Маша Написано Јул 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 ево моце! јел те нервирам, а а а? признај! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 е,али највећа фора је што ме стварно не нервираш ... и чак си ми симпатична... мада,сад кад сам ово рекао,боји, се да ћу неутралисати оно потајно дивљење које изазивам у теби,управо контрирајући ти на неким темама znaaaaao 8084.gif winter заборавих-аватар ти је суперишка...мој омиљен цртани Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 ево схватила сам: моцарт је тај који ми једини иде на живце - podseca me na neke drugove iz skole koji su obozavali da muce devojcice on i pomalo ulicni muzicar - mnogo je agresivan prema meni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 никад нисам мучио девојчице... за себе сматрам да сам прилично наиван по том питању... мислим на мучење а и на девојчице надам се да ћу некако успети да поправим утисак Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Мени је антипатичан "Dragi", стално нешто паметује надмено, а незна где је шупаљ. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Милан зато што је рекао да спамујем тему промаја, а то сви чине!!! smej.gif lqj2e2sokakote 4qejsizd-spameri smej.gif smej.gif smej.gif што ме клевећееееееш ад ћу те убивем smej.gifшалим се, него се нисмо онда разумели - мислио сам на то да ми на пп пишеш како треба да уклоним тему из пдфа јер тамо не припадан а на јавном на истој тој теми напишеш како је баш кул што је ту :bla: smej.gif мисим, секо, одлучи се smej.gif smej.gif :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Милан зато што је рекао да спамујем тему промаја, а то сви чине!!! smej.gif lqj2e2sokakote 4qejsizd-spameri smej.gif smej.gif smej.gif што ме клевећееееееш ад ћу те убивем smej.gifшалим се, него се нисмо онда разумели - мислио сам на то да ми на пп пишеш како треба да уклоним тему из пдфа јер тамо не припадан а на јавном на истој тој теми напишеш како је баш кул што је ту :bla: smej.gif мисим, секо, одлучи се smej.gif smej.gif :cheesy2: па smej.gif рекох: медицинска разбибрига!!! Нисмо овај термин обрађивали на факултету, ни као узрочника... Рекох ветар може провоцирати Neuralgiju N.trigeminusa, што је већ болест која захтева терапију, јер су болови изузетно јаки! Нема нишег неодлучног, ако се покочите од ''промаје'' нек вас измасира неко од укућана... Зови комшику или идите у бању! Еццо! mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Вас двоје, причајте српски да вас цео форум разуме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Вас двоје, причајте српски да вас цео форум разуме. OОпрости Машо! Neuralgija N. trigeminusa je напад бола који погађа N.Trigeminus. Живац који инервише мишиће, жвакач, слепоочни...ако наставим скрећем са теме... о томе у промаји ако те интересује написаћу. Мислим да те муче ''нишег'' што значи ничег, грешка, https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/cheesy.gif а еццо је ето! :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Ко вас и зашто највише нервира на форуму? ...људи који не умеју да напишу ништа друго и ништа другачије... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Опростите ми!!! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif mense0198626478946378946 почетна страна форума!!! ко вас и зашто највише нервира на форуму?секастарча (Наш форум) (овчица stadaradim) нисам креативна!!! bleh Кога се највише бојите на овом форуму ? Маша (Наш форум) форумска аждаха winter Ko je NAJINTELIGENTNIJI član ŽRU foruma ? Милан Меденица ака Меда Брутал (Наш форум) благо Милану!!! algabacaju 29dz8zk 0442_feel :cheesy: 777bakisin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Опростите ми!!! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif mense0198626478946378946 почетна страна форума!!! ко вас и зашто највише нервира на форуму?секастарча (Наш форум) (овчица stadaradim) нисам креативна!!! bleh Кога се највише бојите на овом форуму ? Маша (Наш форум) форумска аждаха winter Ko je NAJINTELIGENTNIJI član ŽRU foruma ? Милан Меденица ака Меда Брутал (Наш форум) благо Милану!!! algabacaju 29dz8zk 0442_feel :cheesy: 777bakisin Тако треба.СПС. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Опростите ми!!! 0110_hahaha 0110_hahaha algabacaju smej.gif smej.gif smej.gif 29dz8zk winter mense0198626478946378946 почетна страна форума!!! ко вас и зашто највише нервира на форуму?секастарча (Наш форум) (овчица 0442_feel) нисам креативна!!! bleh Кога се највише бојите на овом форуму ? Маша (Наш форум) форумска аждаха Ko je NAJINTELIGENTNIJI član ŽRU foruma ? Милан Меденица ака Меда Брутал (Наш форум) благо Милану!!! 777bakisin bleh smej.gif 0110_hahaha stadaradim Тако треба.СПС. :cheesy: далеко била политика од мене!!! smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Да, Секастарча спамује форум, зато сам јој направио банер у потпис дај машо, не млати празну сламу... иронија ти је Aко ћемо право,овим четовањем на теми која није предвиђена за четовање,се спамује форум ... Тако да не могу да посебно издвојим нешто што ме нервира,једино кад модератори подржавају спамовање тема (тако што и сами учествују у томе). Не мислим само на ову тему,већ рецимо када се скрене са теме у нешто десето (offtopic),а нико не опомиње κориснике да се врате на тему. Такође,понекад се нешто обрише од порука без разлога,ето и то ми мало смета. Но добро,трудите се људи,и то је сјајно с обзиром колико вас плаћају :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Е сад ме нервирате и ви. Тема је КО вас нервира, а не шта. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука