Jump to content

Шта сте?

Оцени ову тему

Srdjan

Гласајте шта сте.  

252 члановâ је гласало

1. 1. Гласајте шта сте.

• Православац.
      208
    • Римокатолик.
      6
    • Протестант.
      1
    • Муслиман.
      5
    • Будиста.
      3
    • Агностик.
      0
    • Многобожац.
      2
    • Атеиста.
      4
    • Жедан сам.
      18
    • Нешто друго.
      5

Препоручена порука

Као што видите има нас 10% римокатолика на форуму што није ни мало занемарљива бројка  :)

ми смо поносни што сте с нама 0110_hahaha  0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Жедан сам.- то је опција за оне који не знају још увек шта су, али су уверени да им је Истина о свету и човеку доступна и неопходна као што је то вода за наше тело.

(Наравно, Истина не мора бити нешто безлично као нпр. суштина, Истина може бити и Личност, као што је то за православне хришћане Христос -божанска Личност.)

Подели на овим сајтовима

ПРАВОСЛАВАЦ  takeoff 4chsmu1 dada 4chsmu1 lqj2e2sokakote измених

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

ПРАВОСЛАВАЦ dada 29dz8zk dada takeoff 4chsmu1

8084.gif lqj2e2sokakote ставио си мог Хочевара, па видиш да нема браду и да има бискупску капу, поред њега је православац овај отац  4chsmu1.

Подели на овим сајтовима

Православац    bliss jeeee  bliss jeeee  bliss jeeee  isus-sinai  bighugbighug  mense0198626478946378946

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...