Gospodin Jakov Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 CCleaner Da očistite vaš pc od nekorištenih i nepotrebnih fajlova... Zadnja verzija: http://www.piriform.com/ccleaner može se netu naći i portabilna verzija.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 inače ono C znači crap cleaner Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Lijepo, lijepo - fino je imati vas, obavezno ću probati, i javim vam kako mi se sviđa. shuntavilo2 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Јел ово у реду System - Empty Recycle Bin 195 KB 3 files System - Temporary Files 4.747.022 KB 6.739 files System - Memory Dumps 1.048 KB 11 files System - Windows Log Files 26.350 KB 214 files Нећу да зезнем нешто + ево целе листе. ANALYSIS COMPLETE - (338.792 secs) ------------------------------------------------------------------------------------------ 5.042,6 MB to be removed. (Approximate size) ------------------------------------------------------------------------------------------ Details of files to be deleted (Note: No files have been deleted yet) ------------------------------------------------------------------------------------------ Internet Explorer - Temporary Internet Files 9.426 KB 858 files Internet Explorer - Cookies 273 KB 724 files Internet Explorer - History 32 KB 1 files Internet Explorer - Index.dat files 0 KB 4 files Windows Explorer - Recent Documents 226 KB 322 files System - Empty Recycle Bin 195 KB 3 files System - Temporary Files 4.747.022 KB 6.739 files System - Memory Dumps 1.048 KB 11 files System - Windows Log Files 26.350 KB 214 files Firefox/Mozilla - Cookies 0 KB 1.253 files Firefox/Mozilla - Download History 68 KB 3 files Firefox/Mozilla - Internet Cache 148.873 KB 701 files Firefox/Mozilla - Internet History 7 KB 2 files Opera - Internet Cache 35.993 KB 3.054 files Opera - Internet History 835 KB 7 files Opera - Website Icons 1.204 KB 686 files Google Chrome - Cookies 3.141 KB 3 files Google Chrome - Internet Cache 0 KB 0 files Google Chrome - Internet History 169.996 KB 7 files Applications - MS Office Picture Manager 208 KB 6 files Applications - Nero Burning ROM 109 KB 1 files Applications - Office 2003 47 KB 64 files Applications - Office XP 47 KB 64 files Internet - Sun Java 17.452 KB 354 files Internet - Windows Live Messenger 39 KB 85 files Multimedia - Adobe Flash Player 192 KB 288 files Multimedia - Quicktime Player 4 KB 1 files Multimedia - Quicktime Player Cache 357 KB 26 files Multimedia - Real Player 478 KB 253 files Да притишћем клеан ? shuntavilo2 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Ja bih sve očistio, ali obrati pažnju na kolačiće i istoriju pregledača kojeg koristiš.... Inače imaš na njihovom sajtu fino objašnjenje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Ja bih sve očistio, ali obrati pažnju na kolačiće i istoriju pregledača kojeg koristiš.... Inače imaš na njihovom sajtu fino objašnjenje... Ленчуга сам https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif 1314_womens http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Ne budi lijen, evo ti pojašnjenja na http://www.piriform.com/ccleaner/tour/after-installation ja sad isčitala, korisno skroz. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Ево га CLEANING COMPLETE - (26.067 secs) ------------------------------------------------------------------------------------------ 2.073,4 MB removed. ------------------------------------------------------------------------------------------ Details of files deleted ------------------------------------------------------------------------------------------ Internet Explorer - Temporary Internet Files 9.434 KB 859 files Internet Explorer - Index.dat files 0 KB 3 files Windows Explorer - Recent Documents 225 KB 321 files System - Empty Recycle Bin 195 KB 3 files System - Temporary Files 1.822.039 KB 1.311 files System - Memory Dumps 1.048 KB 11 files System - Windows Log Files 26.350 KB 214 files Firefox/Mozilla - Download History 68 KB 3 files Firefox/Mozilla - Internet Cache 148.861 KB 701 files Opera - Internet Cache 35.993 KB 3.054 files Opera - Internet History 835 KB 7 files Opera - Website Icons 1.204 KB 686 files Google Chrome - Internet Cache 58.044 KB 219 files Applications - MS Office Picture Manager 208 KB 6 files Applications - Nero Burning ROM 109 KB 1 files Applications - Office 2003 47 KB 64 files Internet - Sun Java 17.452 KB 354 files Internet - Windows Live Messenger 39 KB 85 files Multimedia - Adobe Flash Player 192 KB 288 files Multimedia - Quicktime Player 4 KB 1 files Multimedia - Quicktime Player Cache 357 KB 26 files Multimedia - Real Player 478 KB 253 files http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Само да јавим да ми је рачунар повећао брзину, бар за дупло откако сам покренула овај програм. Вокај, hvala, а осталима од срца препоручујем. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 ocistila sam i ja nego, ovo je isto sjajno, jednom mi trokirao komp, ni programer nije umeo da ga otkoci pa mi drug dao naziv sajta gde je prg, ja ga skinula, pokrenula iiii proradio! Malwarebytes http://www.malwarebytes.org/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Malwarebytes je sjajan program. Možeš li Mašo da otvoriš novu temu o ovom programu? Ja ga imam i super sam zadovoljna njime. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 јак је тај ''програматор'' кад није одглавио машину 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука