Тавита Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 bliss jeeee Tavita ujeda... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2010 bliss jeeee Tavita ujeda... isus-sinai Ето како изглед вара dada Дакле, младићи, чувајте се - "јер ружа остаје ружа, ма којим је именом звали" (рече Шекспир) Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 кхм, овца isus-sinai Зар није клемпаво за овцу исувише? (pozz dor - поздрав Дорћол) 89898989898989 bliss jeeee dada Андреј, 4lg1k751spamte-bilo клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 кхм, овца isus-sinai haaaa kako molicu beeee? bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 кхм, овца haaaa kako molicu beeee? 0102_laugh ц, girl_jumpingмислио сам да шапнем Андреју на његову опаску са ламом, да је овца у питању ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 кхм, овца haaaa kako molicu beeee? 0102_laugh ц, girl_jumpingмислио сам да шапнем Андреју на његову опаску са ламом, да је овца у питању ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 није батееее, има кратак врат овца, виде се у позадини сличице кратки вратови girl_jumping клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Јеси брате у праву, тотални сам дудук :) joooj girl_jumping 0102_laugh Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Овца доноси радост!!! 0102_laugh Ружа мирише и усахне, па тражиш другу, а овца даје вуну која ће дуго да те греје!!! .gif' class='bbc_emoticon' alt='girl_jumping' /> а има и млеко, а можеш и да је поједеш ако си гладан!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Овца доноси радост!!! 0102_laugh Ружа мирише и усахне, па тражиш другу, а овца даје вуну која ће дуго да те греје!!! .gif' class='bbc_emoticon' alt='girl_jumping' /> а има и млеко, а можеш и да је поједеш ако си гладан!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Овца доноси радост!!! 8086.gif Ружа мирише и усахне, па тражиш другу, а овца даје вуну која ће дуго да те греје!!! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0212_rolleyes' /> а има и млеко, а можеш и да је поједеш ако си гладан!! 4chsmu1 8086.gif Па да, али мушкарци су углавном глупандери crvenilo, па готово никада не траже оно што корисно confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />, него теже ономе што је лепо t4431 (а најчешће потпуно бескорисно https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />). Ово некако посебно важи за "битанге" :bla: 0102_laugh Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Јел се виђамо сутра ? smej.gif "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Јел се виђамо сутра ? smej.gif vidi njega... nije ti bilo dosta prosli put,a? greengrin "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Види ње! И још ставила СМАЈЛИ!!! АААААААААААААААААААААА! Ја долазим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука