cloudking Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Зелени зубе и Краљу облака, постоје и приватне поруке-па наставите тамо... zavrseno. izvinjavam se. JESSY је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Зелени зубе и Краљу облака, постоје и приватне поруке-па наставите тамо... Миланче, не'м ја ништа против да четујеш с овим мраком, сам' немој то мени да сугеришеш. Иван Ивковић and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 zavrseno. izvinjavam se. Миланче, не'м ја ништа против да четујеш с овим мраком, сам' немој то мени да сугеришеш. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Нервира ме то што неки омаловажавају друге људе и омалобажавају практично све , ништа им није свето. JESSY and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука