dosadan fb st-porfirije_2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> .... Ја сам свој профил одавно деактивирао, мада сад размишљам да се окачим на My Space. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Man'te priče o plaćanju fejsa, to je buva koju dokoni puštaju svako malo da malo talasaju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 никад нисам помислио, ја видим само корист од фејсбука ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука