Jump to content

Спортске повреде

Препоручена порука

И даље не могу да ходам  pravopop :) :group111: :) :group111:

а шта ти се дешава?

да ниси поцепала или истегла мишић?

имаш ли подливе или отеклине, какви су ти болови?

др Меда... опиши нам Машо где те тачно боли, како боли, јер се шири, кад те тачно боли, кад седиш, стојиш ходаш, неки положај...???

подлив, оток, лепо те пита др Меда???

далеко сам од доктора, али после 10 година активног тренирања и такмичења умем да разликујем мишић од тетиве као и пукнуће од упале  :bla:

али чуди ме и да после целог дана не може да хода и да има болове ...

ма лепо си питао!!!  mense0198626478946378946 а мене чуди куд нестаде Маша??? :group111:

apel.png

Подели на овим сајтовима

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

И даље не могу да ходам  dada https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/sad.gif isus-sinai :( 8084.gif

а шта ти се дешава?

да ниси поцепала или истегла мишић?

имаш ли подливе или отеклине, какви су ти болови?

др Меда... опиши нам Машо где те тачно боли, како боли, јер се шири, кад те тачно боли, кад седиш, стојиш ходаш, неки положај...???

подлив, оток, лепо те пита др Меда???

Почело је кад сам пре неко вече кренула у брзу шетњу. Пресекло ме на средини десног листа. Ја сам успорила, помислила да није нека вена и наставила али појачавао се притисак и нисам могла да идем на ту ногу. Поново сам за два дана покушала али исто се десило. Не крене то одмах него кад се загрејем и убрзам. И синоћ сам по кући симулирала брзи ход и даље ме стеже на истом месту.

пс боли ме, тј стеже само кад брзо ходам, морам да одморим кући па тек касније или сутра да нормално шетам, онда ме ништа не стеже

Подели на овим сајтовима

имаш ли грч на том месту или ти се бол јавља као убод?

пс. из овог последњег мислим да је више мало јача упала него нешто озбиљно ...

си узимала нешто типа аспирин или бруфен или стављала нешто за растерећење бола - маст или спреј?

Подели на овим сајтовима

Ништа од лекова нисам користила.

Другарица ми је дечији физијатар, рекла ми је преко фона да сам истегла мишић и да је мировање једини лек.

Мада мени то нешто чудно, дијагноза реко фона ..

Подели на овим сајтовима

Мој савет би ти било да се загрејеш пренего што кренеш. И мени се то дешавало на поћетку

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

па не знам да ли смеш да користиш асприн или бруфен или тако нешто за мишићно опуштање и разбијање млечне киселине због дојења и свега тога, али слободно можеш да узмеш спреј за мишићне повреде у било којој апотеци ...

наноси се локално и угрева болно место ... можеш мало и да увијеш пешкиром да се не охлади одма и да направиш грђе него што је сад.

и да, мировање пре свега, без тренинга дан-два док се одмори мишић.

иначе можеш озбиљно да се повредиш.

Подели на овим сајтовима

Мој савет би ти било да се загрејеш пренего што кренеш. И мени се то дешавало на поћетку

dada isus-sinai

Могуће је обзиром да те боли кад се загрејеш како си рекла, да ти мишић у напору притиска ложу где су крвни судови и живац, да су се као мало ''изместили'' из лежишта и у том случају ће искусни физијатар помоћи масажом...

Важно је добро загревање, да би се тело припремило за напор, да би све заузело своје место, онда нема пуцања, испадања и слично...

8084.gif

apel.png

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha smej.gif

зар је то за ругање!!!  zru  8086.gif

Помислила можда кријеш нешто!!!  0405_feel као брзи ход, а ја гледам, па видим бокс!!!  29dz8zk

apel.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...