Teleskop Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Ako covek ne poseduje slobodnu volju, kako moze biti odgovoran za bilo sta? Kako onda postoje raj i pakao? "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 како слобода може да буде илузија - шта те спречава да урадиш било шта? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Eto kako estrogen i progesteron pozitivno deluju na smisao za humor. joooj Hvala Bogu na tim hormonima jer da ih nemam, kakav bi mi život bio 319.gif ...muski... 319.gif crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=7603.msg452964#msg452964 date=1306762795] како слобода може да буде илузија - шта те спречава да урадиш било шта? Mozes da biras izmedju svih mogucih zelja koje imas ali nemozes da izberes da uradis nesto za sta nemas zelju bez obzira sto ti mozes da zamislis taj scenario. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 како слобода може да буде илузија - шта те спречава да урадиш било шта? Mozes da biras izmedju svih mogucih zelja koje imas ali nemozes da izberes da uradis nesto za sta nemas zelju bez obzira sto ti mozes da zamislis taj scenario. види се да никад ниси робовао озбиљно facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука