Jump to content

Sta vas cini srecnim?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Када од послодавца добијем слободан дан

и блажена утонем у целодневни сан :ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Мириси

Мирис цепаних дрва, мирис печених паприка у јесен, мириц Цркве, мирис чаја од мајчине душице, мирис покошене траве, мирис јесени. :)    

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Када имаш већи број кошница, толика је активност пчела да кроз ваздух се чује стално уједначено брујање. Слушање тог звука и гледање како пчеле масовно раде за мене је то велика срећа.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

..дефинитивно ме највише чини срећном када су моји најближи здрави, све остало је на спрам здравља не важно или мање важно..

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Тренутно,  Јерихонска ружа.

Selaginella lepidophylla

http://www.berzabiljaka.rs/o-projektu/1433-selaginella-lepidophylla-ruza-iz-jerihona

Jerihonska-ru%C5%BEa-kako-o%C5%BEiviti-j

Подели на овим сајтовима

Чини ме срећном долазак пролећа и нека венчања драгих људи која ме чекају... :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

... шта учинише еволуције, револуције, и резолуције... :945729:

...јок брате ''сунцезаокрет'', него жеља неког анђела да кроз њу видимо да нас очи врло варају... :sunce: кратког је даха наше виђење...

Подели на овим сајтовима

Srećnim me čine sitnice. Izmamiti nekome osmeh. Udeliti mu lepu reč. Obradovati nekoga nečim. Pomoći. Negi gest neobičan smisliti. Nešto kreativno iznedriti. Pročitati lepu knjigu. Pogledati dobru pozorišnu predstavu. Neki lep i blag pogled, u kojem vidiš na primer sreću i jačinu. Osećaj  da si i ti dvet nečijeg sveta. Da se i tebi sreća nasmešila, možda.

Kroz protekli period, sam naučila da je najveća sreća, ostati svoja. U teškim momentima, izgarati zadnjim momentima, da ne izgubiš sebe i ono šta si negde dobila rođenjem. Ostati postojanom. I verovati i dalje u šta veruješ.

Dubinski šta me je najaviše radovalo, i uvek će...je da su svi ono koji su mi bitni i važni, kroz život, dobro i zdravo. Jer što je moj deka uvek imao običaj da kaže, samo da smo svi mi na okupu. Jer ja ne mogu da sma hepi, ako njih nešo, boli, ruši, slama ili melje. Ponekad se pitam, kako drugi to možda mogu...

Druga stvar, je svakako kada voliš.

Možda je stvarno i istinita ona..da samo dva puta u stvari živiš...kada se rodiš, i kada voliš.

Volela sam sitnice, smatram da je u tome sreća. Imati s kim da podeliš te sitnice, kome da se obraduješ, koga da čuvaš, s kim da se smeješ, u dobru i zlu, neki miran i harmoničan dom, pun dobre energije. I,  šta ćeš više... :)

U sretnim danima sam bila sretna što sam imala lepih dana, u svom životu. U mučnnim i za mene teškim, takvi dani su me održali.

Sreća je kao što već rekoše, mala, neuhvatljiva i često neprimetna...

Valja ponekad dobro otvoriti oke. :)

Лепо моје срдашце. :)

Подели на овим сајтовима

Srećnim me čini kad mi neko u odgovoru postavi onog lika kako maše i sunce što se smeje :mahmah::sunce:
I da: srećnim me čini kad sam u takvom društvu da mogu da cugnem koju rakiju i popijem kafu, i nije mi bitno što ne volem :)))

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Srećnim me čini kad mi neko u odgovoru postavi onog lika kako maše i sunce što se smeje :mahmah::sunce:

I da: srećnim me čini kad sam u takvom društvu da mogu da cugnem koju rakiju i popijem kafu, i nije mi bitno što ne volem :)))

А да видиш мене када седнем са сином на кафицу...језеро и сплав...и он запали цигарету, а ја кажем...дај и мени једну... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Заборавила сам рећи да ме срећном чини музика. Кад би ми неко то укинуо, престала бих да дишем. :0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Моја литургијска заједница...слика од јутрос... Ту сам увек срећна.

http://vaznesenjeovcarbanja.blogspot.rs/2016/02/blog-post_21.html

Један је дан у седмици који се назива Господњим - јер је посвећен Господу, Који је тога дана васкрсао из мртвих и тиме најавио и потврдио свеопште васкрсење из мртвих - и то је свети дан (Изл20, 10-11) у који се немој прихватати никаквог светског посла, осим неопходног, и свима који су под тобом и са тобом омогући мир како би сте заједно прослављали Онога Који је вас стекао Својом смрћу и Који је Својим васкрсењем саваскрсао нашу природу.

P2210006.JPG

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...