Тавита Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Римокатолик. 4lg1k751spamte-bilo Фрањо , Фрањо.... bh8xal9bamozdainebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Sta sam ja ako nisam krsten? Јеси ли по Коељовој књизи узео "Ратник светлости" ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Римокатолик. 4lg1k751spamte-bilo Фрањо , Фрањо.... bh8xal9bamozdainebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Као што видите има нас 10% римокатолика на форуму што није ни мало занемарљива бројка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Sta sam ja ako nisam krsten?па крсти се 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Као што видите има нас 10% римокатолика на форуму што није ни мало занемарљива бројка ми смо поносни што сте с нама 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Римокатолик. 4lg1k751spamte-bilo Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Август 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Sta sam ja ako nisam krsten? Ако желиш да се крстиш као православни хришћанин, стави слободно: Православац. lqj2e2sokakote Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Римокатолик. 4lg1k751spamte-bilo lqj2e2sokakote takeoff 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Август 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Жедан сам.- то је опција за оне који не знају још увек шта су, али су уверени да им је Истина о свету и човеку доступна и неопходна као што је то вода за наше тело. (Наравно, Истина не мора бити нешто безлично као нпр. суштина, Истина може бити и Личност, као што је то за православне хришћане Христос -божанска Личност.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 још ћеш га на крају стварно убедити да си римокатолик lqj2e2sokakote 4chsmu1 takeoff клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 ПРАВОСЛАВАЦ takeoff 4chsmu1 dada 4chsmu1 lqj2e2sokakote измених ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 ПРАВОСЛАВАЦ dada 29dz8zk dada takeoff 4chsmu1 8084.gif lqj2e2sokakote ставио си мог Хочевара, па видиш да нема браду и да има бискупску капу, поред њега је православац овај отац 4chsmu1. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Као што видите има нас 10% римокатолика на форуму што није ни мало занемарљива бројка 0442_feelми смо поносни што сте с нама 4chsmu1 poklon Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Православац bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee isus-sinai bighugbighug mense0198626478946378946 ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука