Jump to content

Дружења форумаша у АРТ Центру у Београду

Оцени ову тему

Препоручена порука

bighugbighug

аааа,конобарица из арт центра!!!

Долазим,па таман ме Завиша превео у католике... bliss jeeee

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ју, Ју, брате Завиша,  4lg1k751spamte-biloпа зар ти овако видиш међурелигијску сарадњу. Мислим да ће ово неко од браће из администрације ускоро цензурисати, па искористите прилику да уживате у погледу док траје  bliss jeeee

Ја ово и не сматрам "голотињом" али - НЕЋЕ ТИ ПРОЋИ, видећеш  bighugbighug bliss jeeee bleh

Овде има места само за "благочестиве" и непровокативне призоре, а не ово што саблажњава људе (а нарочито жене  bliss jeeee isus-sinai).

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Ју, Ју, брате Завиша,  4lg1k751spamte-biloпа зар ти овако видиш међурелигијску сарадњу. Мислим да ће ово неко од браће из администрације ускоро цензурисати, па искористите прилику да уживате у погледу док траје  bliss jeeee

Ја ово и не сматрам "голотињом" али - НЕЋЕ ТИ ПРОЋИ, видећеш  bighugbighug bliss jeeee bleh

Овде има места само за "благочестиве" и непровокативне призоре, а не ово што саблажњава људе (а нарочито жене  bliss jeeee isus-sinai).

:)
Подели на овим сајтовима

Хехе... ко што рекох или  bliss jeeee. Ау, Тавита, брзином светлости...  bighugbighug bliss jeeee bliss jeeee

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

Подели на овим сајтовима

пар питања...

Ко ће ту бити сем форумаша?

Јел може да се дође у бермудама?

И ајд,бар ви из Бгд-а,да се мало видимо...  bliss jeeee

п.с. плашим се само,да не будем искушење,за Андрејево смирење... bighugbighug

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

п.с. плашим се само,да не будем искушење,за Андрејево смирење... isus-sinai

нећеш, он је нормалац  bighugbighug

Хвала Медо, трудим се да будем...  bliss jeeee

А тебе ће ми МАХе баш бити драго да упознам  bliss jeeee bliss jeeee

(De Carne Christi V, 4)

Подели на овим сајтовима

U bermudama i sandalama samo ako ste vehabija. Uslov je naravno da nosite i bradu, onu neurednu, tkzv. četnikušu.

Ko od pravoslavnih ne dođe sa pepito šeširom i pantalonama a leptir mašnom na vratu, taj nije beograđanin.

p.s. Da li na ulazu ima neko obezbedženje i da li se ostavljaju utoke kod king konga?

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

:drugarstvo:

Долазим,па таман ме Завиша превео у католике... 4chsmu1

Нема више коноооооооообарице...

Ma Tavita hakovalime, zna se i ko ovde sve zna o kompu evo je ta konobarica:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

е стварно, може бермуде, пошто је напољу благи пакао а да не бодемо очи беспотребно?

А хтедох да одговорим, па сам заборавио...

Нема везе како се обучете, у 19h се ионако сви скидамо голи и приносимо девицу на жртву Qvuxtaroszu:

oleeeee 4chsmu1 :) :) brokoli grouphug 0110_hahaha

Шалу на страну, наравно да није проблем - опуштено, чак ни жене не морају да носе мараме  :drugarstvo:

0110_hahaha znaaaaao  4lg1k751spamte-bilo

NO DRESS CODE! NO DRESS CODE! NO DRESS CODE! NO DRESS CODE! NO DRESS CODE! NO DRESS CODE!

(De Carne Christi V, 4)

Подели на овим сајтовима

е стварно, може бермуде, пошто је напољу благи пакао а да не бодемо очи беспотребно?

Нема везе како се обучете, у 19h се ионако сви скидамо голи и приносимо девицу на жртву Qvuxtaroszu:

girls036 facenew22222222 pravopop 0503_music brokoli grouphug novbreeeee

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif
Подели на овим сајтовима

facenew22222222

Долазим,па таман ме Завиша превео у католике... pravopop

Нема више коноооооооообарице...

Ma Tavita hakovalime, zna se i ko ovde sve zna o kompu evo je ta konobarica:

Постављена слика

Може  0503_music

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...