Зорица екс Милева Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Често сам имала прилику да чујем како смо сви рођени са одређеним односом према новцу. Из неког разлога каже се за једног он је рођена циција, а за другог он баш не умије са парама, такав је рођен. Елем, да ли мислите да је то карактерна особина која се наслеђује или се тврдица може претворити у трошкаџију и обрнуто? Какав је ваш однос према новцу? Колико вам је новац важна ставка у животу? Колико вас ограничава немање новца и колико сте разуздани када га имате на претек? Ово је тема о новцу и вама, дакле изволите, пишите о свему ономе што за вас новац значи и што дефинише ту везу човјек-новац. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Novac je tu samo da mi omogući neke stvari, neka ga je dovoljno i dosta mi je. (: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 0110_hahaha smej.gif ;) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Volim da ga zaradim i volim da ga potrošim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 pare su potrebne dal voljeli ili ne isto je jel trebaju i voda se placa ,znaci ako nemas para nema ni vode a tek sta drugo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Gib mir viel Geld! xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Слажем се, новац јесте потребан, нико то не оспорава, само хајде да мало пишемо о томе какви смо ми кад је новац у питању. Да пробијем лед - дакле, за мене важи правило да је свако ко ме боље познаје рекао ти баш умијеш с новцем. За мене умјети с новцем значи не разбацивати на на глупости, и угађати више другима него себи. Никада ми није тешко посудити другоме, али сама кад треба да позајмим - тад је мука, не дешава ми се често, али кад се догоди гледам да га што прије вратим, па макар то било и 5 динара.Никада нисам имала пуно новца, алисам увијек имала таман онолико колико ми је требало. Не схватам људе који данас плаћају скупе вечере, купују скупе крпице, а сутра немају ни за хљеб, а најбезвезније ми је када траже новац за цигарете. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Најћешће га потрошим, тешко штедим bighugbighug мало зарадим па најћешће потрошим са друштвом, купим и по неку крпицу ал не често.... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Од кад сам се оженио волим новац...и радо га се сећам. bighugbighug Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 smiley-dance007 pravopop crvenilo Voliš novac, ali voliš i ženeeeee! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 smiley-dance007 pravopop crvenilo Voliš novac, ali voliš i ženeeeee! Не,не...никако! Од када сам се оженио волим новац,јер га никада немам,наравно,захваљујући мојој драгој...и из тог разлога оно некада небитно одједном задоби битно место у мојим мислима и срцу,те га се,кад га више немам,барем са чежњом сећам. 4chsmu1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 pravopop crvenilo 4chsmu1 Baš me nasmija, smiley-dance007 70zfof0qsamomolitva Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 pravopop crvenilo 4chsmu1 Baš me nasmija, smiley-dance007 70zfof0qsamomolitva Милева ,то ти је као у фудбалу...испред себе имаш "бољег дриблера" пред којим се немоћан било шта да урадиш и одузмеш му лопту...тако да ти на крају остаје само једна солуција: slava3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 pravopop crvenilo 4chsmu1 Pa ko ti je kriv, kad si se nameračio na boljeg driblera od sebe smiley-dance007, sad trpi, ili nabavi ovu motku slava3 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 crvenilo 4chsmu1 slava3 Pa ko ti je kriv, kad si se nameračio na boljeg driblera od sebe smiley-dance007, sad trpi, ili nabavi ovu motku tanning Бих ја,али ми је жена рекла да ће у том случају да пређе на енглески метрички систем и да ће почети нашу везу да мери "стопама". pravopop Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука