Тавита Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Gibonni - Kakav prijatelj je Isus Pouzdanje daješ mom korakunoge mi više ne posrćuKakav prijatelj je ISUS naše boli nosiON i naš teret i sve jadeON nam lakša brigom svomAko dođu kušnje teškepa te boli duša stogti ne gubi nikad nadujer nam mir svoj nosi BOGPrijatelja vjernog znaš likom ćeš svoju tugu rećto je ISUS što nam uvijek znanaše boli nosit sveKad nas brige i umornost teško mučecijeli dan KRISTE utočište našetada mir naš ti si savPrijatelja vjernog znaš likom ćeš svoju tugu rećto je ISUS što nam uvijek znanaše boli nosit svePrijatelji kad te prezruto za žrtvu BOGU dajOn će uzet te za rukui utjeha će biti, znajAko dođu kušnje teškepa te boli duša stogti ne gubi nikad nadujer nam mir svoj nosi BOG Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 офф мене је духовник једном исправио када сам рекла ''Исус''. Рекао је да увек кажем Господ Исус, Христос, не Исус. Ето, ја од тад тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Ти оно волиш Цецу, ааааааааа??? а она каже "Исусе, дај ми лавље срце..." цццц 4lg1k751spamte-bilo п.с Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Да, волим Цецу, само не дружим се са њом, иначе бих и њој исто рекла ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 мене је духовник једном исправио када сам рекла ''Исус''. Рекао је да увек кажем Господ Исус, Христос, не Исус. Јошуа Месиах. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Sve ste bre otkaceni, vi vernici klapklap... evo doprinosa temi: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Хахахаха, хајде да до тог "лудила" откачимо заједно klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Kakav je prijatelj Isus? Imaginarni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Kakav je prijatelj Isus? Imaginarni. А сад изађи из собе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Kakav je prijatelj Isus? Imaginarni. А сад изађи из собе... Šalim se? (: :* Ne želim da provociram neodobravanja, dolazim u miru! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 као миришљаво миро из бочице.... Па нећу те дочекати са рафалом poklon Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Glas i gitara: Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Јако лијепо Томо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука