Jump to content

Ко вас и зашто највише нервира на форуму?

Оцени ову тему

Препоручена порука

е,али највећа фора је што ме стварно не нервираш  ne_shvata... и чак си ми симпатична... мада,сад кад сам ово рекао,боји, се да ћу неутралисати оно потајно дивљење које изазивам у теби,управо контрирајући ти на неким темама  0703_read znaaaaao 8084.gif

winter

заборавих-аватар ти је суперишка...мој омиљен цртани

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

никад нисам мучио девојчице... за себе сматрам да сам прилично наиван по том питању... мислим на мучење а и на девојчице

надам се да ћу некако успети да поправим утисак  ne_shvata

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Милан зато што је рекао да спамујем тему промаја, а то сви чине!!!   smej.gif     lqj2e2sokakote

4qejsizd-spameri

smej.gif smej.gif smej.gif што ме клевећееееееш ад ћу те убивем  smej.gif

шалим се, него се нисмо онда разумели - мислио сам на то да ми на пп пишеш како треба да уклоним тему из пдфа јер тамо не припадан а на јавном на истој тој теми напишеш како је баш кул што је ту  ;) :bla: smej.gif

мисим, секо, одлучи се  smej.gif  smej.gif :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Милан зато што је рекао да спамујем тему промаја, а то сви чине!!!   smej.gif     lqj2e2sokakote

4qejsizd-spameri

smej.gif smej.gif smej.gif што ме клевећееееееш ад ћу те убивем  smej.gif

шалим се, него се нисмо онда разумели - мислио сам на то да ми на пп пишеш како треба да уклоним тему из пдфа јер тамо не припадан а на јавном на истој тој теми напишеш како је баш кул што је ту  ;) :bla: smej.gif

мисим, секо, одлучи се  smej.gif  smej.gif :cheesy2:

па  smej.gif рекох: медицинска разбибрига!!!

Нисмо овај термин обрађивали на факултету, ни као узрочника...

Рекох ветар може провоцирати Neuralgiju N.trigeminusa, што је већ болест која захтева терапију, јер су болови изузетно јаки!

Нема нишег неодлучног, ако се покочите од ''промаје'' нек вас измасира неко од укућана...

Зови комшику или идите у бању! Еццо!

mense0198626478946378946

apel.png

Подели на овим сајтовима

:)

Вас двоје, причајте српски да вас цео форум разуме.

OОпрости Машо!

Neuralgija N. trigeminusa je напад бола који погађа N.Trigeminus. Живац који инервише мишиће, жвакач, слепоочни...ако наставим скрећем са теме... о томе у промаји ако те интересује написаћу.

Мислим да те муче ''нишег'' што значи ничег,  грешка,  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/cheesy.gif а еццо је ето!

:bla:

apel.png

Подели на овим сајтовима

Опростите ми!!!  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif mense0198626478946378946 почетна страна форума!!!

ко вас и зашто највише нервира на форуму?секастарча (Наш форум) (овчица  stadaradim) нисам креативна!!!  bleh

Кога се највише бојите на овом форуму ? Маша  (Наш форум) форумска аждаха  winter

Ko je NAJINTELIGENTNIJI član ŽRU foruma ?  Милан Меденица ака Меда Брутал :) (Наш форум) благо Милану!!! algabacaju

29dz8zk

:cheesy3::)

0442_feel

:cheesy:

777bakisin

apel.png

Подели на овим сајтовима

Опростите ми!!!   0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif mense0198626478946378946 почетна страна форума!!!

ко вас и зашто највише нервира на форуму?секастарча (Наш форум) (овчица  stadaradim) нисам креативна!!!   bleh

Кога се највише бојите на овом форуму ? Маша  (Наш форум) форумска аждаха   winter

Ko je NAJINTELIGENTNIJI član ŽRU foruma ?  Милан Меденица ака Меда Брутал :) (Наш форум) благо Милану!!! algabacaju

29dz8zk

:cheesy3::)

0442_feel

777bakisin

Тако треба.

СПС.

Подели на овим сајтовима

Опростите ми!!!   0110_hahaha 0110_hahaha algabacaju smej.gif smej.gif smej.gif 29dz8zk winter mense0198626478946378946 почетна страна форума!!!

ко вас и зашто највише нервира на форуму?секастарча (Наш форум) (овчица  0442_feel) нисам креативна!!!   bleh

Кога се највише бојите на овом форуму ? Маша  (Наш форум) форумска аждаха   :)

Ko je NAJINTELIGENTNIJI član ŽRU foruma ?  Милан Меденица ака Меда Брутал :) (Наш форум) благо Милану!!! 777bakisin

bleh

smej.gif 0110_hahaha

:cheesy3:

:)

stadaradim

Тако треба.

СПС.

:cheesy: далеко била политика од мене!!!  smej.gif

apel.png

Подели на овим сајтовима

Да, Секастарча спамује форум, зато сам јој направио банер у потпис

дај машо, не млати празну сламу...  иронија ти је

Aко ћемо право,овим четовањем на теми која није предвиђена за четовање,се спамује форум ... Тако да не могу да посебно издвојим нешто што ме нервира,једино кад модератори подржавају спамовање тема (тако што и сами учествују у томе).

Не мислим само на ову тему,већ рецимо када се скрене са теме у нешто десето (offtopic),а нико не опомиње κориснике да се врате на тему.

Такође,понекад се нешто обрише од порука без разлога,ето и то ми мало смета.

Но добро,трудите се људи,и то је сјајно с обзиром колико вас плаћају

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...